Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czy jest szansa że Sony przejmie Scalebound i wypuści w super hiper grafice na PROsiaku? Sony zbawca graczy?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

SZINOBI Z NEOGAFA NIE WIEM KTO TO ALE WAŻNY PODOBNO I MA DOJŚCIA CO NIE

Yea, heard it's been canned. Super rough development, milestones missed, payments stopped. Kamiya stressed as hell.

Zaśpiewajmy razem:

Hello darkness...

Opublikowano

Jak gra była gowniana to chyba dobrze że skasowali niż trzepac hajs na jakimś crapie. MS z rynku komórek się zawija ale mimo wszystko lepiej aby na konsolach posiedzial bo monopol nie jest dobry więc niech wreszcie zrobią dobrą konsolę i dobre gry a nie dekoder do obsługi tv.

Opublikowano

Dobrze jest mieć czysty umysł nie będąc skalanym zielonym szambem, które rozpiedoliło branżę przez te 15 lat, zawsze tak było. Przecież ta ich "niby konsola i ten ekosystem gier", który ma być scorpio to jest śmiech na sali, nie zapominając o tym, że te debile zabili pojęcie jakim jest exclusiv gier. Beka z zielonych od zawsze na zawsze.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

MS najgorsze gó.wno ja p.i.e.r.d.o.le. Zaraz pakuje gacie w torbe i idę na klęczkach do kaza z przeprosinami i prośbą o przyjecie SB.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Czyli Forza, Halo i Gearsy do końca życia.

Jak ja gardzę ta firma.

Opublikowano

Czekam na Dona z uzasadnieniem że to w sumie dobry ruch MS :lapka:

Opublikowano

Wpadłem tu tylko na chwilę aby napisać 

Xbox (pipi) ! Jak to się okaże prawdą to w tym roku kupuje smoka ale do pc.

Opublikowano

Obecna sytuacja u XM w domu:

eMED178.jpg

Opublikowano

No i dobrze, że skasowali tę gre bo zapowiadała się tak sobie a ostatnie gry platynowych to crapy. Line up i tak jest dobry na ten rok a scorpio was zayebie

Opublikowano

Nawet nie wiecie jak ja się czuje wydymany - kupic konsolę pod grę która została skasowana 2 miechu po zakupie xDDDD

Opublikowano

No i dobrze, że skasowali tę gre bo zapowiadała się tak sobie a ostatnie gry platynowych to crapy. Line up i tak jest dobry na ten rok a scorpio was zayebie

d8f.jpg

Opublikowano

Muszę skwitować gromkim - XDD

line up

scorpio

Wybierz jedno.

Co te zielone community, no nic tak jak chcieli, BEKA ROKU.

Opublikowano

2016 - fatalne quantum breake xd, najslabsze gearsy w historii serii xd, forza

2017 - strategia na konsole xd, forza, scale...xd

xDDDDDDDD

Opublikowano

Ej no serio ta gra zapowiadała się na guwno. Zółwie ninja 46 na metacritic prosze was nikt nie chce takiego szamba na salonach króla spencera.

Opublikowano

Dobra mina do złej gry, a z resztą olać zielone szambo.

Opublikowano

Po (pipi) brałem Xboxa skoro co chwilę coś kasują.

XDDDDD

Opublikowano

musieli skasować, bo gracze nie mieliby już miejsca na dysku na to po ograniu tylu znakomitych gier

Opublikowano

Wczoraj - Scalebound was za(pipi)ie

Dzis - Gra i tak zapowiadala sie slabo.

Czekam na oficjalne stanowisko Don Bota.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Sea of Thieves was zayebie :kaz:

Opublikowano

don czeka na rozkazy z góry

Opublikowano

O ile wyjdzie xd tez cos cicho o tej grze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.