Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co do sb eurogamer dobrze puentuje line up xo

Być może chodziło o kwestie techniczne. Możliwe, że rozgrywka nie była dostatecznie dopracowana i wciągająca - tego nie wiemy. Efektem skasowania gry jest jednak fakt, że jedynym potwierdzonym na tę chwilę wysokobudżetowym tytułem na wyłączność dla Xbox One na rok 2017 jest Crackdown 3.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Być może chodziło o kwestie techniczne. Możliwe, że rozgrywka nie była dostatecznie dopracowana i wciągająca - tego nie wiemy. Efektem skasowania gry jest jednak fakt, że jedynym potwierdzonym na tę chwilę wysokobudżetowym tytułem na wyłączność dla Xbox One na rok 2017 jest Crackdown 3.

Czy kiedykolwiek w historii na jakiejś konsoli była większa bieda niż w 2017 na XDboxa?

Opublikowano

Czy zielone przegrywy mogą mi oznajmić co się stało z Below - exem zapowiedzianym na Uwaga pierwszej prezentacji xo!?

Poza tym każdy uważał Spencera za zbawce, a to właśnie go przenieśli do głównego działu xboxa gdy ich studia w EU zaczely popadać w kłopoty (w/w Lionhead). Poza tym widać gdzie M$ ma walkę o graczy kasujac sb i tworząc gry głównie skupione na usługach sieciowych. Czuję, że po e3 nie bedzie z nich co zbierać jak FS pokaże przykładowo BB2. I żadna forza, halo czy pudzianych ich już nie uratują.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

(pipi)ac xboxa

Sprzedac xboxa?

Jeszcze jak.

Opublikowano

poczatek ps3

tam wogole byly jakies gierki? takie ponad 7/10?

Opublikowano

Czy kiedykolwiek w historii na jakiejś konsoli była większa bieda niż w 2017 na XDboxa?

Pierwsze dwa lata PS3 i PS4. 

Opublikowano

plejbeka4  2013-2016    :reggie:  :newell:  :xboss:

Opublikowano

Odpowiedź brzmi nigdy nie było konsoli na którą był zapowiedziany jeden ex który i tak być może będzie skasowany :yao: ale na e3 pewnie rzucą forzą aby zapchać czymś koniec roku i może podkupią jakiegoś crapa aby przez pierwsze dwa kwartały był tylko na XDboxa :Coolface: a teraz boty całować tego pana :xboss: po jajkach bo tylko dzięki niemu macie taki "dobrobyt"

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

xbox nie ma ani gier, ani zapowiedzi.

rayosa by tak mogli jeszcze skasowac ;/

Opublikowano

plejbeka4  2013-2016    :reggie:  :newell:  :xboss:
Pls tell me more Dady.

Przynajmniej Sony wydało wszystkie gry, które zapowiedziało przy pokazie ps4 i nie zrobiło ludzi w (pipi)a, bo M$ tworząc konsole miał na myśli dekoder TV

Jg55tyM.jpg

Opublikowano

No wydali dwie gry wow!

Zresztą scieme walisz bo dreamś nadal nie wyszło

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

japa klapie

Ciuckaj spencerowskie pento i nie podskakuj bo mistrz skasuje forze :xboss: 

Opublikowano

ms pewnie dalby wszystko za takie dreams ale nie dla psa kielbasa

Opublikowano

Sony skasowało Wam myślenie paskudne klapuchy, jeszcze macie czelność czepiać się MS, który wszystko robi jedynie z myślą o graczach.

Opublikowano

Sony skasowało Wam myślenie paskudne klapuchy, jeszcze macie czelność czepiać się MS, który wszystko robi jedynie z myślą o graczach.

Wypuszcza kontrolery w nowej kolorystyce
Opublikowano

deep down :banderas:

Opublikowano

mial byc deep down a jest nioh, takie rzeczy tylko u sony

Opublikowano

XDbox mógł mieć dobrego exa pod tytułem "Mass Effect" ale jak to się stało, że sprzedali wtedy to ip do EA a kupili Minecrafta? Niech mi ktoś wyjaśni czemu w tej hameryce są tacy niedo(pipi)ani?

W momencie kupna było więcej fanów MInecrafta, niż fanów Mass Effect. MS szukał nowych rozwiązań, które przyciągnęłoby graczy na dłużej, niż jedno przejście. Gdybyś doczytał do końca i skupił się na wątku Opal Project, to byś wiedział dlaczego. Mass Effect było tylko przykładem, co nie znaczy że MS mógł sobie pozwolić na kupno takiego projektu (zbyt wielu Developerów). Twoje czytanie ze zrozumieniem kuleje.
maciek to jest szymon z łodzi, brat tajgera bonzo musisz mu wybaczyć

Suche to jak wszystkie ciipkii na twój widok.

Opublikowano

Pgr, bournout, motorstorm, Blur co to były za piękne wyścigi..wieje tyg chooyem ta generacja jeśli chodzi o arcade :-(

indyki ratują. Mantis Burn Racing przyjemny arcade w duchu starego Ignition z 97' <3. Niebiescy dostali też Zen Drift czy jakoś tak, też to fajnie wygląda.

A niech się to wszystko zawali w pizdu, korpo uciekajcie na mobile, ja na pożywnym, indyczym mięsku przeżyję.

Opublikowano

XDbox mógł mieć dobrego exa pod tytułem "Mass Effect" ale jak to się stało, że sprzedali wtedy to ip do EA a kupili Minecrafta? Niech mi ktoś wyjaśni czemu w tej hameryce są tacy niedo(pipi)ani?

W momencie kupna było więcej fanów MInecrafta, niż fanów Mass Effect. MS szukał nowych rozwiązań, które przyciągnęłoby graczy na dłużej, niż jedno przejście. Gdybyś doczytał do końca i skupił się na wątku Opal Project, to byś wiedział dlaczego. Mass Effect było tylko przykładem, co nie znaczy że MS mógł sobie pozwolić na kupno takiego projektu (zbyt wielu Developerów). Twoje czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Suche to jak wszystkie ciipkii na twój widok.

ale zapiekło!

Opublikowano

Acha, przyjąłem.

Microsoft nie wiedzieć, że Lionhead być bankrut w momencie kupna. Fable to być taki projekt jak Mass Effect dla MS.

Opublikowano

biedni miliarderzy ciagle pod gorke maja z tym xboxem

Edytowane przez kermit

Opublikowano

zestawienie ilosci gierek ze srednia powyzej 90% na metacritic w poszczegolnych latach bez uwzglednienia remasterow

tregdf.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.