Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak się ma wodoglowie jak Ty to tak.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mi teraz bez ekscytacji w wiadomosciach chinczyki pokazuja ze po konfie nintendo akcje poszly w dol -5.83%

Opublikowano

Czyli nadal najlepszym wyborem Xbox?

hqdefault.jpg

Opublikowano

Takimi planami to Nintendo za daleko nie zawojuje na rynku, tylko nintedofagi będą brać, a Ci co chcą to poczekają jak cena się ustabilizuje, ograją co mają ograć gry jak zelda czy chrono to zrobią i szybko do żyda dadzą, bo z konsoli to żadnego pożytku nie ma jak gier to tylko na palcach zliczyć.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

@blant

Ale Killzona Najemnika to Ty szanuj

nie szanuje niczego co ma killzone w nazwie. Próbowałem na vicie w najemnika jak i we wszystkie części na dużych playstation. Przereklamowany kupsztal. Nie wiem po co tyle części tej serii powstało :) Wolałbym sequel blacka z ps2 . Jak lubię fps'y to killzone mi kompletnie nie leży. Kwestia gustu. 

no jak lubisz fpsy typu call of duty to aż dziw że chociaż takie halo ci się spodobało

Opublikowano

Co? Znicz za 350 ojro? U nas pewnie 1500-2000zł za tableta, to już wolę kupić szrota4.

Opublikowano

Lol, ci to chyba nigdy się nie nauczą xD

Nintendo [*]

Opublikowano

beka z nintendo ;D

Opublikowano

Nintendo jest zbyt hermetyczne, żeby zacząć zmieniać target, a jednak dalej siedzią w tym swoim zamkniętym święcie i polegają tylko na fanach. Jestem pełen podziwu ich strategii biznesowej, że jakiś tam hajs mają i trzepią, bo jednak są zdolni do takich przedsięwzięć jak z hybrydą switch i ich stać na fanaberie, co nie zmienia faktu, że z tym do ludzi to raczej nie podejdzie, a kasa i tak jakaś tam będzie. No ale kasę trzepią jak na figurkach, pierdołach typu szmaty czy coś, powiedziałbym, że większy hajs to z tych śmiesznych figurek mają.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Przynajmniej jest nadzieja, że po kolejnej klęsce kupi ich Sony i dostaniemy Mario na PS5 w 4k i grafiką lepszą niż życie.

YETI błagam! Odstaw tego Mocarza. To jak...bankrut (nie życzę tego Nintendrogo) miałby być wykupiony przez prawie bankruta Sony? :yao: Przeca jeno Pleystejszon stanowi przysłowiową nurkową fajkę, która pozwala jeszcze oddychać temu utopcowi! :kaz:

Opublikowano

Sam nie wiem, czy przyjmie im się to czy będzie klapa jak z wiiu. Zobaczymy, ale sama zelda jak dobrze by nie wyglądała - może nie wystarczyć bo rozpędzić machinę hajpu

Opublikowano

Konsola 2x mniej ramu i terafankow nawet od Xbona, ale za to cena wieksza #nintenDNO

Opublikowano

Ten switch ma jakieś wifi czy coś do tego czy trzeba kupować ten port ethernet? Czytam całą specyfikację i nic nie widzę odnośnie o wifi.

Opublikowano

konsola generuje numer ktory dyktujesz koledze, on go wpisuje u siebie i tak co turę,

Opublikowano

KillZone Liberation było bardzo przyjemną grą, zmiana gameplayu wyszła tej grze na dobre. Oczywiście Sony olało ten możliwy spinoff jak olało tę swoją przenośną spierd.olinę xdddddddddddddddddddddddddd

oj przypomniało mi się jaka to była WYBITNA gierka - idealna na PSP z całkiem OK fabułą, dosyć unikalnym i dopasowanym do przenośniaka gameplayem i bardzo miodnym multi. Jeszcze darmowe DLC wypuścili potem o ile pamiętam. No ale większości klapów jeszcze wtedy na świecie nie było więc nie pamiętają.

Opublikowano

trudna była, jak mnie wkur,wiał czołg boss to masakra

Opublikowano

no bo to było jeszcze wtedy jak Sony robiło gry dla użytkowników starszych niż 10 lat a nie tylko Uncharted i Knack. ten admirałek je.bany z DLC najgorszy

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

czołg z recore? 

Opublikowano

ayyyy lmao

Opublikowano

Kocham tą technologie ps3 . Yakuza 5 ściąga mi się z zawrotną prędkością, sklep działa strasznie wolno do tego ta synchronizacja trofeów ...  Jednak sony przeszło długą drogę jeżeli chodzi o online na ps3 a na ps4. Mam nadzieję że nintendo ze switchem też skoczy jakościowo tak mocno z online jak sony z ps4.  

BTW nie ma to jak odkryć że rodzice grali na twoim starym ps3 w buzza. Robili sobie rodzinne granie. Takiej gry brakuje na tych obecnych konsolach. Prosty quiz dla casuali. Był też fajny quiz filmowy scene it na xboxa 360, ale nigdy po polsku nie wyszedł to nikt grać ze mną nie chciał :( 

Opublikowano

Wez nie zaczynaj Yakuzy 5 na 11 dni przed premiera 0, bo nie ma szans ze skonczysz.

Opublikowano

To kupiona na premierę Yakuza 0 nie może poczekać aż skończę Yakuze 5 ? Jakieś wyścigi urządzacie kto pierwszy skończy ?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tak jak Bansai pisze mam 36h na liczniku a jestem dopiero pod koniec drugiego chaptera :P Za dużo mi zeszło na jazdę taxą i polowania takie to za(pipi)iste było :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.