Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 708,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@ Ins

1. Nie wiem, miałem wszystko offline i gra po instalacji po wciśnięciu na kompanie wołała o neta. 

2. Grałem na swoim, no ale niestety po zakupie konsoli też nie obeszło się bez problemu tzn. 2 godziny aby się zarejestrować do MS bo ciągle jakieś problemy, do tego jeszcze to wolne z(pipi)ane menu normalnie (pipi)icy szło dostać. U niebieskich to trwało u mnie może ze 3 minuty.

Nie polecam konsoli nikomu bo szczerze to ma tylko jednego godnego exa w postaci Forzy Horizon 3 a reszta łącznie ze sprzętem to większe lub mniejsze rozczarowanie.

Konsola jest dla mnie totalną porażką.

Mam ją 1,5 miecha i nie mogę się doczekać kiedy to sprzedam, no ale muszę ograć jeszcze Quantum.

Dla porównania taki X360 to jeden z najlepszych sprzętów wszech czasów.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Mendrek, ile z tych wiosennych sztosów na PS4 kupisz i ograsz na premierę?

Ja odpowiem, zero.
Opublikowano

Mendrek ogra skyrim, wiedzmin to dla niego gow.no obesrane, a gra o tron to sztampa 

:dynia:

Opublikowano

Bo wiecie, rozumiem jakby blantman, Bansai czy kermit się jarali, ale Mendrek teoretyk gawędziarz z yetim będą układali listy prawdy i bomby na wiosnę, a skończy się na overwatchu i browarku z kumplami xD

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Opublikowano

Nikt chyba nie jest taki głupi żeby walczyć Halo Wars 2 w cw xd

Ja tu czegoś nie rozumiem, a Halo Wars 2 to nie może być dobra gra tylko dlatego, że jest RTS'em?

Wielcy znafcy gierek z CW będą mówić którymi gierkami można się jarać a którymi nie? Klapy co chwilę piszą o grach jak Gravity Rush 2, gdzie jedynki nikt na Vitę nie kupił nawet gdy nie było nic innego na tej konsoli do ogrania :P

Opublikowano

RTS jeszcze jak ale nie (pipi)a w swiecie krasnali xD.

Opublikowano

Jaranie sie RTSem od Spencera? To już wole się hypować RDR i oglądać dotykanie się Pawcia Kawalera.

Opublikowano

Na takie atrakcje, to chyba trzeba mieć abonament Premium na forumka :P

Opublikowano

Możliwe, że Mendrek będzie rozdawał nowe abonamenty.

A nie, zapomniałem, że juz nie może :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Bansai, widzisz i nie grzmisz kolega od gejlo nazwał cie przebrzydłym klapem, mam nadzieję że odpowiednio go ukarzesz

Blant, miałeś się nie udzielać w CW, widzę słaba psycha :Coolface::kaz::yao:

Opublikowano

Kupił najgorszą wersje plejstejszyn 4 i gra w overwatcha

a tak swoją drogą, to na czym polega ten hejt ma Halo Wars? Microsoft zatrudnił najlepsze możliwe studio, prawdziwych weteranów branży tj. Creative Assembly, do zrobienia unikalnej i oryginalnej jak na standardy konsolowe gry, umieszczając ją w najbardziej rozbudowanym konsolowym uniwersum, wsłu(pipi)ąc się jednocześnie w głosy fanów którzy prosili o kolejną część.

Czegoś tu nie rozumiem

Opublikowano

Kupił najgorszą wersje plejstejszyn 4 i gra w overwatcha

a tak swoją drogą, to na czym polega ten hejt ma Halo Wars? Microsoft zatrudnił najlepsze możliwe studio, prawdziwych weteranów branży tj. Creative Assembly, do zrobienia unikalnej i oryginalnej jak na standardy konsolowe gry, umieszczając ją w najbardziej rozbudowanym konsolowym uniwersum, wsłu(pipi)ąc się jednocześnie w głosy fanów którzy prosili o kolejną część.

Czegoś tu nie rozumiem

Nie rozumiesz bo od 3 lat sonyboty nie mają w co grać na plejsztejszyn4 i w końcu wyjdą dwie gry to zachowują się jak Żyd który dostał przedwojenny dom w ruinie w Łodzi który należał do jego dziadków.

HW najlepszy RTS poprzedniej generacji na konsolach, beta HW2 była bardzo spoko i gierka też będzie bardzo dobra, pewnie ten RTS na konsoli sprzeda się lepiej niż dziesięcioletnie ''dzieło sztuki'' Fumito Uedy w 20fpsach o którym wszyscy zapomnieli i nawet yeti nie chce w to grać a mendrek ogra za 8 lat xDDDD

Opublikowano

Może tego że gra nie wychodzi poza kanon forzahalogearsy? :kaz:

Opublikowano

HW najlepszy RTS poprzedniej generacji na konsolach

Jeszcze jakby miał jakąś konkurencję to byłoby spoko. :rotfl: 

Opublikowano

RTS na konsoli xD

Wspólny ekosysystem z WIndowsem 10 kolego :banderas:

Tylko Microsoft ma tyle odwagi aby inwestować w nowe gatunki gier, oferujące nowe doświadczenia

Halo Wars (RTS) Fantasia (symulator magika) Screamride (gra o kolejce górskiej) 

a na plejstejszyn co? xD Kolejne bezpieczny samograj  action-advednture  w stylu (Uncharted), jak ja gardzę tą firmą xD

Opublikowano

Asax widze w pierwszym rzędzie pogrzebowego orszaku Xboxa.

Bardzo ładnie.

Opublikowano

najlepszy symulator magika na konsole, klapy znowu zaorane xd

Opublikowano

Cicho, daj mi potrollować 

Opublikowano

Sutek był jeszcze Supreme Commander 2 i Battle of Middle Earth 2 :lapka:

Wiem, był jeszcze nawet EndWar, ale to nie zmienia faktu, że

RTS na konsoli xD

:lapka: 

Opublikowano

to jest chyba ten klucz wg którego exy ms zostają najlepszymi w swojej kategorii

no ale nie tu:

Cywilizacja V 85%  > Halo Wars 82% (niżej niż TLG xD)

nie grałem w obie jak coś, szukam zaczepki

Opublikowano

Może tego że gra nie wychodzi poza kanon forzahalogearsy? :kaz:

Najlepsze i najładniejsze gry w swoich gatunkach na konsolach, znacznie lepszy deal niż dwie półgry od $ony na rok które nikogo  ;)

Zresztą będzie SoT, SoD2, Crack3, SB, Cuphead i kilka innych   :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.