Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No swoją drogą to ciekawe dlaczego akurat Cambridge zamknęli?

• Giery mieli solidne, a taki RIGS to podobny jedyny w 100% pełnoprawny tytuł PS VR. 
  • Są z Sony już dość długo
  • Nie zaliczyli wtopy jak Evolution, które na premierę wydało półprodukt. A RIGS bez problemu wstrzelił się w okienko premierowe dla gogli VR
  • Chodziły ploty, że dłubią nad jakimś innym projektem (Killzone?)
Szkoda ich. :(

Ich los był przypieczętowany jak po exie na Vicie Sony ich oddelegowało do robienia exa na VR, jeszcze bardziej niszowej platformy. Dobrze, że chociaż Bend dostało szansę zrobienia zwykłej gry na PS4.

BigBig, Zipper i Liverpool też zamknęli po wypuszczeniu gier na Vite. Za(pipi)iste podejście.

Ale przynajmniej dali im dokończyć gry :kaz:

To po premierze Gravity Rush 2 pewnie zamkną Project Siren.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pieprzy głupoty bo co najwyżej jajka spencera miał na głowie a nie vr :reggie:

Opublikowano

zabijcie tego suchare, blagam

Niestety ale zły dotyk boli całe życie...to już się nie zmieni
Opublikowano

Kolejny przykład ze klapy to umysłowa bieda

Odkąd siedzę za granicą zdążyłem poznać sporo ludzi grających w gierki. Większość z nich to multiplatformowcy i janusze grający w to co akurat reklamują ale znam też jednego anglika który jest wiernym fanem Sony i jedyną rzeczą o której potrafi rozmawiać to gry ale zachowuje się jak Mendrek. Wie że wszystkie gierki oprócz tych na konsole Sony są choojowe chociaż nie miał nigdy żadnej innej konsoli niż PS3 i PS4. Nie mówiąc już o tym, że w pracy go nikt nie lubi i nikt nie chce z nim rozmawiać bo gość potrafi nawymyślać głupot za plecami albo pójść do szefa z każdą nawet najmniejszą pierdołą która może ci narobić problemów.

Za długo siedziałem w CW żeby uznać to za przypadek.

Opublikowano

Obie korpo pokazały w tej generacji swoje prawdziwe oblicze. Jak tak dalej będzie to wyglądać jak teraz to będzie moja (i pewnie dla wielu innych) ostatnia generacja, straszne szambo się zrobiło, które dla mnie ratują jedynie indyki. Albo zatoczę koło i wrócę na pecetowe łono po 12 latach.

Opublikowano

Co niby Faka wrzucił, bo nie jestem teraz w temacie, a siedzę na telefonie i rzadko na nim piszę? Na pw poproszę lub tutaj.

Opublikowano

generalnie to wyj.ebali moje zdjecie golej peach( jakby bylo sie czym jarac...). CW ze swoim nieposzanowaniem dla wulgaryzmow schodzi na psy.

I chcialem dodac, ze z taka cenzura to o dobre imie porzadnych konsol beda tu niedlugo dyskutowac tylko tacy panowie...

indexjpg_aenshsr.jpg

To tyle, ode mnie... nie jakiegos faki

Edytowane przez okens

Opublikowano

Sam się chcę dowiedzieć o co chodzi, a nic tutaj w cw nie widzę.

Opublikowano

Kurcze pomyliłem was chłopaki, przepraszam. Myli mi się cały ten klaperski plankton 

Opublikowano

Obie korpo pokazały w tej generacji swoje prawdziwe oblicze. Jak tak dalej będzie to wyglądać jak teraz to będzie moja (i pewnie dla wielu innych) ostatnia generacja, straszne szambo się zrobiło, które dla mnie ratują jedynie indyki. Albo zatoczę koło i wrócę na pecetowe łono po 12 latach.

Taka smutna prawda niestety, tak szczerze to nie jestem wstanie naliczyć 10 tytułów dla których warto wskoczyć w ogień, 10 qrva xD

Opublikowano

Pany spece a wiadomo u kogo sa teraz prawa do Scalebound? Jest szansa ze ktos to podniesie i sie zlituje czy zostalo u MS?

U MS do bodaj 2024.

Opublikowano

Pany spece a wiadomo u kogo sa teraz prawa do Scalebound? Jest szansa ze ktos to podniesie i sie zlituje czy zostalo u MS?

U MS do bodaj 2024.

To sie swietnie sklada - zejdzie embargo i akurat bedzie konkurencja dla death stranding
Opublikowano

Przenieść WC do WKP i będzie legalny deMejdż Kontrol

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Przenieść WC do WKP i będzie legalny deMejdż Kontrol

Od razu połączmy z Wieści Gminne i inne oraz z POLACTWEM

YDFLGGYRQVATYY6JXFOJDJ3SEJZKGYX6.jpg

Opublikowano

U MS do bodaj 2024.

To sie swietnie sklada - zejdzie embargo i akurat bedzie konkurencja dla death stranding

Jak na 9-letni cykl wydawniczy u Sony to akurat styknie.

Opublikowano

Tak się właśnie zorientowałem, że w życiu niezależnie od miejsca i czasu w którym się znajdowałem, poznałem już mnóstwo rycerzyków blachy ślepo zapatrzonych w te swoje prowizorki. Co więcej, obserwowałem i doświadczyłem też przemian normalnych graczy, w zadufanych siebie obiektów automatycznej beki twierdzących w dodatku że są jakimiś tam master race i nie rozumiejąc że w ten sposób sami się orają :yao: Żeby było zabawniej, o ile kiedyś spory z nimi miały jakiś sens, to obecnie gdy pc gaming to albo freemiuowo-paytowinowe otwieranie paczek, albo zepsute porty z konsol, albo indyki o kąpieli ze starym - a tymczasem rycerzyki okazują się jeszcze bardziej wierne temu szambu. Niesamowita grupa dziwaków i chyba fetyszystów, bo nie wiem jak nazwać ludzi którzy świadomie kochają grać na prowizorycznych platformach.

I nie wiem czy od zawsze byli, czy nagle im coś odwaliło. Pamiętam że kiedyś bycie pc-towcem to nie był powód do obciachu. Ot ktoś kto lubił pc-ta, bo np. grał w Quake'a albo Starcrafta, a potem normalnie siadał do Street Fightera Alpha 3 czy Pro Evolution Soccera. I dało się normalnie pogadać. A teraz to przeważnie takie dzieci neostrady 2.0, z tym że jak widać po UberAdim czy innym Ocelocie (a także byłych moich znajomych) że to stan umysłu (a raczej choroba?) niż wieku...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Zamiast większego zainteresowania samym diZajnem i nowościami SłiczA, niektóre ulungi biorą konosle dla Mario, czy tych samych tasiemców co Xbox daje swoim fanom.

(pipi) z konsola, (pipi) z grafiką, ważne że będzie to sami Mario i inne te same gry, tylko inny kontroler.

Opublikowano

za kilka godzin chwila oddechu dla botow, czas na beke z nintendofagów

Opublikowano

oezu jaki reżyserski sztos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.