Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Witam w krolestwie niebieskim. 4theplayers

Opublikowano

Gdzie te prosiaki to kupienia są? Jaka stronka?

Opublikowano

czarek czesto bywa w mm zeby pograc w fife na xboxie, to juz pewnie wie ze rzucili konsole. 

Opublikowano

Sony rzucilo nowa partie prosiakow, bierzcie poki sa!

Tak jest :hi:

Translacja na jezyk CW: ale posucha na tym (pipi)owym xpudle, pora kupic Ps4 :cool:

TYLKO XBOX KURWO

Ten post tylko bardziej upiekni moment w ktorym wstawisz PS QUATRO w zakupy growe :banderas:

Czy to juz? :obama:

Opublikowano

raven jaka choragiewa ;/ a ja mu plusa dalem

Opublikowano

@Faka, ale weź przeczytaj na głos to co wypociłeś? I powiedz czy to ma jakikolwiek sens?

odnośnie wojowania to tak obecnie wygląda CW (botów nie oznczałem bo nie chciałem nikogo urazić :lapka: )

261ma82.jpg

Nawet zaśmiane XD Leżę, bo myślę, co ja robię ze swoim życie w cw  :frog:

Opublikowano

bawcie się dobrze ex-boty w ekosystemie Sony, przygotujcie miejsce dla mnie. Mam nadzieje że niebawem do was dołącze

Opublikowano

ostatni bot niech zgasi swiatlo w temacie.

Opublikowano

dajcie mazzeo chociaż jakiś kocyk

Opublikowano

Musiałeś mnie z kimś pomylić. Czy ja kiedyś nie szanowałem PlayStation? Pokaż mi gdzie tak napisałem.

Opublikowano

nie bądźmy małostkowi, każdy zasługuje na drugą szanse

Edytowane przez asax

Opublikowano

Musiałeś mnie z kimś pomylić. Czy ja kiedyś nie szanowałem PlayStation? Pokaż mi gdzie tak napisałem.

TYLKO XBOX KURWO

3X0KnbH.gif

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0 

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

Forza Horizon 3 ma lepszą średnią od Bloodborne

Opublikowano

Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że boty sobie kupią najlepszą konsolę, pograją w najlepsze gry jakie wyszły i nawet dobrze, przynajmniej dadzą zarobić Sony, który dzięki tych pieniążków zrobi kolejną najlepszą konsolę jaką będzie PS5 czy coś, tylko po prostu śmieszy te wychwalanie xboxa nad ps4, że to i to, ęą, że jest lepsza i w ogóle, co już dawno zostało obalone, że to jest nieprawdą. Tak naprawdę obie konsole mają wiele rzeczy do zaoferowania  i która mu pasuje, co w danym momencie mają do zaoferowania M$ i Sony.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

fiki miki ze co niby xbox ma do zaoferowania?

TYLKO SONY

Opublikowano

Coś tam mają, jak chociażby bc czy ea acces, multiplatformowe gierki (fakt gorszej jakości ale jednak grają) przecież nie bez powodu ludzie sobie kupują xboxy, a jednak. Ja wiem, że tylko Sony i sam jestem z Nimi od dziecka narodzin PSX.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

tylko gamerankings

http://www.gamerankings.com/xboxone/191490-forza-horizon-3/index.html

http://www.gamerankings.com/ps4/805577-bloodborne/index.html

fiki miki ze co niby xbox ma do zaoferowania?

TYLKO SONY

sony to stara ku,rwa skończyli się na ps2, gdyby nie gierki od fromu i segi to guwno by było na tym trójnogu, 15 cześć god of wara i kalki tlou z emoszyns 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.