Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Sony lubi takich ludzi jak Hideki i czuje ze będzie współpraca na jego kolejna gre właśnie z nimi. Oni się nie pier.dola - dają kasę, robić gierkę jaka chcecie i 3 lata i będzie gierka ze smokami.

No dlatego zamknęli już połowę swoich dobrych studiów xD? Co tam słychać u panów od Wipeouta?

sony jakie dobre wspiera rozwój gier pod swoimi skrzydłami, bo zdechnę

pewnie dlatego po 3 latach konsoli na rynku mają całe dwie dobre gry na nią

Opublikowano

xbox ma dobrą pierwszą polowe generacji a playstation drugą

juz za ps360 tak bylo

Opublikowano

Sony lubi takich ludzi jak Hideki i czuje ze będzie współpraca na jego kolejna gre właśnie z nimi. Oni się nie pier.dola - dają kasę, robić gierkę jaka chcecie i 3 lata i będzie gierka ze smokami.

Taa takiemu np. geniuszowi Suzukiemu to Sony tak sypło kasą, że chop wręcz błaga o kasę z innych źródeł.

Opublikowano

No dlatego zamknęli już połowę swoich dobrych studiów xD? Co tam słychać u panów od Wipeouta?

Ale dali gierkę dokończyć? Dali? To siadł płaski i lec kupowac gierki na poleczke a nie bronić jak nie masz racji.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Mnie najbardziej ciekawi czym Microsoft będzie zachęcał do kupna Scorpiona, czy mają w zanadrzu jakieś tajemnicze projekty które pokażą na E3.

Opublikowano

Się wje.bal ;/

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Mnie najbardziej ciekawi czym Microsoft będzie zachęcał do kupna Scorpiona, czy mają w zanadrzu jakieś tajemnicze projekty które pokażą na E3.

forza7, gears of war5, halo 6

Opublikowano

No Wipeout HD na dysku PS3 od dawna więc gleba :lapka: 2011 był dawno temu, jak chcemy wyciągać argumenty sprzed lat to równie dobrze mogę powiedzieć, że na X360 w 2006 był Mass Effect i Dead Rising i MS przecież zaje,biście wspiera powstawanie nowych IP.

Jak tam PS4, kiedy jakieś dobre wyścigi od tych hojnie wspieranych studiów Sony? Jakiś Wipeout? Motorstorm? Czy dalej zostaje wmawianie sobie, że Forza Horizon wcale nie jest fajna?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Spokojna Twoja rozczochrana :cool:  Cesarz Spencer tak dowali z dwururki, że Sory  dzien po jego wystapieniu w panice zacznie sprzedawac swoje aktywa :Coolface:

Opublikowano

bluber powiedz że masz print screena tego posta blanta eusa_pray.gif:cool:

za kogo ty mnie masz :smutas:

Opublikowano

za naczelne hipsterkie zomo forum

Opublikowano

Ty bocie przecież wychodzi Wipeout na PS4! Ch.uj, że remasterki z psp i vity

za naczelne hipsterkie zomo forum

japa klapie i zbieraj na switcha

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale dali gierkę dokończyć? Dali?

No tak średnio bym powiedział, do W2048 miał wyjść patch z raceboxem (arcade modem, bo tak w grze jest tylko kampania, żadnych customizowanych wyścigów) i wyje'bali studio, patcha nie ma :/

Opublikowano

nie ma samej kampanii, sa przeciez speed lapy na dowolnej trasie w dowolnej klasie wyscigowej, ale fakt custom wyscigu, tego tryby z rozwalniem przeciwnikow czy zone mode poza kampania nie odpalisz

Opublikowano

O której ta konfa znicza nintendozboku?

No właśnie...pedało-zboczeńcy spod znaku Mario&Luigi mają dziś swoje 5 minut. Ciekawe czy podadzą cenę tego pastgena...

Opublikowano

Spokojna Twoja rozczochrana :cool:  Cesarz Spencer tak dowali z dwururki, że Sory  dzien po jego wystapieniu w panice zacznie sprzedawac swoje aktywa :Coolface:

148.jpg

bluber powiedz że masz print screena tego posta blanta eusa_pray.gif:cool:

za kogo ty mnie masz :smutas:

Przepraszam :(

Opublikowano

O której ta konfa znicza nintendozboku?

spojrz na sygnę :shotgun:

Opublikowano

No brak WipeOuta na PS4 jest przykre bo mnie konsole Sony kojarzą się z tą serią. Tego remastera to przemilczę.

Opublikowano

forza7, gears of war5, halo 6

No właśnie. I jeszcze Next Tomb Raider game (not for PS4 edition).

Chciałbym w to wierzyć, ale jakoś nie mogę.

Opublikowano

na dobra sprawe to ostatni wipeout nie bedacy remasterem na stacjonarki powstal jeszcze na ps2, przeciez hd i fury na ps3 to remaster dwoch czesci z psp, a ten na ps4 to remaster remastera i remaster czesci z vity 

Opublikowano

Szkoda mi Platynowych, bo po tym jak Kamiya dał do zrozumienia, że studio zawaliło dużą produkcję (co potwierdza zresztą artykuł Eurogamera)

Ej skad wy wytrzaneliscie te rewelacje? xD

Ten artykul (pipi)a mowi, a sam tweet jest poprawny politycznie bo gosc ma zwiazane rece kontraktem.

In other Twitter posts, Kamiya publicly scoffed at the idea that the project had gotten too much for him

I jeszcze tona donosow o to ze MS ustalil niewykonalne kamienie milowe bo przestali czuc w gierce pieniadz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.