Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ja zagrałem w demo Halo Wars 1 to sprzedałem xboxa.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Gierka wyjdzie, średnia na MC będzie oscylowała w okolicy 76%, gdzie dla fanów Halo można dodać z 10% więcej i tyle. Za pół roku nikt poza wesołą ferajną nie będzie o tej grze pamiętał. 

Opublikowano

Ja zagram w halo wars na pewno. Jak będzie na przecenie poniżej 100 zł i do tego zagram w wersje na pc :D  

Opublikowano

Kolejny powod zeby nie wyjmowac ps4 z szafy.

Opublikowano

Nie zesrajcie się. Bo przecież tyle jest RTS-ów na konsolę, że jak jakiś wychodzi (i to po prostu dobry, nie niesamowity ani słaby), to trzeba go obsrać bo tak. Lepiej by wydali milionowy trzecioosobowy, względnie pierwszoosobowy shooter, co nie?

Opublikowano

kogo to obchodzi

Opublikowano

Nie zesrajcie się. Bo przecież tyle jest RTS-ów na konsolę, że jak jakiś wychodzi (i to po prostu dobry, nie niesamowity ani słaby), to trzeba go obsrać bo tak. Lepiej by wydali milionowy trzecioosobowy, względnie pierwszoosobowy shooter, co nie?

jak ktos lubi ten gatunek, to ma blache, a nie czeka na jakies ochlapy xd

Opublikowano

Boty zaczynaja bronic swojej jedynej gry chooj ze to rts glodny nie wybrzydza XD

Opublikowano

Dwa rtsy w swiecie halo w calej historii xboxa i juz jacy koneserzy xd

Opublikowano

ewentualnie kolejnego sandboxa na dzikim zachodzie :Coolface:

Opublikowano

Xbox One Two

Opublikowano

Są różne poziomy bycia kolekcjonerem. Dzisiaj odkryłem poziom ostateczny. stawianie na półce kartonu po konsoli.   :obama:

Opublikowano

Nikogo niby Halo Wars 2 nie obchodzi, ale klapy muszą się spinać na każdej stronie CW o tą gierkę :)

Takie pleplanie coś mi przypomina. Dla ludzi grających tylko w CoD'y czy Fify jakiekolwiek inne gry to szajs. Tu widzimy podobne reakcje od samozwańczych "koneserów" gamingu.

Brawo Panowie, zrównaliście się mentalnie z pospolitymi januszami gejmingu :)

Opublikowano

Dron uzbrojony i gotowy do ataku bo halo obrazajo xd

Opublikowano

jaranie sie halo wars 2 to juz dla mnie niepojety poziom xbota

Opublikowano

Dron uzbrojony i gotowy do ataku bo halo obrazajo xd

Skaczecie po grze na każdej stronie i nic nie piszę, więc się nie wysilaj. Po prostu mam bekę jak ktoś nie ma zamiaru grać w jakąś grę, ale jednocześnie czuje potrzebę spinania się o nią na każdej stronie WC.

Opublikowano

jaranie sie halo wars 2 to juz dla mnie niepojety poziom xbota

byles jednym z nich i nie kumasz?

Opublikowano

W tematach xboxa placz ze usuneli im snapa i nie beda mogli ogladac TV  :dynia:

Pewnie wieksza zaloba niz po Scale.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

jak to mowia, niekonczaca sie beka z xboxa

Opublikowano

Turówki na padzie, fpsy na padzie, hack'n'slashe, bijatyki itp. wszystko na padzie jest lepsze od myszki i klawiatury, ale panowie jest pewna granica - rts i konsola to niesmaczne połączenie. Scalebound skasowany ale taki syf jak h. wars 2 i recore dostaje zielone światło. One - za(pipi)ista konsola, ale lista exów na nią to jakaś kpina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.