Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

O, teraz się okazuje, że jednak na konsolach dało się cheatować, w przeciwieństwie do tego, co konsolomaniaki tu wmawiają od zarania CW. Zawsze człowiek się czegoś ciekawego dowie.

No bo sa to jednak odosobnione przypadki a nie zaraza jak na pececie.

Na pececie goscie nawet streamy robia jak cheatowaniem innym ludziom bany zalatwiaja, gardze konceptem multi na piecu, tfu.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 707,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

>granie

>W MULTI

macie k,urwa rozum w ogóle i godność człowieka?

Dobre multi zawsze na propsie.

Opublikowano

Tak prawie 40mln sprzedanych trojnogow zniknelo z powierzchni ziemi. Coz za wyobraznia.

I jak teraz czują się właściciele nędznych zwyklaków? Jak wydymane przez korpo przegrywy :reggie:

kasa na skorpio juz jest?

Opublikowano

Scorpio to nastepny projekt po smoku do kasacji, zobaczycie XD

Opublikowano

Ja mysle ze Czezare w koncu peknie jak guma z kiosku i kupi tego plejstejszona wstretnego

Opublikowano

Yebac tych co grają na myszach na konsoli w fpsy.

Opublikowano

Po co skorpio jak nie ma gier?

jak to do czego? do grania we wsteczna kompatybilnosc, teraz to najpopularniejszy temat w dziale xbona

Opublikowano

Ja mysle ze Czezare w koncu peknie jak guma z kiosku i kupi tego plejstejszona wstretnego

Jak kupię  (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

Opublikowano

Niech zrobią przecenę o 50% na zwykłe i sam z chęcią kupię dla tych paru gierek.

Opublikowano

Jak kupię  (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

A moze byc i prosiak, jeszcze jak, chetnie z toba pogadam tym razem na PSNie, reszta ekipy bedzie w szoku jak cie uslyszy xd

Pamietaj Czez, Nioh i Yakuzy beda wkrotce na ciebie czekac :cool:

Opublikowano

Jak kupię (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

Ja yebe ale beton xd to co można powiedzieć o XDboxie co (pipi) rozmazane serwuje

Opublikowano

Przynajmniej na Switcha będą fajne gry, na Scorpio to tylko Forza 7 w 4K.

edit: Ciężko mi się jarać Scorpio jak nic nie wiadomo o tej konsoli. Niby to nowa jakość niby to lepszy Xbox One. Nie ma żadnych wiarygodnych leaków jeśli chodzi o specyfikację albo gry. Z PS4 Pro było jasne, że będzie tylko trochę lepsza wersja konsoli. Tutaj to wielka niewiadoma.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No jedni wolą się bawić w wielką niewiadomą a normalni grają na ps4 i wiedzą na czym stoją w kwestii zapowiedzianych tytułów.

No racja

jedni wolą bawić się w wielkie zapowiedzi, a normalni grają na xbone i wiedzą na czym stoją, ponieważ grają w  już wydane gierki 

Opublikowano

graja chyba we wsteczna  xd

Na ps4 teraz sporo duzych tytułow wychodzi, plusa masa zapowiedzi. Na xbona nie ma ani gier, ani zapowiedzi.

Opublikowano

Chyba u ciebie w domu.

Opublikowano

wypiszesz mi tą masę tytułów?  w masę zapowiedzi wierze na słowo, w tym playstation akurat zawsze było dobre, w mydleniu ludziom oczu 

Opublikowano

pierwszy dobry ex na ps4 bedzie dopiero w 2019 wy dałny xd

jak się gra tylko w pif pafy to może i tak

Opublikowano

bluber co tam teraz wyczekujesz za gierke?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.