Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przez najbliższe cztery miesiące sytuację mogę podsumować tak.

1483618537910.png

1483623343118.jpg

1483629822225.jpg

Opublikowano

Kto nie zaliczył nigdy Ninja Gaiden Black, Bloodborne czy dowolnego Soulsa nie powinien się nazwać graczem.

Opublikowano

ninja gaiden sztos, o trzeciej części abominacji cudem zapomniałem. soulsy nie podchodzą mi klimatem i światem, więc chyba trzeba będzie blodborna obadać.

i tak najbardziej boli brak dobrych skradanek. : ( jeden styx wiosny nie czyni, pograłby w jakieś nowe tenchu czy nie kompletnie zyebanego thiefa

Opublikowano

Mark of the Ninja kurcze.

Opublikowano

TLOU na hard bez widzenia przez ściany, cholerka.

Opublikowano

Uncharted 4 też super cymes skradanka

Opublikowano

i deus ex mankind. i staroszkolne volume na psstore

Opublikowano

Nowy doom też daje rade w kwestii skradania.

Opublikowano

Przez najbliższe cztery miesiące sytuację mogę podsumować tak.

1483618537910.png

1483623343118.jpg

1483629822225.jpg

JAKA ATOMÓWECZKA PRAWDY :banderas:

Opublikowano

Boty przechodzą do obozu Sony, lub kupują drugą konsole, aby zasmakować prawdziwej generacji. Ale co się dziwić, skoro na horyzoncie tylko Krasnale Wars 2 z lotu drona.

5d992dd7299c92256ae3c4b399da5edb.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Kto nie zaliczył nigdy Ninja Gaiden Black, Bloodborne czy dowolnego Soulsa nie powinien się nazwać graczem.

Kto nie zaliczył Baldura, Tormenta, Kotora, Crasha, Zeldy ten nie powinien nazywać się graczem.
Opublikowano

Kto nie zaliczył uncharted, killzona i knacka nie powinien nazywać się graczem.

Opublikowano

kto nie zaliczył asassina, watch dogs i the divisio nie powinnien nazywac się graczem

Opublikowano

kto nie zaliczył asassina, watch dogs i the divisio nie powinnien nazywac się graczem

Wszystkie trzy zaliczone.

Opublikowano

jak dobrze nie być graczem

Opublikowano

Szanuje Microsoft, ze dali wsteczna kompatybilnosc dla One. Nie ma gier na horyzoncie, to ratuja sytuacje. Gracze glodni, to chociaz maja odgrzewane danie z poprzedniego dnia.

Opublikowano

Ninja gaiden? Po tym jak zobaczyłem co tam soul wyprawia nie wiem po co miałbym kaleczyć taki tytuł swoimi umiejętnościami :reggie:

Opublikowano

Boty przechodzą do obozu Sony, lub kupują drugą konsole, aby zasmakować prawdziwej generacji. Ale co się dziwić, skoro na horyzoncie tylko Krasnale Wars 2 z lotu drona.

Rozklapichy zapomniały jak pod koniec 2016 roku zdychały z powodu braku gier, bo o bajdurzeniu o szczuro-kuro-psie nie mówimy, albowiem ta gra zapałętała się w wir czasowy i wylądowała na PS4 pod koniec 2016 roku, kiedy prawilnie powinna była się ukazać na PS3 w 2009 najpóźniej.

A teraz wypełzają spod kamieni i strzykają odwetowym jadem za miesiące upokorzeń.

Opublikowano

być graczem

xD

nigdy nie zaczną nas szanować, jeżeli sami nie nauczymy się siebie szanować

Opublikowano

w sumie world of warcraft tez skradanka bo gram łotrzykiem co się skrada, nie wiem po co ja narzekam.

pierwszy grubszy zwiastun 2017 no i szału nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.