Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Boze chron ta branze przed takimi jak Microsoft.... podobno XOne walczy w Japonii o klientow pakietami z..... MINECRAFTEM :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Microsoft, wrzechswiat jest wasz

No nie walczy XD

Bo juz ich chinczyki zgasily pakietem vita z minecraftem ktore reklamuja nawet podczas pokazywania prognozy pogody. Microsoft deal with it XD

1e7a2cea62383cee5752212a75bb2495.jpg

Zdjecie zrobione 5min temu.

Opublikowano

kurcze jakis fajny post mnie ominal? ehhh

Opublikowano

Blant będzie grał na pc a na jesień kupuje prosię. M in.

Opublikowano

Post użytkownika "blantman" nie był fajny, był autystyczny co zresztą sam zainteresowany zauważył. Forumowicz zastanawiał się co zrobić z Xboxem na którym ogląda filmy 4k i snuł plany zakupowe na rok 2017, zastanawiając się nad wyborem komputera lub PS4 Pro.

Opublikowano

Odblokujcie wątek Scalebound, wychodzi że Kamiya chyba się przyznał na twitterze, że to wina studia jednak... xd

I'll work extra hard to never have to let you down like this again, so I hope you will keep watching over us in the future too.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-11-scalebound-director-kamiya-sorry-games-cancellation-let-fans-down

Opublikowano

Kamiya chyba się przyznał na twitterze, że to wina studia jednak... xd

Opublikowano

kurcze jakis fajny post mnie ominal? ehhh

A takie tam pamiętniki z blantmana

Opublikowano

pewnie przez obsikane kapcie coś mu się w głowie pokręciło

Opublikowano

myślałem ze cw tylko dla beki ale po blancie widac ze serio te decyzje ms wplywaja na czyjas psyche i zycie

smutne

Opublikowano

Odblokujcie wątek Scalebound, wychodzi że Kamiya chyba się przyznał na twitterze, że to wina studia jednak... xd

I'll work extra hard to never have to let you down like this again, so I hope you will keep watching over us in the future too.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-11-scalebound-director-kamiya-sorry-games-cancellation-let-fans-down

Czyli zwykłe pomówienie jakoby to MS był winny straty Scalebound. Ufff, wiedziałem, że Król Spencer nigdy nie podjąłby decyzji o skasowaniu takiej giereczki :obama:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

to jak w tym dow(nene)ie

- yebac spencera i ms

- ale to wina chinczyka

- niby tak ale niesmak pozostał

Opublikowano

Blant powinien sobie zrobic jakas przerwe od forumka. Nic do niego nie mam ale od jakiegos czasu zamienil sie w uzytkownika yano. :/

Opublikowano

Co ty gadasz :)

Z Blantamanem nigdy nie było lepiej :) Blanti spoko gość jest :)

:)

Opublikowano

Zespół Trico :sleep:

Opublikowano

Czyli zwykłe pomówienie jakoby to MS był winny straty Scalebound. Ufff, wiedziałem, że Król Spencer nigdy nie podjąłby decyzji o skasowaniu takiej giereczki :obama:

Microsoft to trzeba (pipi)ać za kasowanie gier tylko dlatego, że dev ma problemy w produkcji najambitniejszego projektu w ich portfolio. Zamiast wesprzeć finansowo platynowych, dać więcej czasu na dopracowanie gry woleli zamknąć projekt w imię bezpiecznej polityki wypuszczania gier które gwarantują pewny zysk. Niedługo na tej konsoli zostaną tylko haloforzagirsy.

Opublikowano

Ja tam się dowiedziałem ciekawych rzeczy np skasowaniu projektu gry od obsidian dla xboxa, oczywiście przez microsoft, gdzie przez tych debili byli na skraju bankructwa, a tak dzięki Obsidianowi mamy staroszkolne crpgi (gdyby nie te kickstartery to by nie podołali), a zielonym potentantom jak zawsze karny qtas w buzi.

Opublikowano

Czy winą Microsoftu jest to, że developer nie jest stanie sprostać postawionemu mu zadaniu? Dwa lata produkują jedną grę która po ponad roku produkcji wygląda jakby dopiero zaczęto ją pisać (kiedy w międzyczasie powstaje świetnie wyglądający Nier). Może i jestem rozczarowany skasowaniem tego projektu, ale czy mogę dziwić się MS-owi? Nieszczególnie.

Opublikowano

Team Ico też przerosła produkcja The Last Guardian a jednak gra powstała i okazała się dobra pomimo wielu problemów w produkcji. Do tego jednak potrzeba wparcia wydawcy albo chociaż odrobinę dobrej woli.

Opublikowano

Chińczyk mówi soruweczka że zawiodłem, a boty już się podniecają i myślą, że microsoft na pewno winy nie ponosi. Co wy tam ćpacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.