Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Anglicy zrobili tez Drivecluba wiec HW2 [*]

Akurat DriveClub po patchach jest lepszy od serii Forza Motorsport. Jedyny minus to mniej tras. No ale co to za porownanie jak w Forzie co roku te same trasy i autka. Seria Forza upadla na kolana gorzej niz NFS.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Oho, zacznie się zaraz ból (pipi)enie i obrona częstochowy Forzy XD

Opublikowano

Konserwatywny sequel? Dokładnie tego chcieli fani serii i przeważająca większość community.

No chyba nie, patrząc jak Gearsy 4 się sprzedały na premierę :yao:

A skąd wiesz czy digital tutaj nie miał dużo większych liczb niż przy poprzednich premierach? Bo w stosunku do roku 2015 sprzedaż cyfrowa na konsolach wzrosła o 83%. No chyba, że masz dane z cyfry i retailu to ok. 

Opublikowano

Anglicy zrobili tez Drivecluba wiec HW2 [*]

Akurat DriveClub po patchach jest lepszy od serii Forza Motorsport. Jedyny minus to mniej tras. No ale co to za porownanie jak w Forzie co roku te same trasy i autka. Seria Forza upadla na kolana gorzej niz NFS.

W dobrym kierunku bijesz żeby temat się rozkręcił :cool:

Opublikowano

Smutne ze gra z kategorii wyścigi to jedyny mocny punkt ms bo w tym wypadku mają dla mnie zero do zaoferowania. Co by nie mówić hamburgery to patriociu jeżeli chodź o konsumpcje od samochodów po zabawki a jednak PlayStation nawet XDboxa przegonilo więc to chyba wystarczy aby pokazać jak kiepski jest ten kawałek plastiku. Te wszystkie telewizje do których trzepal sobie Spencer też pewnie tylko na amerykańskiej ziemii.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

ale tu je,bie spermą, długo jeszcze będziecie sobie walić wzajemnie konia, bo na playstation raz na trzy lata wychodzą trzy dobre gry w jednym roku?

Opublikowano

A co tam nowego w gejpleju Krapiszonów 4 poza czołgankiem Drejka niczym dałn do totema, a to wszystko uwiecznione na selfi?

#dobrazmiana

Niestety nie trafiłeś piękny kawalerze, bo dzisiaj liczy się tylko online Tlou.

No yasne. Multi Kapiszonów 4 nawet klapy zarzuciły z powodu...

A właśnie...jedna rzecz jest wspólna w obu multiplayerach tj Tlou i Crapiszonie 4. Odpowiedź jak zwykle w spoilerze:

Wallhack...

Opublikowano

Ja tu czuję co innego? Wku.rwionego xbota XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

no jestem bardzo wku,rwiony, będą dobre gierki do grania na wiosnę, nie umiem się odnaleźć w tej sytuacji

to straszne, nie wiem co ja zrobię

a czekaj, może po prostu kupię konsolę z gierkami i będę w nie grał jak człowiek bez dorabiania do tego ideologii?

nie wiem czy to możliwe, ale spróbować warto :idea:

Opublikowano

Ja tu czuję co innego? Wku.rwionego xbota XD

Wcurwionego? A niby czym? Raczej rozbawionego klapim narkotycznym faflonieniem o jakiejś rzekomej dominacji jak za czasów PS2 :yao:

Opublikowano

a czekaj, może po prostu kupię konsolę z gierkami i będę w nie grał jak człowiek bez dorabiania do tego ideologii?

chyba jestes nowy w tym temacie

Opublikowano

Ja tu czuję gwalconego kolegę Czarka na premierę Nioha.

Opublikowano

On może mieć problem z angielskim w Nioh, wiesz polskiej wersji to ta gra nie będzie miała XD

Opublikowano

faka, simoxdldz, ofi ja pier.dole co to za ekipa dauna  xD

Opublikowano

dobreeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Gdyby nie suteq to bym się prawie nabrał. Good one raven ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

to kup i graj a nie walisz smuty :lapka:

Opublikowano

Ahh Driveclub, na wspomnienie gwiazdki dwa lata temu jak się zagrywałem z forumkiem w wyzwania dostaję erekcji :fsg: Suteq, graj nie (pipi). Hatchbackami jest (pipi)nia, bo to wolno jedzie jak po sznurku, ale jak już dopadniesz chociażby takie BAC Mono i mocniejsze furki to ta gra jest takim miazgatorem, że ojejciu. Można się zakochać, a o Horizon w którym nawet nie trzeba używać hamulców, bo fury pokonują łuki poślizgiem jak jakiś dałn zapomnisz raz dwa. Tera czekam aż po raz kolejny przecenią season passa i kołuję gierkę jeszcze raz zrobić sto%.

Opublikowano

A co tam nowego w gejpleju Krapiszonów 4 poza czołgankiem Drejka niczym dałn do totema, a to wszystko uwiecznione na selfi?

#dobrazmiana

Niestety nie trafiłeś piękny kawalerze, bo dzisiaj liczy się tylko online Tlou.

No yasne. Multi Kapiszonów 4 nawet klapy zarzuciły z powodu...

A właśnie...jedna rzecz jest wspólna w obu multiplayerach tj Tlou i Crapiszonie 4. Odpowiedź jak zwykle w spoilerze:

Wallhack...

Wystarczy pograć w to dłużej niż jeden dzień, żeby wiedzieć, że wallhack przestaje działać, jak wykupisz perk, który to niweluje. 

Zarzut na poziomie "Sony bieda bo nie ma hantli i sterydów". Widzę że twoje argumenty również będą potrzebowały wózka inwalidzkiego.

Opublikowano

Ekipa z Plejstejszyn. Od 01 stycznia 2017 r. na MTV.

Opublikowano

efekt ciezko dostepnej tabletki po

Opublikowano

Rozdział 17 i moment w którym wjedziecie windą na górę, to tak jakby przenieść się do następnej generacji (dokładnie moment wejścia muzyki).

Właśnie dotarłem do tego momentu. Matko boska kazowska. :obama: 

Opublikowano

Suteq, kupiłeś już Knack? 25 zł za grę z ogromnym replayability (można przejść 6 razy). Przygotujesz się na nadejście mesjasza Knack 2 :exact: Community chciało i dostało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.