Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gram sobie w nioha w przerwie od yakuzy i zastanawiam się kto na premierę kupi halo wars 2 ?  Drugie pytanie kto będzie w to grał na konsoli ? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

teraz niby tylko halo wars 2 ale zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni jak pod koniec roku ms dopyerdoli z armat nowa forza, sea of thieves i crackdown 3.. juz widze te lzy klapow

Opublikowano

Yakuza jest swietna ale nioh obledny, wstałem wcześniej do pracy zeby popykac jeszcze przed wyjściem xD ostatnie takie akcje to przy W3 miałem

Opublikowano

No ja też dawno tak nie miałem jak z niohem. Kurcze szkoda tylko że czasu na granie będę miał więcej dopiero w piątek wieczorem. Dzisiaj czy jutro jak ugram 1 h na granie to max. 

Opublikowano

Co tym razem na celowniku? Książka? Film? Siłeczka? A może teatr z szanowną małżonką? 

Opublikowano

teraz niby tylko halo wars 2 ale zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni jak pod koniec roku ms dopyerdoli z armat nowa forza, sea of thieves i crackdown 3.. juz widze te lzy klapow

Zapomnieć o State of Decay 2 :/

Opublikowano

Człowiek był młody to miał czas ale nie miał hajsu a dzisiaj człowiek jest stary to hajs ma ale czasu brak. Za taką yakuze to się nawet nie zabieram bo życia mi braknie.

Opublikowano

Tak jak mowisz. Ja sie staram chociaz godzinne dziennie grac, ale nie zawsze wychodzi. Gierek cala sterta, a nie ma kiedy ograc, a i tak nie kupuje jak leci, tylko najwieksze sztosy ;/

Opublikowano

Zapomnieć o State of Decay 2 :/

wymienilem "duze" gierki a nie sequele gierek z xbox arcade co kosztowaly 20$

Opublikowano

A jak wycenią na $60, to już będzie "duża" gierka? ;)

Opublikowano

ale co cię to obchodzi xD?

Ja tu pytam bez zadnych zlosliwosci a Ty jestes niemily. :(

Opublikowano

przyzwyczailismy sie do kolejnych odcinkow z pamiętnika blantmana więc nie dziwi mnie ciekawość sutqa

to wciąga jak trudne sprawy

Opublikowano

PlayStation w szafie <3 może niedługo Ikea wyda bundle szafa+PlayStation.

Opublikowano

teraz to niestety xbox trafił do tej szafy :(  boli mnie to jako fana marki xbox ale co zrobić jak na xbox one tylko halo wars xD

Opublikowano

Blantman to co będziesz robił dziś i jutro, że masz tylko 1 godzinke na gre, napisz bo ludzie zaraz zaczną wymyślać nie wiadomo co

Opublikowano

ale co cię to obchodzi xD?

no ale daj sie posmiać

Opublikowano

1h grania? Nawet aktualizacja Ci się nie sciągnie do gierki.

Opublikowano

Nowe PE i wybór gry roku, dostałem raka, czy ktoś jeszcze czyta te wypociny ? przejrzeć w empiku i odłożyć na miejsce.

Przejrzałem tydzień-dwa temu jakieś PE jeśli o tym "nowym" numerze mówimy to uśmiech na mojej twarzy największy wzbudziła lista najbardziej oczekiwanych gier 2017 gdzie w natłoku exów na PS4 znalazła się jednak aż jedna pozycja na Xboxa One, takie światełko w tunelu dla posiadaczy tej konsoli, jeden ex na którego jeszcze mogą liczyć

Scalebound

Mnie bardziej boli fakt, że butcher wybrał D2 jako rozczarowanie roku...

Trochę go rozumiem

Podobno Ty grą jesteś zachwycony...

Opublikowano

Fabularnie kupa przy jedynce, ale mozna zabijac. 

Opublikowano

Jakiś argument ? bo akurat fabuła stoi na tym samym przyzwoitym poziomie, zaś cała reszta to przepaść, po zagraniu w dwójkę, jedynka miernie wypada gameplayowo. Już nie wspomnę o możliwościach, które wynikają z tego jak  lokacje są zaprojektowane.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Fabuła w obu grach to niestety kupa. :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.