Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

"Wybudowałem dom, nie mam czasu na gierki, ale na forum lubię posiedzieć kilka godzin w ciągu dnia""

To trzeba kupić xboxa.

No tak, bo ludzie po 30 nie mają do emerytury nic innego do roboty jak tylko grać 24/7 w gierki i to jest priorytet XD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 712,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Świadomy klient towarzyszu Piotrewski to zaczynał generację od WiiU, gdy dobrych gier było 2x więcej niż na PS4 i Xone razem wziętych.

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, że teraz według botów o zwycięstwie xboxa świadczy fakt że wy(pipi)ali xboxa na śmietnik i przesiedli się na Playstation? xD

:obama:

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, że teraz według botów o zwycięstwie xboxa świadczy fakt że wy(pipi)ali xboxa na śmietnik i przesiedli się na Playstation? xD

Ale nie na zwykłe tylko na PRO Z BUSTO MODE

Opublikowano

swiadomy klient czeka na halo wars 2

Opublikowano

Wiadomo ze na forum wygrywaja zycie ci co dalej maja rodzicow za sciana, jada na tatomacie, a cale kieszonkowe moga wydac na gierki

w życiu trzeba być zaradnym i mieć starego co przelewa pieniążki na nowe konsol, proste

Opublikowano

Przyznaj sie raven, stary kupuje te konsole sobie i gra cale dnie a Ty sie tylko patrzysz i strugasz znawce gier na forum

Opublikowano

Jak ktos nie ma czasu na gierki to zapraszam do mnie, zagadam z Mustafa i zalatwie robote na dwie zmiany  :ogor:

Opublikowano

Yeti jak udaję, że nie widzi tych wszystkich ataków xD

Gra w 720p, ma telewizor full HD i PS4 dla amatorów, po czym śmie się czepiać xboxa xD

Beka z Yetiego

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Korona z glowy mu nie spadnie jak jedna gierke ogra "na xbota" :kaz:

Opublikowano

Przecież jest jeszcze drugi tryb z 1080p. :lapka: 

Opublikowano

Grac w taka gre w 30fps? Poyebalo?

Opublikowano

w 30fps jest jeszcze trudniej, fat i slimka dla prosow

Opublikowano

Korona z glowy mu nie spadnie jak jedna gierke ogra "na xbota" :kaz:

No tak, teraz nagle to korona z głowy mu nie spadnie, klapy i podwójne standardy  :kaz:

Opublikowano

Jedna gierka w 720p xbotem nie czyni, jakby to powiedzial ukyo, raz w dupe to nie pedal. :cool:

Opublikowano

lepszych nioh na ps4 amateur niz xbone bez gier

Opublikowano

to nie jest zwycięstwo xboxa tylko zdrowego rozsądku. w ch.uju mam czy xbox czy PS4 sprzeda więcej pudełek. (cała poprzednia generacja przegrana na PS3) Za 1400 zł XONE zapewnił mi przez 2 i pół roku lepsze gry niż PS4 w analogicznym okresie. ale jak komuś pasowało wbijać zęby w pudło po PlayStation to nie moja sprawa - rozumiem, że są na tym forum osoby, które wolą się tasować do list prawdy/zapowiedzi/wyników sprzedażowych niż grać w gierki

Opublikowano

Yeti jak udaję, że nie widzi tych wszystkich ataków xD

Yeti jak prawdziwy rewolucjonista, walczył dzielnie w imię Playstation, wyprowadził ślepy lud z mroków MS, a ci po tym jak wykonali jego instrukcje i zakupili Playstation, zwrócili się przeciwko niemu. Jednak uśmiecha się leżąc we krwi kamieniowany przez motłoch, który zwrócił ku światłu - ostatecznie zwyciężyła idea królestwa niebieskiego, której poświęcił życie, chociaż on poległ na jej ołtarzu. Prawdziwa postać tragiczna.

Opublikowano

to nie jest zwycięstwo xboxa tylko zdrowego rozsądku. w ch.uju mam czy xbox czy PS4 sprzeda więcej pudełek. (cała poprzednia generacja przegrana na PS3) Za 1400 zł XONE zapewnił mi przez 2 i pół roku lepsze gry niż PS4 w analogicznym okresie. ale jak komuś pasowało wbijać zęby w pudło po PlayStation to nie moja sprawa - rozumiem, że są na tym forum osoby, które wolą się tasować do list prawdy/zapowiedzi/wyników sprzedażowych niż grać w gierki

Zdrowy rozsadek w CW?

Opublikowano

guerwa, a jak ktoś jest stary i 60 klatek daje mu efekt "teatru telewizji"? w DSII:SotFS było mi trudniej, niż w DSIII z 30 w 900p

to chyba jest upośledzony 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.