Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

napierda.lalbym deska z gwozdziem te omo nie wiadomo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

O teraz gadanie o kupnie gry ale o ex już nie powie, no bo nie ma takich gier na xbonie, bo ograsz na komputerze. Ehh, nie ma to jak odwracać kota ogonem, gdzie gadamy już o biznesie i zarabianiu gier, chyba nie bez powodu microsoft aż drenuje hajs od zapalonych zielonych fanów.

Zrozum, ja nie mam nic do PC-ta jako platformy. Próbuję tylko ustalić jakie standardy obowiązują na tej wojnie, bo Zielona Szlachta chciałaby szermierki słownej, a Niebiescy do tej pory raczej walczą jak małpy okładające się po głowie kamieniami.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

GDZIE JEST KU®WA LISTA EXÓ NA X-ŚMIECIA, ZAPYTUJE OSTATNI RAZ!!!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

taki bol dupy vizira ze juz post pod postem z podniety pisze 

ryze dziecko w amoku xDDDD

Opublikowano

O teraz gadanie o kupnie gry ale o ex już nie powie, no bo nie ma takich gier na xbonie, bo ograsz na komputerze. Ehh, nie ma to jak odwracać kota ogonem, gdzie gadamy już o biznesie i zarabianiu gier, chyba nie bez powodu microsoft aż drenuje hajs od zapalonych zielonych fanów.

Zrozum, ja nie mam nic do PC-ta jako platformy. Próbuję tylko ustalić jakie standardy obowiązują na tej wojnie, bo Zielona Szlachta chciałaby szermierki słownej, a Niebiescy do tej pory raczej walczą jak małpy okładające się po głowie kamieniami.

Tylko, że w tym przypadku sam się zaorałeś i zostałeś zaorany przez niebieskich właśnie przez te twoje wymyślanie exy na pc łącząc z konsolą xbox (co notabene ze sobą nie mają nic wspólnego, dwie oddzielne platformy), którego nie ma i pytają się Ciebie gdzie są te exy w przypadku konsoli? 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ficuś na mocarzu myśli, że siedzę spięty przed komputerem :dynia:

liczyłem, że złączy te posty w jeden

P.S. nie jestem rudy

CUk7mLm.jpg

Opublikowano

Dla mnie PC z aplikacją Xbox i Xbox One to dwie platformy Microsoftu co argumentuję, a Ty latasz za mną jak kto z pęcherzem i ciągle nie możesz zrozumieć czegoś co już wyargumentowałem setki razy. Serio, podoba Ci się to nie, ale takie mam zdanie. Może odbić.

@ficek: xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ja (pipi)ię, sorry zawsze myślałem, że piszesz na serio. teraz rozumiem

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

chyba każdy kiedyś piracił, zdecydowana większość żałuje tego. Chciałbym wychowywać się grając w oryginalne gry na nintendo i playstation. Ale chwalenie się takim procederem teraz, w roku 2017, to ciężka patologia. Więc prosze mi tu nie odwracać kota ogonem, bo tłumaczyć się powinien Guernica 

używki są powszechne. także na tym forum i nikt się tego nie wstydzi, nawet gdy chodzi o świeże i słabiej sprzedające tytuły, a to i piractwo to ten sam choy dla ich twórców i wydawców. to już nie jest ciężka patologia?

seasson passy, wciskane na siłę pvp do singlowych marek, oraz kody na granie online, to nie efekt piractwa, a rynku używek.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Blacha za 5 koła to sprzet microsoftu bo masz windowsa za 200zl, martwica mozgu xd

Opublikowano

standard, od lat wiadomo ze bot to biedny blacharz i vizir to tylko potwierdza

Biedny blacharz i nędzarz plejstejszyn? Może macie ze sobą więcej wspólnego niż Ci się wydaje Ficek  :reggie:

Opublikowano

napierda.lalbym deska z gwozdziem te omo nie wiadomo

Fake? No nie jest zbyt bystry chlopak.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie fejk, na serio

Opublikowano

JAKIE BOGACTWO KUHWY! Nawet spencer (pipi)aniutki załapał się do Królestwo Niebieskiego.

W Japonii wrzucili nową partię PS VR, pod sklepami ludzie rozbiją namioty.

sdolfj4gslgmg1lc4qfz.jpg

A co tam słychać u przegrywów? Nic nowego.

theyre-opening-a-xbox360-store-in-japan-

Opublikowano

Mina tego kitajca jest bezcenna (jak za karę na tym zielonym stoisku stoję)  :pawel:

Opublikowano

Idąc tokiem myślenia vizyra to x360 też nie ma exow bo we wstecznej można ograć na Xbox one xd generalnie Xbox one został bez ani jednego exa, smutne.

Opublikowano

ps3 tez jest bez exow bo ograsz na tv samsunga

Opublikowano

tymczasem playstation traci kolejnego exa, Ace Combat 7 wychodzi również na xbox one i ps4

https://www.youtube.com/watch?v=7zxB1ahoz_M&feature=youtu.be

no i po jaranku,a Fanek będzie musiał przestać produkować posty o silniku pogodowym z drivecluba :reggie:

#magiauleciała

Edytowane przez asax

Opublikowano

Słyszałem, że Scorpio to ma być podobno nowa generacja, czyżbym wykrakał? :obama:

Opublikowano

tymczasem playstation traci kolejnego exa, Ace Combat 7 wychodzi również na xbox one i ps4

https://www.youtube.com/watch?v=7zxB1ahoz_M&feature=youtu.be

no i po jaranku,a Fanek będzie musiał przestać produkować posty o silniku pogodowym z drivecluba :reggie:

#magiauleciała

Różnica jest taka, że jak z biblioteki PS4 znika ex, to nikt nawet nie zauważa różnicy. Jakby z biblioteki XO zniknął ex, to byś miał rok bez ex'ów ;)

Opublikowano

Ps4 kolejnego exa traci

Bandai Namco announced today that Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, the follow up to Level-5 and Studio Ghibli's critically acclaimed JRPG we ourselves called "a love letter to fans" will find its way to the PC digitally later this year.

Opublikowano

Było wczoraj o tym, nikt się nie przejął bo dalej PS4 ma więcej exów na ten rok na xDbox :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.