Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Bluber nie bądź niemiły tylko dlatego że nie masz w co grać w tym roku.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dziś po pracy BB do ogrania, demko nioha do pobrania, poniedziałek Yakuzzzi, na początku lutego Nioh'a, a jak by tego było mało, to jeszcze Horizon i Nier :banderi:

A tym czasem u zielonych Halo Wars 2 z androida xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zatrzymajcie tą karuzele śmiechu !

soulsy z innym skinem, demo kopii soulsow z podyebanym geraltem, podrobka gta, kopia soulsow, z podyebanym geraltem kopia asasynow i kopia bayonetty xDDDDDD no jest sie cyzm jarac :dynia: a czy wy tam macie w ogole jakies ORYGINALNE pomysly na gry czy tylko kopiowanie wszystkiego jak leci w imie 4thefrajers?

No tak lepiej pałować się po raz 10-11-12 do zeldy/mario/pokemony, do konsoli o mocy kalkulatora, która odkryła funkcją remote play w 2017 roku.

Kupiłem sobie ostatnio tableta, który pada co 3 godziny i muszę siedzieć jak debil na kablu xD beka z nintenDNO

przypominam prawilnie, ze to sony kopiuje wszystkie pomysly od nintendo, poczynajac od analoga z n64, idac przez move jako marna kopia wii lota i remote play jako nedzna odpowiedz na wii u :cool:

10-11-12 zelda/mario/pokemony maja wiecej duszy i przywiazania do gameplayu i rozwiazan bardziej niz waze marne exy pozal sie boze na jedno kopyto robione :kaz:

sony pewnie za 2-3 lata wyda PLAYSTATION 5 jako hybryde i wtedy klapk ibeda walic konia sobie dupom bo nowosc :dynia: a elita juz dawno bedzie grala i bedzie patrzyla w przyszlosc ku nowym rozwiazaniom

i haptyczne wibracje :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Widząc twoje posty i wyobrażając sobie jak wygląda twoja morda gdy je piszesz, całkowicie obrzydziłeś mi kupno czegokolwiek od nintendo. 

Opublikowano

Widząc twoje posty i wyobrażając sobie jak wygląda twoja morda gdy je piszesz, całkowicie obrzydziłeś mi kupno czegokolwiek od nintendo. 

klaperskiego (pipi) nam w elitarnym gronie nie trzeba :lapka: 

Opublikowano

akurat jakim od stu lat ma juz wiiu na chacie i jak mnie pamiec nie myli to ds czy 3ds :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Osobiście czekam na plagiat odpowiedź Sony na Switcha. Te pokłady antytalentu do rynku przenośnego nie mogą się zmarnować :banderas:

PSP wg VGhartz - 80 mln opchniętych sztuk. Antytalencia w tym Sony. Weź ty już nie pisz i zamknij dupe.

klaperskiego (pipi) nam w elitarnym gronie nie trzeba :lapka:

Widzisz, mam Wiuu ale na swoje szczęście nie utożsamiam się z waszym gejlitarnym gronem bo bym do głowy dostał. Switch za jakiś czas od premiery będzie pewnie mega kosą- połączneiem psvita (technikalia, możliwości) z 3dsem jeśli chodzi o suppoort. Jeśli tego nie s(pipi)ą to jawi się to jako przenośniak idealny. Jednakże jeśli na świecie jest więcej osób twojego pokroju i aparycji, którzy tak jak i ty (pipi)ą do zrzygania w kółko jedno i to samo (walić, że to cw) to sie nie sprzeda. Myśle Nintendo- widzę dramat przed oczami  :gayos:

Opublikowano

Osobiście czekam na plagiat odpowiedź Sony na Switcha. Te pokłady antytalentu do rynku przenośnego nie mogą się zmarnować :banderas:

PSP wg VGhartz - 80 mln opchniętych sztuk. Antytalencia w tym Sony. Weź ty już nie pisz i zamknij dupe.

oho, kolejny chorzowiak xdddd Przypomnę, że na rynku jest obecnie PSVita z jakimiś 5 milionami sprzedanych sztuk. Masz rację, żeby zmniejszyć sprzedaż swojej konsoli 16-sto krotnie to trzeba mieć talent  :yao:

Opublikowano

oho, kolejny chorzowiak xdddd Przypomnę, że na rynku jest obecnie PSVita z jakimiś 5 milionami sprzedanych sztuk. Masz rację, żeby zmniejszyć sprzedaż swojej konsoli 16-sto krotnie to trzeba mieć talent  :yao:

PSP GOTY sprzet z GOTY wsparciem, Vita umarla przez to ze Sony wolalo skupic swoje sily na ps4 zeby uratowac ten tonacy statek :dunno: Vita ofiara wlasnego rodzica :frog: 

Opublikowano

vita sie sprzedala lepiej niz wiu przeciez, ale chyba ze chodzi vizirowi a dane z bialorusi

Opublikowano

sprzedala sie lepiej od wiiu, ktore sprzedalo sie ponad 8 razy mniej od swojego poprzednika. Ogromny sukces NintenDNO  :pawel:

Opublikowano

O zmarłych źle się nie mówi, chyba, że są to konsole Sony. :cool:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

oba trupy doceniane po smierdzi, na hui drazyc

Opublikowano

Dobrze że 6 TERAFUCKINGFLOPÓW uratuje konsole w tym roku, na szrocie4 900p 20fpsów i brak gier, na Znicza jeden Mario pod koniec roku i Skyrim w Tramwaju   :kaz:

Opublikowano

Daddy a w co będziesz grał na Scorpionie w 4k? Serio pytam teraz. Bez docinek.

Opublikowano

Dowiemy się na E3 :banderas:

ja rozumiem, że Sony ma polityke zapowiadania swoich exów na 5 lat do przodu (Death Stranding), ale Microsoft i Nintendo robi to to trochę inaczej 

Opublikowano

no mnie tez ekscytuje ta coroczna niepewnosc czy jednak znowu zapowiedza haloforzagirsy na e3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.