Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Spencer mówił w tym roku, że Phantom Dust remake powstaje więc defaq?

Nope, remake usuneli, a jakis czas pozniej ozywili projekt jako remaster :cool:

Trzymajmy kciuki zeby i do tego HATCHET MAN sie nie dorwal.

Opublikowano

I nawet przecinki postawił.

Weź idź rzuć coś na tacę do pana spencera na nowe gry i idz do lekarza aby zaszyl ci dupe po tym jak Ci pękła po sprzedaży ps4
xD a tobie o co pi,zda własnie wybuchła?

Pewnie podpasek zapomniał.

Opublikowano

Trico

Opublikowano

maus, WC to dobre miejsce byś osiadł z humorkiem.

Opublikowano

Ja nie mam dzieci i nie karmię piersią.

Opublikowano

Weź idź rzuć coś na tacę do pana spencera na nowe gry i idz do lekarza aby zaszyl ci dupe po tym jak Ci pękła po sprzedaży ps4

a bo to kobra żona tigera pisze no tak ;/

Opublikowano

Nie zesrajcie się. Bo przecież tyle jest RTS-ów na konsolę, że jak jakiś wychodzi (i to po prostu dobry, nie niesamowity ani słaby), to trzeba go obsrać bo tak. Lepiej by wydali milionowy trzecioosobowy, względnie pierwszoosobowy shooter, co nie?

Tak, masz rację. Ale granie w RTS na konsoli, to jak spożywanie zupy widelcem. Można, ale po co?

To samo można napisać o fps na konsoli (xddd) czy grach niczym Diablo (xDDDDDD) które uwaga, zyskują, bo można się turlać prawą gałką. Więc czemu nie RTS?

Opublikowano

a bo to kobra żona tigera pisze no tak ;/

Ja yebe jakie suchary, idź pod biedronke wypatruj gracjana roztockiego lamusie.

Opublikowano

Nie zesrajcie się. Bo przecież tyle jest RTS-ów na konsolę, że jak jakiś wychodzi (i to po prostu dobry, nie niesamowity ani słaby), to trzeba go obsrać bo tak. Lepiej by wydali milionowy trzecioosobowy, względnie pierwszoosobowy shooter, co nie?

Tak, masz rację. Ale granie w RTS na konsoli, to jak spożywanie zupy widelcem. Można, ale po co?

To samo można napisać o fps na konsoli (xddd) czy grach niczym Diablo (xDDDDDD) które uwaga, zyskują, bo można się turlać prawą gałką. Więc czemu nie RTS?

FPS tylko na konsoli, myszka ujdzie, ALE klikanie nie daje takiego ,,umph!'' jak walnięcie palcem na spust w one np. gnasher w geow to poezja z padem od one'a, no i ruchy gałki dają realistyczny ruch kamery, a nie symulator napadu padaczkowego. Po drugie klawiatura, to nie jest nie był i nie będzie narzędzie do grania, przecież to jest tak cholernie niewygodne. W padzie mam wszystko w jednym miejscu pod ręką, jako zatwardziały pc-towiec przez pierwsze 10 lat ,,kariery growej'' pluję i gardzę K+M. (wyjątek RTS-y)

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Ja yebe jakie suchary, idź pod biedronke wypatruj gracjana roztockiego lamusie.

szymonek ma zły dzień dzisiaj? 500+ na ps4 nie starczyło czy wszystko na leki poszło?

Opublikowano

mieć teraz ps4 to jak grać w console wars na easy.

Mimo to klapy nadal potrafią przegrywać. Dzisiejszy przykład: simonldz

Opublikowano

Ja tam nadal będę grał na xbox one mam na nim call of duty i .... Fife .    Smutny ten rok dla osób nie posiadających niczego poza xboxem.  

Myślę że wiem czemu ta pierwsza połowa roku jest bez gier na xbox one. Spencer dba o to aby każdy xbot mógł odłożyć na skorpiona. Sony już swoje PROsię wydało i teraz czas na gry, a wcześniej na ps4 były braki aby uzbierać na ps4,5.   Liczę na powtórkę na xbox po premierze skorpionka. 

Zabawne że walczy tutaj wiele osób która nawet japońskich gier nie lubi. Dla osoby takiej jak mazzeo na ps4 będą do końca tego roku tylko 2 gry warte ogrania Uncharted 4 i Horizon.  Ja już mam do ogrania tales of Berseria (nawet dobre wnioskując po recenzjach) , yakuza zero a za zakrętem nioh , nier czy persona.  Kiedy panie to wszystko ograć. 

Opublikowano

mieć teraz ps4 to jak grać w console wars na easy.

Mimo to klapy nadal potrafią przegrywać. Dzisiejszy przykład: simonldz

Zawsze uważałem, że klapy mają najsłabszą psychikę ze wszystkich. Szkoda szczempić. Przykładów bez liku...

Opublikowano

Spencer dba o brak gier na xone, aby boty odkładały $ na Skarabeusza z 3 grami, a Sony wydaje co chwila najlepsze gry, na które nie ma czasu.Wiec zostaje granie w SłiczA na 3 godzinnym posiedzeniu w kiblu, bo więcej bateria nie 3mie.

Opublikowano

Sony wydaje co chwile najlepsze gry xD co teraz wydadza? Horizon od studia ktore nigdy nie wydalo dobrej gry? :reggie: a co wczesniej? TLG czyli gra-beka z legendy sotc xD

Opublikowano

No ewidentnie klapom się w dupach pomieszało od chwilowego dobrobytu.

Przez 3 lata od premiery byliście traktowani przez Sony jak kundle (jak z resztą przy premierze PS3) i dostaliście w między czasie dwa konkretne tytuły (BB i U4). Teraz udajecie wielkich panów, bo zazębiły się premiery tytułów na które część z Was śliniła się jeszcze za czasów PS3 (remake FFVII? Agent?). Godności w Was i kultury konsolowości tyle co u robactwa.

Opublikowano

Mogli skasować TLG i zamknąć GG.

Tak by było lepiej dla graczy.

Opublikowano

Czytając temat na forum podejmować decyzje o skasowaniu gry. Boże uchron nas od złego.

Opublikowano

chwilowego dobrobytu xd co miesiąc przez pól roku nowy niesamowity ex a te zielone śmiecie powiedzą jeszcze że to chwilowe xdd

Edytowane przez Pawcio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.