Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Może jednak nie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Gears of War rts z drona. Halo racer warthogami na modłe Vigilante 8 to bym kurde serio grał. Forza taka sama jak co roku nadal kilometry przed gran turismo

Opublikowano

XD _Be_ widze, ze planuje juz gry pod ta myszke i klawere do one

Opublikowano

Mnie uradowałby nawet remake Otogi. Pamiętam, że designersko ta gra niszczyła światy.

Tego nikt na xboxie by nie kupil.

No to tak jak z ostatnimi ex'ami Sony co mają problem żeby do pierwszej dziesiątki w tygodniu sprzedaży się załapać. Ale rozumiem, że pewnie nie znam ich sytuacji ;)

PS. Z gierek to może być Conker X Banjo :p

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gears of War rts z drona. Halo racer warthogami

Dobre żarty od rana, jak chcesz to potrafisz.

Opublikowano

dajecie jakies nierealne tytuly w swerze marzen a i tak brzmia mega chuyowo xd

Opublikowano

Ale serio, mysle, ze QB2 jest na 90% realne. Spens sie lubuje w takich sredniakach.

Edytowane przez okens

Opublikowano

dajecie jakies nierealne tytuly w swerze marzen a i tak brzmia mega chuyowo xd

Gearsy turowe jak xcom ale bym grał :banderas:

Swoją drogą sony jaki rak branży jezu, ludzie w temacie horizona nie kupują gry bo na pro ma chodzić lepiej, jak ja tej firmy nienawidzę

Opublikowano

czemu rak? sam czekam z zakupem halo wars 2 na premiere scorpio by zagrac w jakosci 4k

Opublikowano

Pro=rak branży, scorpio=zbawca branzy

Tak to mamy rozumieć?

Opublikowano

Kiedy czytam o myszce i klawie do konsoli to mi się żółć wylewa z pękniętej wątroby na resztę organów :sick:  Wiadomo, że proces blacharyzacji konsol rozpoczęło Sony. Mikroszafot o ile ploty się potwierdzą wykonuje kolejny krok. Tak czy inaczej dalszemu postępowi tego procesu mówimy stanowcze NIE!  :shotgun: 

Opublikowano

a tak na marginesie to gdzie sie podziewa Yeti? Dawno nie (pipi)al zadnego bota w CW

zaczynam tesknic...

ostatnio jak był to bot sprowadził go do parteru.

Opublikowano

Jestem ciekaw co poza Forza 7 i Halo 6 pokaze MS na E3.

Crackdown 3 to pewniak ale nikogo.

Sea of Thieves nikogo.

Zakladajac najbardziej optymistyczny scenariusz pokaza nowego Conkera, nowe PGR (zerowa szansa, wiem) i Ori 2.

No gurwa tutaj nawet nie ma czego wymyslec jesli chodzi o gry. xD

Spencer twittował, że w tym roku nie będzie Forzy i Halo na koniec roku

Opublikowano

czemu rak? sam czekam z zakupem halo wars 2 na premiere scorpio by zagrac w jakosci 4k

Ten sam oblesny sposób jaki zastosowano w przypadku new 3dsa. Scorpio to co innego.

Opublikowano

Sea of Thieves nikogo.

Zakladajac najbardziej optymistyczny scenariusz pokaza nowego Conkera, nowe PGR (zerowa szansa, wiem) i Ori 2.

I to oznacza, że ich nie mogą pokazać? co ten franek

Opublikowano

Nie ma nowego Halo na koniec roku? Tylko jakieś Wars 2? To w co mam grać na tym Onie?

Opublikowano

Sea of Thieves nikogo.

I to oznacza, że ich nie mogą pokazać? co ten franek

Pewnie siedzą z Dronem i piją :pawel:

Opublikowano

Ten sam oblesny sposób jaki zastosowano w przypadku new 3dsa. Scorpio to co innego.

To opwiedz czym dokładnie jest to scorpio

Opublikowano

Masz najlepsze community plus wsteczna plus będziesz mógł podłączyć klawiature i myszkę i po Onecie śmigać.

Opublikowano

Jeśli plotki o 7terrafankach okażą się prawdziwe to Scorpio to nowa generacja, nawet względem PS4Pro. Czemu? Nawet jeśli proporcjonalnie różnica w (teoretycznej) mocy między Pro, a Scorpio ma wynosić ok. 33% (analogicznie jak XboxOne do klasycznego PS4) to skalarnie różnica w mocy będzie wynosiła tyle co PS4 i Xbox One razem wzięte.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

skorpio to nowa generacja, xbone to kleska, po co to ciagnac dalej? Ciekaw jestem czy zostanie nazwa skorpio i odetna sie od skompromitowanej nazwy xbox.

Opublikowano

Scorpio albo będzie tym samym czy pro dla ps4 albo 5 razy mocniejszym czarnym pytongiem ktory zostanie wladowany w tyłek każdego posiadacza x one.

Opublikowano

No spoko, tylko jak wyjdzie PS5, to ta "nowa generacja" Scorpio to będzie jak Wii przy PS3 technicznie. Serio, niektórzy mają chyba niskie wymogi jeśli chodzi o ogłaszanie generacji. Bo jak dla mnie to nie tylko wyższa rozdziałka i więcej klatek na sekundę - tak to sobie mogą myśleć naiwne rycerzyki. Nowa generacja = nowe trendy, rozwiązania, usługi, ect. Xbox Scorpio nie zdetronizuje PS4 ani PS4 Pro. Stanie się co najwyżej iluzorycznym elementem propagandy botów, że jakoby nagle multiplatformy się liczą bardziej ;)

Opublikowano

OK Mendrek, tzn. że nową generacją jest VR, bo to nowe rozwiązanie. XDDDDDDDDDDDDDD może zamknij już mordę, ok?

@szymon: z tego co pamiętam pierwszego Xa też urżnęli gdzies po 4 latach, więc skoro spieprzyli start z Onem nie powinni już ciągnąć tej farsy i wystartować na nowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.