Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

DQ XI > FFXV

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 698,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No jak ktoś chce wspaniałego jRPGa, a nie jakiegoś kaszalota ni to japońskiego, ni to zachodniego, to jak najbardziej.

Opublikowano

@ragus wes nie wchodz do wc z tą gra dla dzieci bo to jest poziom minecrafta, pomyliles chyba forum :notsure:

Opublikowano

No prawda jest po chooj dawac wsteczna kompatabilnosc jak gracze potrafia kupic ta sama gierke w lekko ladniejszej oprawie kilka razy :/

Ostatnio swietnie sie bawilem ogrywajac Residenta 3 i na remaster tej gry nawet nie czekam.

Powtarzam jak ktos czegos nie ogral to oryginalna wersja jest najlepsza.

Opublikowano

@ragus wes nie wchodz do wc z tą gra dla dzieci bo to jest poziom minecrafta, pomyliles chyba forum :notsure:

ty (pipi) gnoju

Opublikowano

Boze nowym Dragon Questem to ja po tym zyebie noszacym nazwe FF15 bede zachwycony.

Opublikowano

tymi tytułami jarają się dzieci w wieku 13 lat

Opublikowano

spokojnie, jeżeli powąchamy DQ11 w 2018 roku, to będzie dobrze.

Wersja 3DS jaki problem tożsamości  :lol:.

? przecież ślicznie wygląda

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na górze, a przy okazji ma ciekawy bajer w postaci grafiki 2d na dole, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Siniondz: To trochę tak jakby Jasio tłumaczył szkolnemu psychologowi, że jego ojciec wcale nie jest złym człowiekiem, bo zanim Jasio dostał od niego kanapkę z pięści, to wcześniej po pysku od swojego ojca dostał Piotrek, heh.

PS. Co jest z tym niedorobionym cytowaniem...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Medievil bym zagrał :frog:

Też tak mam. Kiedyś PSP kupiłem tylko dla tej gry na premierę, przeszedłem kilka razy i oddałem Cerbowi. :v

e: Pirat na PSX zawieszal sie na jeziorze, trzeba bylo kupic oryginal. :smutnaziaba:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Powtarzam jak ktos czegos nie ogral to oryginalna wersja jest najlepsza.

Właśnie ogrywam oryginalnego RE1 z 1996 zamiast tej obesranej wersji którą teraz wszyscy portują z gacka. 

Opublikowano

Nintendont nas zayebie

Czyżby znowu bez wsparcia zewnętrznych studiów po jakimś czasie?

Opublikowano

Nie trzeba znać specyfikacji żeby wiedzieć jak się potoczy sprawa z developerami third party na konsoli N ;)

Opublikowano

Ależ to Nintendo Was zayebie, juz czuje te moc w przenosniaku, juz czuje jak bede gral w skajrim on the go, juz czuje jak to zaora wszelkie przenosne urzadzenia :banderas: sprzecior przenosnie bedzie kozak, dodatek stacjonarny troche mniej, ale wiadom oze switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg: 

Opublikowano

switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg:

Czyli można zaorać bo w Mariana można już na ajfonach grać :dynia:

Opublikowano

Switcha się kupi tak jak Wii U 4 lata po premierze i ogra te 3 gry warte uwagi. O ile się pojawią. :kaz: 

W ogóle to chciałem sobie kupić jakieś gierki na PS4. Wchodze na alledrogo, a tam kur.wa same licytacje. To sobie pograłem w święta. :frog: 

Opublikowano

Już widzę tego Fajer Emblema z postaciami bez stóp piękniejszymi niż rzeczywistość ;)

Opublikowano

Przecie w nowym FE juz stopki byly krolu zloty 

Opublikowano

Ależ to Nintendo Was zayebie, juz czuje te moc w przenosniaku, juz czuje jak bede gral w skajrim on the go, juz czuje jak to zaora wszelkie przenosne urzadzenia :banderas: sprzecior przenosnie bedzie kozak, dodatek stacjonarny troche mniej, ale wiadom oze switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg:

Ale kto by chciał grać w Skyrima on the go? Poza tym ta gra ma 5 lat, więc pewnie poszłaby na moim iPhonie no to faktycznie może  rzeczywiście da radę odpalić na nowej konsoli  Nintendo xDDDDD

Opublikowano

Przecie w nowym FE juz stopki byly krolu zloty 

Wiem, ale ekran jest tak mały, że to i tak jakby ich nie było ;)

Opublikowano

Jarać się nintendopedziem piczem gdzie skyrim będzie chodził, mega wow, ta konsola już na starcie jest trupem jak wii u. A granie na przenośniaku w realu mało kogo widzę, żeby to było, mit jak uj, po domu pewnie tylko grać, bo na mieście wstyd widzieć dziada po 35-tce jak ktoś taki chodzi, bądźmy poważni XD

Opublikowano

A granie na przenośniaku w realu mało kogo widzę, żeby to było, mit jak uj, po domu pewnie tylko grać, bo na mieście wstyd widzieć dziada po 35-tce jak ktoś taki chodzi, bądźmy poważni XD

-Patrz Grażyna jaki debil, gra w jakieś dziecinne Mario, zamiast na plejstejszyn cztery w domu jak człowiek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.