Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

VF 3 model 3 rok 96.

k4xgm8.png

Drejk gameplay rok 2016.

Dwie dekady różnicy :dynia:

23tp6hf.png

Lara w nowym TR około 198 500 polygonów.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 657 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Sutek niestety, ale izi ma racje mi nie licząc tych co wpadają po skończeniu gry wpadły tylko dwa trofki i tak można je pominąć.

Ale fakt faktem, beka z jeti, że jeszcze nie skończył

Ale wiesz, ja nie mówię, że nie da się przejść gry nie zdobywając tych losowych trofików tylko, że nie wiem jak ostrożnie trzeba grać aby nie zdobyć chociażby jednego dodatkowego oprócz tych za przejście gry. Trzeba wtedy mieć listę przed sobą i robić wszystko aby nie wywoływać konkretnych akcji.

No i powtarzam Ci ze nie masz racji, bo zadne nie wpada! - jakbys zagral to bys wiedzial dlaczego! Nie chce spoilerowac, wiec wytlumacze na najprostrzym - "pozowl sie zlapac Trico ogonem 20 razy", a przez cala gre takich sytuacji masz moze 3! Przypadkowo niektore osiagniecia to moze by Ci wpadly za 2-3 przejsciem ! 

Jakie checkpointy? xd przecież w tlg nie ma slotów na zapisy, jest jeden save przez całą grę z możliwością wczytania tylko ostatniego zapisu :P

No i o to mi chodzi - zeby wbic nawet te proste o ktorych pisze suteq - np. za zabijanie w odpowiedni sposob,  to trzeba restartowac pare razy zapis pod koniec gry!

Edytowane przez easye

Opublikowano

zdechnij kukuryku blagam

rottr2016-02-0221-12-ves6q.jpg

Opublikowano

Ciałem jeszcze z kanału Xbox polska wrzucić, ale oni mają nas w doopie :verymad:

Opublikowano

lec na gameonly bo tam to samo wkleiles teraz widze gamoniu

Opublikowano

zdechnij kukuryku blagam

Nie no patrzac jak on wybiera screeny do porownania, to powinienes takie wstawic:

3096676-screen+shot+2016-07-19+at+13.57.

Opublikowano

Dobra, typ już miał swoje 5 minut ziarna, teraz to już nawet bezbek nie jest :(

Opublikowano

lec na gameonly bo tam to samo wkleiles teraz widze gamoniu

Ty tam więcej zaglądasz niż ja tutaj, baa nawet szoty wrzucasz z np. Lary od Irasa   :blum1:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

yeti tak sie podniecał tlg, że mesjasz i w ogóle będzie się zagrywał.

Z ciekawości sprawdziłem czy już skończył albo nawet platynę wbił.

Co się okazało?

lF9SvEK.png

PŁYWANIE W ABZU I UNCHARTED 4 BYŁO WAŻNIEJSZE OD MESJASZA XDDDDDDD

Pewnie czeka od premiery jak mu Trico zdecyduje się łaskawie wyjść z pierwszej lokacji.

Pewnie odkłada na prosiaka żeby pograć w 30 fpsach.

Opublikowano

nie no ale zagladanie na to kto w co kiedy gral, czy mial czas na swojego "mesjasza" i jakies dojazdy, to sie kwalifikuje do "POLACTWA".

ins przejawia czysto policyjne sklonnosci  :sorcerer:

nie to zeby ICO i SotC cieszyli sie jakims ogromnym zainteresowaniem w czasie premiery. za malo elementow scifi dla opozycji.

a tak serio, to te gry nie bez przyczyny  sa klasykami do dzis. i zadne z nich nie jest wybitne technicznie, widocznie ludziom ktorym tylko fpsy i rozdzialka w glowie splesnial mozg, skoro nadal graja na konsolach, albo sa po prostu zbyt biedni zeby grac na sprzecie ktory spelnia ich wymagania :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nawet nie potrafisz ogarnąć kto komu na profil wlazł xD 

Opublikowano

Ja sobie lubię czasem wejść na czyjś profil (np. Bonzaja) bo można znaleźć jakąś ciekawą gierkę, którą się zwyczajnie ominęło bo jest zbyt niszowa albo po prostu się o niej zapomniało. Np. zawsze chciałem zagrać w Dead Nation na PS3, ale nie miałem okazji i kompletnie o tej grze zapomniałem. Co widzę u Bonzaja? Dead Nation: Apocalypse Edition i od razu wpis do tabelki. :problem:

Z Resogunem miałem tak samo. Też u kogoś zobaczyłem i wpis do tabelki. 

Przy okazji można się złapać za głowę jak on te platyny wbija. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no sorry, nie zyje tym tematem jak ty :D

Jednak to Ty się tutaj więcej udzielasz ostatnio niż ja <facepalm> Weź karpia zjedz i się ogarnij.

Opublikowano

robi na tobie wrazenie marnowanie czasu dla paru statystyk? wow. 

Ins, dnia 24 Gru 2016 - 12:17, napisał:

Najtmer, dnia 24 Gru 2016 - 12:14, napisał:
no sorry, nie zyje tym tematem jak ty :D

Jednak to Ty się tutaj więcej udzielasz ostatnio niż ja <facepalm> Weź karpia zjedz i się ogarnij.

gdzie sie sprawdza kto ile postow nawalil w danym temacie?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Ja sobie lubię czasem wejść na czyjś profil (np. Bonzaja) bo można znaleźć jakąś ciekawą gierkę, którą się zwyczajnie ominęło bo jest zbyt niszowa albo po prostu się o niej zapomniało. Np. zawsze chciałem zagrać w Dead Nation na PS3, ale nie miałem okazji i kompletnie o tej grze zapomniałem. Co widzę u Bonzaja? Dead Nation: Apocalypse Edition i od razu wpis do tabelki. :problem:

Z Resogunem miałem tak samo. Też u kogoś zobaczyłem i wpis do tabelki. 

Przy okazji można się złapać za głowę jak on te platyny wbija. :obama:

Jak chcesz dzisiaj już pograć w Resogun i DN:A to daj znać na PW :lapka:

Opublikowano

We wtorek mi dopiero konsola przyjdzie kolego. :lapka:

Mam nadzieję, że będzie wszystko działać bo tyle się naczytało, że to hdmi rozwalone, to jakaś inna usterka. No ale to w sumie dotyczyło fatów. 

Kyo w tym roku to prawdziwy Święty Mikołaj. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

bad-santa_610.jpg

Opublikowano

Ostatnio moze sie wydawac ze Ins bardziej sie udziela w temacie kup panie TV 4k, a prawdziwe CW przenioslo sie do tematu Ostatniego Straznika.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Patrząc po tym co się tam dzieje to można by pomyśleć że tym całym last guardianem jest balon

Opublikowano

The Last Guardian Balon

TLGB xD

Opublikowano

wesołych świąt

dla klapów

dla botów

dla nintendofagów

życze wam by CW dalej dostarczało po świętach :santa:

Opublikowano

czy to ten dzien kiedy klapy mówią ludzkim głosem?

Opublikowano

wesołych świąt

dla klapów

dla botów

dla nintendofagów

życze wam by CW dalej dostarczało po świętach :santa:

A pecetowcow (pipi)ac maczetami tak?

@suteq

Jaki stalker :notsure:

Polecam SALT AND SANCTUARY, OBECNIE W PROMOCJI ZA 41 ZETTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.