Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

i w pierwszych dniach dostanie więcej akcesoriów niż miały inne konsole razem wzięte

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Super, akcesoria typu adapter, port, gdzie konsola nie jest pełnoprawna (obejdzie i się bez tego ale i tak kupić trzeba), pakiet joy conów lewego i prawego za 80 dolców piękny kawalerze, pro 70 dolców, super ceny, reszty mi się nie chce wymieniać.

Opublikowano

Niektorzy to poprostu widza tak i sie wstrzymaja z zakupem.

30d02f8fd5fb7b2f5ef74c30d22e8dba.png

Opublikowano

A co tu szczempić ryja? Nintendon`t się zniczem o mocy komórki zabronowało. Jedynie Maryś nie zawiódł, bo Zelda to wielkie meh. Pusty świat z grafiką maskującą nędzę sprzętową i z rozgrywką dla dzieci. Sory? Klapeuszy czeka w końcu po miesiącach smuty, siermięgi i bidy trochę uśmiechu z powodu niewątpliwych sztosideł "w osobach" Yakuzy 0, Ni-oH i NieR. Tyle tylko, że będą to jedne ostatnich uśmiechów w tym roku. Dlaczego? Xbox... Ukryty Niedźwiedź Przyczajony Smok...a co ja godom, wszak to nie to zwierzę. SCORPION! Zayebie zarówno nintebdozboczuchów jak i rozklapichy. Tak będzie :shotgun:  :cool:  :lapka:  

czy to będzie ten moment, kiedy oficjalnie ważniejsze od exów niby znów staną się płynniejsze multiplatformy? :yao:

Opublikowano

Haha, wszyscy czekali na speedruna Dark Souls 3 na AGDQ 2017, a że na PC-ie grali, to PC jak to PC - wy*rał się wywalając błąd i próba została przerwana, by spróbować to naprawić. PC gaming in a nutshell ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Soulsy na x1 sztywniutko chodzą, mogli prawilnie na tym sprzęcie grać a nie na pc :cool:

Opublikowano

Haha, wszyscy czekali na speedruna Dark Souls 3 na AGDQ 2017, a że na PC-ie grali, to PC jak to PC - wy*rał się wywalając błąd i próba została przerwana, by spróbować to naprawić. PC gaming in a nutshell ;)

Przecież każdy wałkował, że na tym exploicie wywala z gry. A na PC grali, bo więcej klatek i szybsze loadingi (czytaj LEPSZA WERSJA JEST NA PC TY PLEBKONSOLOWY KARAKANIE). Nawet z takiej imprezy robisz sobie konsolowe wojenki. Zgadnij w ile gier grali na PS4? No właśnie.

Opublikowano

Przecież każdy wałkował, że na tym exploicie wywala z gry. A na PC grali, bo więcej klatek i szybsze loadingi (czytaj LEPSZA WERSJA JEST NA PC TY PLEBKONSOLOWY KARAKANIE). Nawet z takiej imprezy robisz sobie konsolowe wojenki. Zgadnij w ile gier grali na PS4? No właśnie.

Tak, mhm. PIerwsze z brzegu:

http://gry.onet.pl/dark-souls-iii-problemy-techniczne-na-pc/xvd5vr

http://www.eurogamer.pl/articles/2016-05-16-nowa-latka-dark-souls-3-na-pc-dodala-kolejne-problemy

http://kotaku.com/dark-souls-3-pc-has-a-massive-cheating-problem-1773660707

http://www.polygon.com/2016/5/16/11682312/dark-souls-3-cheating-patch-removed

Także prośba Maus. Prosiłbym o nie kłamanie i o nie manipulowanie w tym temacie, gdyż nie powinno się wprowadzać w błąd niezdecydowanych graczy, którzy przyszli do tego tematu po poradę dotyczącą tego jaką platformę wybrać. Celowe, cyniczne naganianie ich na pc gaming to szkodzenie członkom naszej szacownej społeczności.

