Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Może jednak nie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 709,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Gears of War rts z drona. Halo racer warthogami na modłe Vigilante 8 to bym kurde serio grał. Forza taka sama jak co roku nadal kilometry przed gran turismo

Opublikowano

XD _Be_ widze, ze planuje juz gry pod ta myszke i klawere do one

Opublikowano

Mnie uradowałby nawet remake Otogi. Pamiętam, że designersko ta gra niszczyła światy.

Tego nikt na xboxie by nie kupil.

No to tak jak z ostatnimi ex'ami Sony co mają problem żeby do pierwszej dziesiątki w tygodniu sprzedaży się załapać. Ale rozumiem, że pewnie nie znam ich sytuacji ;)

PS. Z gierek to może być Conker X Banjo :p

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gears of War rts z drona. Halo racer warthogami

Dobre żarty od rana, jak chcesz to potrafisz.

Opublikowano

dajecie jakies nierealne tytuly w swerze marzen a i tak brzmia mega chuyowo xd

Opublikowano

Ale serio, mysle, ze QB2 jest na 90% realne. Spens sie lubuje w takich sredniakach.

Edytowane przez okens

Opublikowano

dajecie jakies nierealne tytuly w swerze marzen a i tak brzmia mega chuyowo xd

Gearsy turowe jak xcom ale bym grał :banderas:

Swoją drogą sony jaki rak branży jezu, ludzie w temacie horizona nie kupują gry bo na pro ma chodzić lepiej, jak ja tej firmy nienawidzę

Opublikowano

czemu rak? sam czekam z zakupem halo wars 2 na premiere scorpio by zagrac w jakosci 4k

Opublikowano

Pro=rak branży, scorpio=zbawca branzy

Tak to mamy rozumieć?

Opublikowano

Kiedy czytam o myszce i klawie do konsoli to mi się żółć wylewa z pękniętej wątroby na resztę organów :sick:  Wiadomo, że proces blacharyzacji konsol rozpoczęło Sony. Mikroszafot o ile ploty się potwierdzą wykonuje kolejny krok. Tak czy inaczej dalszemu postępowi tego procesu mówimy stanowcze NIE!  :shotgun: 

Opublikowano

a tak na marginesie to gdzie sie podziewa Yeti? Dawno nie (pipi)al zadnego bota w CW

zaczynam tesknic...

ostatnio jak był to bot sprowadził go do parteru.

Opublikowano

Jestem ciekaw co poza Forza 7 i Halo 6 pokaze MS na E3.

Crackdown 3 to pewniak ale nikogo.

Sea of Thieves nikogo.

Zakladajac najbardziej optymistyczny scenariusz pokaza nowego Conkera, nowe PGR (zerowa szansa, wiem) i Ori 2.

No gurwa tutaj nawet nie ma czego wymyslec jesli chodzi o gry. xD

Spencer twittował, że w tym roku nie będzie Forzy i Halo na koniec roku

Opublikowano

czemu rak? sam czekam z zakupem halo wars 2 na premiere scorpio by zagrac w jakosci 4k

Ten sam oblesny sposób jaki zastosowano w przypadku new 3dsa. Scorpio to co innego.

Opublikowano

Sea of Thieves nikogo.

Zakladajac najbardziej optymistyczny scenariusz pokaza nowego Conkera, nowe PGR (zerowa szansa, wiem) i Ori 2.

I to oznacza, że ich nie mogą pokazać? co ten franek

Opublikowano

Nie ma nowego Halo na koniec roku? Tylko jakieś Wars 2? To w co mam grać na tym Onie?

Opublikowano

Sea of Thieves nikogo.

I to oznacza, że ich nie mogą pokazać? co ten franek

Pewnie siedzą z Dronem i piją :pawel:

Opublikowano

Ten sam oblesny sposób jaki zastosowano w przypadku new 3dsa. Scorpio to co innego.

To opwiedz czym dokładnie jest to scorpio

Opublikowano

Masz najlepsze community plus wsteczna plus będziesz mógł podłączyć klawiature i myszkę i po Onecie śmigać.

Opublikowano

Jeśli plotki o 7terrafankach okażą się prawdziwe to Scorpio to nowa generacja, nawet względem PS4Pro. Czemu? Nawet jeśli proporcjonalnie różnica w (teoretycznej) mocy między Pro, a Scorpio ma wynosić ok. 33% (analogicznie jak XboxOne do klasycznego PS4) to skalarnie różnica w mocy będzie wynosiła tyle co PS4 i Xbox One razem wzięte.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

skorpio to nowa generacja, xbone to kleska, po co to ciagnac dalej? Ciekaw jestem czy zostanie nazwa skorpio i odetna sie od skompromitowanej nazwy xbox.

Opublikowano

Scorpio albo będzie tym samym czy pro dla ps4 albo 5 razy mocniejszym czarnym pytongiem ktory zostanie wladowany w tyłek każdego posiadacza x one.

Opublikowano

No spoko, tylko jak wyjdzie PS5, to ta "nowa generacja" Scorpio to będzie jak Wii przy PS3 technicznie. Serio, niektórzy mają chyba niskie wymogi jeśli chodzi o ogłaszanie generacji. Bo jak dla mnie to nie tylko wyższa rozdziałka i więcej klatek na sekundę - tak to sobie mogą myśleć naiwne rycerzyki. Nowa generacja = nowe trendy, rozwiązania, usługi, ect. Xbox Scorpio nie zdetronizuje PS4 ani PS4 Pro. Stanie się co najwyżej iluzorycznym elementem propagandy botów, że jakoby nagle multiplatformy się liczą bardziej ;)

Opublikowano

OK Mendrek, tzn. że nową generacją jest VR, bo to nowe rozwiązanie. XDDDDDDDDDDDDDD może zamknij już mordę, ok?

@szymon: z tego co pamiętam pierwszego Xa też urżnęli gdzies po 4 latach, więc skoro spieprzyli start z Onem nie powinni już ciągnąć tej farsy i wystartować na nowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.