Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Uncharted: Drake's Fortune? xD jak można tak przegrać życie?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Resistance calkiem fajne pif paf.Choć jakimiś zbawicielem gatunku to to nie było. Jeszcze Heavenly Sword było na początku, mi się gierka bardzo podobała choć spadki animacji były tragiczne.

Ale trzeba zostawić Xboxowi,że jeśli chodzi o konsole to pierwsze lata miał bardzo owocne.

Opublikowano

lol,  w czasie gdy wychodził  mass effect ja pykałem  w uncharted, z czym do ludzi.

no wlasnie o tym mowie xdd i to z własnej woli żeby było śmieszniej xdd

Opublikowano

ale że uncharted zły tak?

Opublikowano

tak. 

Opublikowano

w obliczu tego co bylo wtedy na xboxie?

zły

Opublikowano

pokrętło na "dyskusja z yeti" ustawione, lece stąd xD

<pokonany klap>

Edytowane przez milan

Opublikowano

ogrywałem Uncharted 1 jakieś 2 lata temu i to jak słaba okazała się ta gry, gdy wyparował cały czar oprawy wizualnej, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. 

Opublikowano

U1 to była moja pierwsza gra jaką ograłem na PS3. Kupiłem ją wraz z konsolą. Graficznie i klimacik poszukiwacza skarbów mnie urzekł ale już ciągłe strzelanie z pukawek do nieskończonych fal przeciwników już mnie wkurzał. Szkoda,że tak zawalili ten element gry.

Opublikowano

Pierwsze godziny rozbudzają oczekiwania na ciekawą przygodę w stylu Indiany Jones'a. Niestety później pojawiają się falę murzynów

Opublikowano

Uncharted w czasie kiedy wyszedł był jak najbardziej sztos, tylko to strzelanie nie przetrwało próby czasu i w porównaniu do późniejszych odsłon było opóźnione w rozwoju. Przejście na najwyższym poziomie remaster to był ból, beznadziejna kamera podczas celowania, przeciwnicy aimboty albo to, że podczas wychylania się zza osłony trzeba osłów jeszcze namierzyć w tym czasie dostając aimbotowy wpie.rdol. 

Z drugiej ręki Mass Effect też nie przetrwał próby czasu ale szanuję, że przeciwnicy w większości robią coś więcej niż chowanie za osłoną jak to ma miejsce w strzelankowej dwójce.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Przeciez w Uncharted jest bardzo prosta mechanika.

Dopadlem kolekcje na ps4 i z usmiechem na twarzy wbilem 3 platyny. (Wczesniej nigdy nie gralem)

Opublikowano

raczej prostacka, na miarę gier za 15 zł do kupienia w kiosku 

Opublikowano

mass effect straszna seria. Prawie tak samo słaba jak uncharted.

Opublikowano

Pierwsze 12 h  w uncharted było super, później gdy zaczeły leciec jakies dziwne napisy  z dołu do góry i  nie było kontroli nad bohaterem to troche było (pipi)owo, fakt.

Opublikowano

Pewnie że tak!

Opublikowano

lada moment umrze pokolenie które strzelało do kaczek i było wysmiewane przez psa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Teraz strzela sie do krasnali i jest sie wysmiewanym przez internet.

Opublikowano

34t5268.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.