Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jednolinijkowy wpis i tyle triggerow, szanuje

Opublikowano

motorstorm spoko gierka, ale nie umywa sie do Horizon. Sorry ficus

ma horizon fenomenalnie zaprojektowane trasy? nie ma, ma agresywny model jazdy? nie ma, ma optymalny tor jazdy dostosowany od klasy pojazdy? nie ma

przeciez to jest inny gatunek calkiem wyscigow, nie lubie open world racerow, z wszystkich test drive'ow, midnight clubow itp zaden mi nie podszedl, jedyny open world racer jaki bardzo lubilem to burnout paradise, a i tak grajac plakalem czemu nie zrobili go na wzor starych czesci

o ku,rwa, mój wylew dostał wylewu. forza horizon to najlepsze doświadczenie dla fanów ścigałek od dwóch generacji non stop. jeszcze do motorstorma to porównywać XD kwikłem tak to jest jak sie kisi na jednej platformie całe życie i nie ma sie porównania i odniesienia do lepszych produkcji któe oferuje konkurencja. TEST DRIVE XDDD MIDNIGHT CLUB XDDDD ludzie zdycham

Opublikowano

zapomnial o the crew

Opublikowano

pacific rift mial FENOMENALNIE zaprojektowane trasy gdzie kazdy typ pojazdu mial swoj optymalny tor jazdy, mial FENOMENALNY feeling agresywnego arcade w stylu burnouta z rozjezdzaniem i taranowaniem wrogow, mial FENOMENALNA sciezke dzwiekowa i mial FENOMENALNE kanapowe multi do czterech osob (obecne wyscigi maja problem z tym nawet dla dwoch graczy)

Ficek znów na mocarzu, fenomenalna gra z średnią ~82% ależ ci recenzenci się nie znają!

bwgpyR1.png

oalWRHp.png

z czym do ludzi?

Opublikowano

jeszcze nieśmiertelny driveclub, gra wszechczasów z najlepszym systemem jazdy, jedzie sie prosto nawet hamować nie trzeba bo fura odbija się od niewidzialnej ściany centymetr gdy opona przekroczy asfalt na trasie i odbija się jak mokre mydło w wannie

Opublikowano

86% To jest ta słynna seria gier wyścigowych na konsole marki xbox? Pewnie jak wam plują w twarz to też sie cieszycie, hehe

Opublikowano

To samo. Dla mnie mega istotne żeby mieszać sobie gatunki i nie skreśląć czegoś bo "znawcy" gierek będą się śmiać. Może dzięki temu po 28 latach grania dalej mi się chcę i nie pizgam elaboratów jakie to teraz gierki są h ujowe.

ps tak poza tym to UD bardzp fajna gierka i każdy kto ZAGRAŁ albo chwali albo przynajmniej nie jedzie jej jak burej suki.

ja zagrałem w UD dla mnie najgorszy samograj od czasów heavy rain

Szanuje Be. Jako jeden z nielicznych ze "strony" zielony (jeszcze m.in. kruku) swoimi obecnymi postami pokazuje, że ten temat służy mu jedynie dla beki i trolla (czyli tak jak powinno być). Co innego Don czy Mazzeo. Po prostu zniknęli, ucichli, zamiast dalej walczyć i niszczyć PLAYSTATION

Opublikowano

na xboxie najlepsze nowe ip ma noty na poziomie gravity rush 2 i infamousa wiec wiecie hehe

Opublikowano

jak to leciało? Plejstejszyn oferuje bogactwo tytułów ekskluzywnych o szerokiej palecie gatunkowej.

Po czym zaczyna się nazywanie FENOMENALNYMI gierek na 8/10 sprzed 6 lat xD 

Opublikowano

DC gra dla koneserów grafiki oraz nowych doznań. Bez cofania czasu.. Wsiadasz i oddajesz się szaleńczym wyzwaniom, jakie stawia gra.

DC ma bandy, Forza cofanie czasu. Od bandy się odbijesz i szybka kontra, aby oponenci tego nie wykorzystali na swoją korzyść, w Forza wystarczy czas do tyłu i tyle..