PC gaming to zepsute porty z konsol, które są docelowymi platformami dla gier AAA. Do tego cheaterstwo, cebulactwo, otwieranie skrzynek i indie gry o kąpieli z ojcem. Dziękuję, postoję.

PS. A gier z PS4 nie było, bo to za młoda platforma, a speedruny wymagają jednak rozpracowania gier. Dlatego były tam głównie gry z zeszłych generacji, w tym z PSX-a chociażby ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Tobie to jednak ten jednordzeniowy mozg juz sie przegrzewa. Graj sobie dalej na 30 klatkach w jakies indie gierki o psie, ktory jezdzil azjata. Znaczy jak wreszcie sobie kupisz, bo chyba kupisz jeszcze na ta generacje?

JAK PS4 JEST TAKIE SUPER TO DLACZEGO GRALI W WERSJE NA PC?

Opublikowano

bo jest bardziej zbugowana

Opublikowano

Prosiłbym o nie kłamanie i o nie manipulowanie w tym temacie, gdyż nie powinno się wprowadzać w błąd niezdecydowanych graczy, którzy przyszli do tego tematu po poradę dotyczącą tego jaką platformę wybrać. 

Mendrek widze na ostrym mocarzu od rana XDD

Opublikowano

Niech ktoś zbanuje tego retarda z CW bo ani on śmieszny ni oryginalny.

Może zrobimy jakąś zrzutkę charytatywną na zakup jakiejś innej zabawki do grania niż plejszejszon by mógł dzieciak choć troszkę przejrzeć na oczy?

Opublikowano

Niech ktoś zbanuje tego retarda z CW bo ani on śmieszny ni oryginalny.

Może zrobimy jakąś zrzutkę charytatywną na zakup jakiejś innej zabawki do grania niż plejszejszon by mógł dzieciak choć troszkę przejrzeć na oczy?

Wyobraziłem sobie jak przyjeżdżasz szambiarką do mnie, po czym krzyczysz: "w imię obiektywizmu zrobiliśmy zrzutkę na tą inicjatywę, więc wskakuj i zobacz że kąpiel w szambie nie jest taka zła! My już się wykąpaliśmy i wiemy, no dawaj Mendrek!". A ja wtedy budzę się ze złego snu i cieszę się, że na biurku moim tylko dobre wino i dobra konsola ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Jakie to jest uczucie mieć PS4, kiedy na rynku jest PS4 Pro? Chyba to tak jakby próbować grać w dzisiejsze gierki na PC na komputerze z komunii, który pamięta jeszcze PS2, prawda? Mendrek znasz na pewno to uczucie, więc opisz jak to jest.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Spotkałem Mendrka na psn party. Wspominkowa rozmowa o Falloutach lat 90' była niesamowicie merytoryczna. I pozbawiona grama teorii. :fsg:

a większe zabugowanie i crashe w ds3 na pc, pomimo łatek juz dawno były tu rejestrowane, więc na bank spisek grubego

Opublikowano

Raven chciał dopieć mendrkowi a jeszcze ja oberwałem rykoszetem. :frog: 

Opublikowano

bo jestem rudy i robię ludziom na złość :kaz: 

Opublikowano

Przeciez mendrek 60 klatek to widzial tylko na YT, wiec z kim ja w ogole kurwa dyskutuje.

Opublikowano

Dark Souls 3 kupiłem na steamie jakoś niedługo po premierze i wtedy właśnie zaczęła się akcja z tymi cheaterami co zamieniali graczy w smoki i dodawali olbrzymie ilości dusz. Mogło to doprowadzić do softbana, ale żadnych udokumentowanych przypadków nie znalazłem. Pomimo tego zalecane było kopiowanie sejwa w razie W. I tak też robiłem. Po jakimś czasie wypuścili patcha. Założę się, że na konsolach takich historii nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.