Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedaje xboxa

skasowali halo wars 2?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Powaznie..wy kupujecie konsole dla gier ktore jeszcze nie wyszly? xD

no jak sie ogra to co juz wyszlo to logiczne ze sie czeka na cos co jest zapowiedziane

Zaczynam sie obawiac o State of Decay 2, ktore tez ma niby wyjsc w tym roku a w przeciwienstwie do SB to jeszcze nawet 1 gameplayu nie widzielismy, teraz juz nic nie jest bezpieczne. No jakby to jeszcze skasowali to musialbym mocno kukle smarowac bo przede wszystkim z mysla o tych 2 grach kupilem Ske :reggie:

przede wszystkim = wylacznie?

no fajnie wiedziec, czlowiek sie codziennie czegos nowego dowiaduje

Opublikowano

beka z bansaia kupil konsole i jeszcze oczekiwal ze mu zapowiedziana gierke na nia wydadza jaki daun xdd

Opublikowano

Nawet mi siebie nie zal. Na szczescie humor mi sie poprawia od czytania postow UAV Sterydo w temacie SB

Opublikowano

Ciekawe gdzie ma panel sterujący.

Opublikowano

W dópie

Opublikowano

Don ostro walczy w obronie MS w temacie Scalebounda, nic nowego, ale jedna rzecz przykuła moją uwagę:

Ue7dvrK.png

xD

Opublikowano

cezare chyba poszedl sobie poprawic humor do media markt, don zostal sam na placu boju, nawet mazeo mial scalebound w (pipi)e

Opublikowano

W dópie

Czyl jest w tym samym miejscu co Scalebound.

Opublikowano

23k postów w obronie ms, ciekawe ile mu płacą.

Opublikowano

Don ostro walczy w obronie MS w temacie Scalebounda, nic nowego, ale jedna rzecz przykuła moją uwagę:

Ue7dvrK.png

xD

Prawdziwie zapłakałem jak ustawiałem z rana.

Opublikowano

DronSterydo. Brzmi dumnie.

Opublikowano

Sam ambasador Xtaczera Mazzeo postanowił, że odpłynie na niebieskiej szalupie. Pożegnajmy go, dumnie walczył w CW przez te wszystkie lata.

Opublikowano

Ale będzie pogrom na e3 jak te wszystkie nie wierne boty bedą chcieli wrócić do królestwa zielonego :banderas: 

Opublikowano

Nie moge sie doczekac tych zapowiedzi gier od MS na e3, alez beda zaklady o to ktore wyjda a ktore nie :banderas:

Opublikowano

MS będzie musiał zatrudnić sporo klaskaczy na E3 by przebić buczenie publiczności ;] Jakoś wątpię, że pokażą chociaż jeden nowy tytuł (nie liczać Halorzy).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pogrom? to co, zapowiedzą windowsa 11? to chyba jedyne na co ich stać

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Nie moge sie doczekac tych zapowiedzi gier od MS na e3, alez beda zaklady o to ktore wyjda a ktore nie :banderas:

konsolowa wersja Death Game.
Opublikowano

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas[

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A może zapowiedza grę gdzie jesteś developerem dostajesz hajs tworzysz grę a na końcu i tak przychodzi ms i ja kasuje. Tylko gorzej jak nawet taka grę skasuja bo to będzie prawie incepcja.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas

Scorpio Was rozyebie. Czekajcie tylko jak będziecie skomleć by wrócić na zielone łąki Microsoftu. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.