Opublikowano

5 lat - 5 gier z serii Motorstorm, ciągle średniak na ledwo ponad 8

4 lat - 3 gry z serii Godrizon, wybitna tendencja rosnąca

Dobrze, że Evolution zdechło. Ficklap przynajmniej nie pisze tych swoich wyssanych z palca peanów.

Opublikowano

Xbot tylko jedna gra, która trzyma jakiś tam poziom i jest to tylko racer, a żadnych gier do pogrania nie ma, dobrze, że ta konsola zdycha już i nikt po niej tęsknić nie będzie.

Opublikowano

My mamy mgs online chłopie

Opublikowano

jeszcze girsy, nie zapominajmy o girsach

Opublikowano

No dobra, zapomniałem o jakimś tam Halo gdzie kopyta Ci walo, no ale błagam, przestańcie już gloryfikować tego xszrota, który sam się zastrzelił przez tę ich politykę, gdzie brak gier i nie masz kompletnie żadnego wyboru na tej konsoli, trzeba zejść na ziemię i się z tym pogodzić. Zapomniałem, musi być zawsze jakiś doyebany multiplayer online w grach u microsoft, bo inaczej Ci zamkną kurek jak w przypadku SB, ja piedole XD WIĘCEJ MULTI, single to góvno obesrane wg polityki ms.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Multiplayer Halo :banderas:  życze klapom aby kiedyś mogły zasmakować choć w połowie tak miodnego gameplayu 

Opublikowano

No dobra, zapomniałem o jakimś tam Halo gdzie kopyta Ci walo, no ale błagam, przestańcie już gloryfikować tego xszrota, który sam się zastrzelił przez tę ich politykę, gdzie brak gier i nie masz kompletnie żadnego wyboru na tej konsoli, trzeba zejść na ziemię i się z tym pogodzić. Zapomniałem, musi być zawsze jakiś doyebany multiplayer online w grach u microsoft, bo inaczej Ci zamkną kurek jak w przypadku SB, ja piedole XD WIĘCEJ MULTI, single to góvno obesrane wg polityki ms.

Z tego co widzę to ludzie gloryfikują tutaj wybitne wyścigi i fenomenalny sieciowy FPS dostępny na trupie od MS-u. NAMACALNE, już wydane gry, a nie zapowiedzi lepszych czasów.

No i narazie na łoniaku wychodzą jeszcze multiplatformy, więc jeśli mam ochotę zagrać w singiel to mam z czego wybierać. Ostatnio śwetnie bawię się przy Dark Souls 3 i Rayman Legends, niedawno skończyłem wysmakowane Hyper Light Drifter i klimatyczne Shovel Knight. A że to multiplatformy? Kładę na to moją grubą lachę (Xboty mamy duże benisy).

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Multiplayer Halo :banderas:  życze klapom aby kiedyś mogły zasmakować choć w połowie tak miodnego gameplayu 

no jest killzone szadoł fą

Opublikowano

halo killer, pamiętamy.

Opublikowano

jak chce multiplayera to biore karabin i wychodze na ulice a nie jakies siedzenie przy konsoli

Opublikowano

news_img_78414_0.jpg

Driveclub chciał zabić Forze, niestety niczym dziecko które dostało do ręki nóż, pociął się sam. 

Driveclub, pamiętamy [*]

Opublikowano

Nioh rok wydania - 2017, gatunek - action rpg inspirowany Soulsami od studia które dłubało nad NG

ale wy woleliście walczyć topowym slasherem sprzed dekady :pawel:

No i co? 

Pamietam jak pisaliscie, ze "jeszcze przez dlugie lata nie bedzie sie dalo zrobic aRPG z systemem ze slasherow, to technologicznie niemozliwe" :pawel:

Co za blazny :pawel:

Opublikowano

Może i nie mają sensownego odpowiednika Halo czy Forzy, ale za to mają w co grać w tym roku. :reggie:

A my co? Czekamy na kolejne forzahalogearsy, bo piraty i crackdown nawet jeżeli wyjdą, to cholera wie, czy to w ogóle będzie dobre. Ostatnimi czasy smutno jest być xbotem. 

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.