Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bys taka kupil to bys dluzsze posty niz 20 znakow pisal

Opublikowano

A po co taka droga?

Zeby biedakow dupy bolały
Opublikowano

bys taka kupil to bys dluzsze posty niz 20 znakow pisal

Dłuższe posty? Może jeszcze w cw? XD

Wolę walnąć dobrego one linera którym masakruje niedobitki zielonego ścierwa, POZDRO MORDO

Opublikowano

YEBAC BOTY, pozdro 

Opublikowano

Ogólnie co tam słychać u tych od petycji? Jakies sztosy f2p w zapowiedzi? Czy nadal cs go i lol do końca świata?

Nie narzekają na brak gierek. Tak jak większość nie bociarni nie rozumie fenomenu yakuzy tak tobie nie warto tłumaczyć fenomenu sztosów które na pc wyjdą. Swoją drogą ciekawe ile osób na playstation kupi tormenta . Pewnie wszyscy w tym czasie będą grać w Horizona ....   

Opublikowano

Wczoraj i dzisiaj grałem w pierwsze Pillarsy i kurde na razie wrażenia mieszane, ale dam grze jeszcze jedną szansę. 

Opublikowano

A po co taka droga?

to samo pytanie zadali sobie nabywcy ps4slim pare miesiecy temu  :kaz:

Jak chce sie jakos to trzeba zaplacic. Jesli woli sie grac na tanim plastiku, to rzeczywiscie jest tak jak mendrek mowi: tylko ps4 xD

A propo masterrace: wczoraj niezly byl ten humble bundle... za $12 Xcom2, abzu, steamworld i pare innych gier. A w tym miechu juz dali ostatniego warhamera  :obama:  A na cebulaplus pewnie pincsetny raz z rzedu indie (pipi) ktore nikogo nie interesuja.... 

Opublikowano

Kupować Tormenta na PS4, miejcie godność i kupcie na PC, graj jak normalny człowiek na myszce w crpg. A tak ogólnie to yebać pisimasterejes.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja mam mechaniczną klawe i zniszczył bym was w każdą gierkę online na niej.

Yebać zwierzęta co grają w fpsy na padzie dynia

Opublikowano

toto! Polaczki cebulaczki mechaniczne moga sobie tylko w mediamarkcie podotykac i mysla ze chinski szajs jaki im serwuje sony to arcydzielo xD 

Opublikowano

Wczoraj i dzisiaj grałem w pierwsze Pillarsy i kurde na razie wrażenia mieszane, ale dam grze jeszcze jedną szansę. 

Czyli jedyne słuszne wrażenia względem tej gry. 

Opublikowano

nowy Torment na tv to będzie musiało być niesamowite, interaktywne przeżycie

planescape.jpg

no chyba że wytną text i dadzą opcję turlania pod prawym analogiem :banderas:

Opublikowano

Tak. Balon zalatwi.

Opublikowano

niewazne czy będzie, ważne czy będzie dawał radę

Opublikowano

ja już zamówilem na konsole, ale będzie grane 

Opublikowano

source.gif

source.gif

tylko ps4 pro beast kuhwy! na peasant ps4 ktoś jeszcze gra? dawać liste musze was biedaki wyje.bać z friendlisty

Opublikowano

O (pipi).a! Jesli na prawde bedzie taka roznica, to nie wiem czy wazeliny w polsce wystarczy na to ru.chansko posiadaczy ps4 fat + slim. Najsmieszniejsze jest to, ze konsolowcy zawsze widzieli swoja wyzszosc w tym iz jest tylko jedna konsola i nie trzeba nic upgradeowac. Jeszcze lepiej: Sony nawet nie oznajmilo otwarcie iz ps4pro w przyszlosci po prsotu doda xx% od kazdej gry. Tym samym srali na ludzi ktorzy kupowali slimke i fata przez ostatnie miesiace niesamowicie. Kupujac jakiegkolwiek smoka czlowiek wie czego moze oczekiwac - sony natomiast mistrzowsko i wyrachowanie zatail swoje plany przed plebsem zeby przypadkiem nie ograniczyc sprzedazy "gorszych" konsol. Sony = Rak!

Opublikowano

nowy Torment na tv to będzie musiało być niesamowite, interaktywne przeżycie

planescape.jpg

no chyba że wytną text i dadzą opcję turlania pod prawym analogiem :banderas:

na konsole specjalne "bioware edition" z opcją wyłączenia rpg, wyłączenia fabuły i tylko samą walką, gdzie miecze są zamienione na sztucery laserowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.