Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, szanujmy sie. Prześcignąć Sony nie prześcigął, ale zainteresować sprzętem bardziej, niż Onem? Czemu nie.

a 7terrafanków będzie zapowiedziane na e3 jako surprise 

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Forza z motorówkami? Czemu nie.

Opublikowano

a pomyśleć, że jak kupowałem w 2014 ps4 to nie miałem pojęcia ile ma teraflopów:( kiedyś to człowiek ciemny był(ironia).

Opublikowano

motorowki z krasnalami

Opublikowano

a pomyśleć, że jak kupowałem w 2014 ps4 to nie miałem pojęcia ile ma teraflopów:( kiedyś to człowiek ciemny był(ironia).

Pomyslec, ze jak X lat temu moi dziadkowie kupili mi moj pierwszy PC nie mialem pojecia, ze instalacja gry zajmuje miejsce na dysku i pozniej gry trzeba bedzie usuwac!

Opublikowano

No już już klapeczki bo wam żyłka pęknie  :cool:

Opublikowano

nie pierdo Soul bo i Dishonored z drona na myszke i klawe moga zrobic :P... niby taka skradanka jak kiedys Commandos albo Shadow Tactics

Edytowane przez okens

Opublikowano

No spoko, tylko jak wyjdzie PS5, to ta "nowa generacja" Scorpio to będzie jak Wii przy PS3 technicznie. Serio, niektórzy mają chyba niskie wymogi jeśli chodzi o ogłaszanie generacji. Bo jak dla mnie to nie tylko wyższa rozdziałka i więcej klatek na sekundę - tak to sobie mogą myśleć naiwne rycerzyki. Nowa generacja = nowe trendy, rozwiązania, usługi, ect. 

Czujecie ten dyskomfort psychiczny wynikający z czytania postów Mendrka w których każde kolejne zdanie zaprzecza poprzedniemu? Papaposunol pomoże?

Opublikowano

jak papa posunol to pomoze

Opublikowano

wykorzystajcie ten czas

pod prysznic, mydelko fa i obmyc sie z tego zielonego guwna

Opublikowano

Scorpio nowa generacja, a gry nadal będą pisane pod x-taczera, tak jak w przypadku PS4 i Pro. Jakie boty są głupie :rotfl:

Opublikowano

No tak samo jak były pisane na ps3 i ps4 więc ps4 to nie nowa generacja :rotfl: jakie te klapy głupie

Opublikowano

No tak samo jak były pisane na ps3 i ps4 więc ps4 to nie nowa generacja :rotfl: jakie te klapy głupie

To nie prowo, to to drugie.

Opublikowano

Tylko, że ps4 na starcie miało tytuły których ps3 nie odpali np killzone a w one mają być jedynie te same exy z one pod 4k więc różnica jest.

Opublikowano

No tak, zawsze wszystko można sobie jakoś sensownie wytłumaczyć.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Różnica będzie taka, że nie będą sprzedawać remasterów tylko będą łatki. Nie zdziwię się jak Spencer na e3 oznajmi, że w sumie to Scorpio będzie wstecznie kompatybilny, ale wsparcie dla One jest czasowe. Inaczej, jestem tego pewien. Całe to gadanie o dwóch różnych systemach to marketingowa ściema, żeby posiadaczy One nie bolało dvpsko.

Opublikowano

Ja watpie ze nawet 7 terafankow by wystarczylo do odpalania najladniejszych obecnie gier w natywnym 4k z super stabilnym framerate na max detalach, a ci bredza ze skorpio to nowa generacja

Juz przy Pro PC spece od cyferek pisali ze "nie mozliwe!", nie minal miesiac i znalazly sie gry 4kw 60 fpsach - takie NBA dodatkowo nawet ma HDR, FIFA, Overwatch, nowy COD, Diablo na szybko z glowy lata w natywnym 4k przy "GPU z bierdonki". CUDA! a do tego cala mase gier w 30/60 fpsach w wyższych rozdzielczościach (nie natywnym 4K) jak Twoj ulubiony Tytanfall 2, ktore tez na papierze nie mialy szans tak chodzic, a roznica jest zauwazlna golym okiem!

Nowa generacją a nie pół produktem który dzieli community i ch,uj wie co brać bo tlg na facie jest niegrywalne ale niektóre gry na pro chodzą gorzej niz na facie xd syf kila i rzezaczka

Ktore gry na Pro chodza gorzej niz na PS4 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Scorpio z pełnym W10, dołączoną myszką i klawiaturą oraz możliwością ściągania torrentów, brałbym bardzo :obama: zastąpiłby mi tą wielką skrzynie i pod tv by ładnie wyglądał

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Yetiemu jak sie dupa pali bo bedzie mial multiplatformy bez trawy xD

Isis diablo na pro

Dynamic resolution: 2160p in normal scenes, 1080p in heavy scenes)@60FPS / improved ambient occlusion + enhanced bloom

Co do overwatcha i tytana też wątpię

Edit xd natywne 4k! Haha

"Primarily, Overwatch players can expect improved performance in 1920x1080 resolution on PlayStation 4 Pro. We've also made several minor improvements that take advantage of the console's capabilities, including better texture filtering and UI enhancements."

So there you have it. It's a disappointment of course, given we already had 1080p on the standard PS4. This used a dynamic resolution, but rarely did the original hardware drop below that 1080p framebuffer. In terms of image quality it's underwhelming, and if you were expecting 1440p or even 1800p upscaled for your ultra HD TV, you're out of luck. Equally, If you were hoping for an upgrade to PC's epic settings, you should also prepare for disappointment.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No dobra, ale rozmawiamy o konsoli, ktora byla smiechem na sali w temacie jak tylko byla mowa o specyfikacji, a jednak sporo gier dostalo olbrzymiego boosta, czy to przez rozdzialke/plynnosc, czy przez sam HDR. Jezeli Scorpio mialoby byc jeszcze mocniejsze, to dlaczego mialoby nie latac w 4K - szkoda tylko, ze poza Horizon nadal beda robic gry z grafika z 360tki, o ile w ogole ta konsole wydadza...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty lepiej kup sobie okulary jak dla ciebie gry na xo wyglądają jak z 360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.