Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@ Ins

1. Nie wiem, miałem wszystko offline i gra po instalacji po wciśnięciu na kompanie wołała o neta. 

2. Grałem na swoim, no ale niestety po zakupie konsoli też nie obeszło się bez problemu tzn. 2 godziny aby się zarejestrować do MS bo ciągle jakieś problemy, do tego jeszcze to wolne z(pipi)ane menu normalnie (pipi)icy szło dostać. U niebieskich to trwało u mnie może ze 3 minuty.

Nie polecam konsoli nikomu bo szczerze to ma tylko jednego godnego exa w postaci Forzy Horizon 3 a reszta łącznie ze sprzętem to większe lub mniejsze rozczarowanie.

Konsola jest dla mnie totalną porażką.

Mam ją 1,5 miecha i nie mogę się doczekać kiedy to sprzedam, no ale muszę ograć jeszcze Quantum.

Dla porównania taki X360 to jeden z najlepszych sprzętów wszech czasów.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Mendrek, ile z tych wiosennych sztosów na PS4 kupisz i ograsz na premierę?

Ja odpowiem, zero.
Opublikowano

Mendrek ogra skyrim, wiedzmin to dla niego gow.no obesrane, a gra o tron to sztampa 

:dynia:

Opublikowano

Bo wiecie, rozumiem jakby blantman, Bansai czy kermit się jarali, ale Mendrek teoretyk gawędziarz z yetim będą układali listy prawdy i bomby na wiosnę, a skończy się na overwatchu i browarku z kumplami xD

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Opublikowano

Nikt chyba nie jest taki głupi żeby walczyć Halo Wars 2 w cw xd

Ja tu czegoś nie rozumiem, a Halo Wars 2 to nie może być dobra gra tylko dlatego, że jest RTS'em?

Wielcy znafcy gierek z CW będą mówić którymi gierkami można się jarać a którymi nie? Klapy co chwilę piszą o grach jak Gravity Rush 2, gdzie jedynki nikt na Vitę nie kupił nawet gdy nie było nic innego na tej konsoli do ogrania :P

Opublikowano

RTS jeszcze jak ale nie (pipi)a w swiecie krasnali xD.

Opublikowano

Jaranie sie RTSem od Spencera? To już wole się hypować RDR i oglądać dotykanie się Pawcia Kawalera.

Opublikowano

Na takie atrakcje, to chyba trzeba mieć abonament Premium na forumka :P

Opublikowano

Możliwe, że Mendrek będzie rozdawał nowe abonamenty.

A nie, zapomniałem, że juz nie może :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Bansai, widzisz i nie grzmisz kolega od gejlo nazwał cie przebrzydłym klapem, mam nadzieję że odpowiednio go ukarzesz

Blant, miałeś się nie udzielać w CW, widzę słaba psycha :Coolface::kaz::yao:

Opublikowano

Kupił najgorszą wersje plejstejszyn 4 i gra w overwatcha

a tak swoją drogą, to na czym polega ten hejt ma Halo Wars? Microsoft zatrudnił najlepsze możliwe studio, prawdziwych weteranów branży tj. Creative Assembly, do zrobienia unikalnej i oryginalnej jak na standardy konsolowe gry, umieszczając ją w najbardziej rozbudowanym konsolowym uniwersum, wsłu(pipi)ąc się jednocześnie w głosy fanów którzy prosili o kolejną część.

Czegoś tu nie rozumiem

Opublikowano

Kupił najgorszą wersje plejstejszyn 4 i gra w overwatcha

a tak swoją drogą, to na czym polega ten hejt ma Halo Wars? Microsoft zatrudnił najlepsze możliwe studio, prawdziwych weteranów branży tj. Creative Assembly, do zrobienia unikalnej i oryginalnej jak na standardy konsolowe gry, umieszczając ją w najbardziej rozbudowanym konsolowym uniwersum, wsłu(pipi)ąc się jednocześnie w głosy fanów którzy prosili o kolejną część.

Czegoś tu nie rozumiem

Nie rozumiesz bo od 3 lat sonyboty nie mają w co grać na plejsztejszyn4 i w końcu wyjdą dwie gry to zachowują się jak Żyd który dostał przedwojenny dom w ruinie w Łodzi który należał do jego dziadków.

HW najlepszy RTS poprzedniej generacji na konsolach, beta HW2 była bardzo spoko i gierka też będzie bardzo dobra, pewnie ten RTS na konsoli sprzeda się lepiej niż dziesięcioletnie ''dzieło sztuki'' Fumito Uedy w 20fpsach o którym wszyscy zapomnieli i nawet yeti nie chce w to grać a mendrek ogra za 8 lat xDDDD

Opublikowano

Może tego że gra nie wychodzi poza kanon forzahalogearsy? :kaz:

Opublikowano

HW najlepszy RTS poprzedniej generacji na konsolach

Jeszcze jakby miał jakąś konkurencję to byłoby spoko. :rotfl: 

Opublikowano

RTS na konsoli xD

Wspólny ekosysystem z WIndowsem 10 kolego :banderas:

Tylko Microsoft ma tyle odwagi aby inwestować w nowe gatunki gier, oferujące nowe doświadczenia

Halo Wars (RTS) Fantasia (symulator magika) Screamride (gra o kolejce górskiej) 

a na plejstejszyn co? xD Kolejne bezpieczny samograj  action-advednture  w stylu (Uncharted), jak ja gardzę tą firmą xD

Opublikowano

Asax widze w pierwszym rzędzie pogrzebowego orszaku Xboxa.

Bardzo ładnie.

Opublikowano

najlepszy symulator magika na konsole, klapy znowu zaorane xd

Opublikowano

Cicho, daj mi potrollować 

Opublikowano

Sutek był jeszcze Supreme Commander 2 i Battle of Middle Earth 2 :lapka:

Wiem, był jeszcze nawet EndWar, ale to nie zmienia faktu, że

RTS na konsoli xD

:lapka: 

Opublikowano

to jest chyba ten klucz wg którego exy ms zostają najlepszymi w swojej kategorii

no ale nie tu:

Cywilizacja V 85%  > Halo Wars 82% (niżej niż TLG xD)

nie grałem w obie jak coś, szukam zaczepki

Opublikowano

Może tego że gra nie wychodzi poza kanon forzahalogearsy? :kaz:

Najlepsze i najładniejsze gry w swoich gatunkach na konsolach, znacznie lepszy deal niż dwie półgry od $ony na rok które nikogo  ;)

Zresztą będzie SoT, SoD2, Crack3, SB, Cuphead i kilka innych   :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.