Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

O, teraz się okazuje, że jednak na konsolach dało się cheatować, w przeciwieństwie do tego, co konsolomaniaki tu wmawiają od zarania CW. Zawsze człowiek się czegoś ciekawego dowie.

No bo sa to jednak odosobnione przypadki a nie zaraza jak na pececie.

Na pececie goscie nawet streamy robia jak cheatowaniem innym ludziom bany zalatwiaja, gardze konceptem multi na piecu, tfu.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

>granie

>W MULTI

macie k,urwa rozum w ogóle i godność człowieka?

Dobre multi zawsze na propsie.

Opublikowano

Tak prawie 40mln sprzedanych trojnogow zniknelo z powierzchni ziemi. Coz za wyobraznia.

I jak teraz czują się właściciele nędznych zwyklaków? Jak wydymane przez korpo przegrywy :reggie:

kasa na skorpio juz jest?

Opublikowano

Scorpio to nastepny projekt po smoku do kasacji, zobaczycie XD

Opublikowano

Ja mysle ze Czezare w koncu peknie jak guma z kiosku i kupi tego plejstejszona wstretnego

Opublikowano

Yebac tych co grają na myszach na konsoli w fpsy.

Opublikowano

Po co skorpio jak nie ma gier?

jak to do czego? do grania we wsteczna kompatybilnosc, teraz to najpopularniejszy temat w dziale xbona

Opublikowano

Ja mysle ze Czezare w koncu peknie jak guma z kiosku i kupi tego plejstejszona wstretnego

Jak kupię  (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

Opublikowano

Niech zrobią przecenę o 50% na zwykłe i sam z chęcią kupię dla tych paru gierek.

Opublikowano

Jak kupię  (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

A moze byc i prosiak, jeszcze jak, chetnie z toba pogadam tym razem na PSNie, reszta ekipy bedzie w szoku jak cie uslyszy xd

Pamietaj Czez, Nioh i Yakuzy beda wkrotce na ciebie czekac :cool:

Opublikowano

Jak kupię (jeśli kupię) to tylko prostaka. Dla mnie wszystkie zwykłe PS4 mogliby z półek sklepowych usunąć już teraz.

Ja yebe ale beton xd to co można powiedzieć o XDboxie co (pipi) rozmazane serwuje

Opublikowano

Przynajmniej na Switcha będą fajne gry, na Scorpio to tylko Forza 7 w 4K.

edit: Ciężko mi się jarać Scorpio jak nic nie wiadomo o tej konsoli. Niby to nowa jakość niby to lepszy Xbox One. Nie ma żadnych wiarygodnych leaków jeśli chodzi o specyfikację albo gry. Z PS4 Pro było jasne, że będzie tylko trochę lepsza wersja konsoli. Tutaj to wielka niewiadoma.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No jedni wolą się bawić w wielką niewiadomą a normalni grają na ps4 i wiedzą na czym stoją w kwestii zapowiedzianych tytułów.

No racja

jedni wolą bawić się w wielkie zapowiedzi, a normalni grają na xbone i wiedzą na czym stoją, ponieważ grają w  już wydane gierki 

Opublikowano

graja chyba we wsteczna  xd

Na ps4 teraz sporo duzych tytułow wychodzi, plusa masa zapowiedzi. Na xbona nie ma ani gier, ani zapowiedzi.

Opublikowano

Chyba u ciebie w domu.

Opublikowano

wypiszesz mi tą masę tytułów?  w masę zapowiedzi wierze na słowo, w tym playstation akurat zawsze było dobre, w mydleniu ludziom oczu 

Opublikowano

pierwszy dobry ex na ps4 bedzie dopiero w 2019 wy dałny xd

jak się gra tylko w pif pafy to może i tak

Opublikowano

bluber co tam teraz wyczekujesz za gierke?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.