Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

"Wybudowałem dom, nie mam czasu na gierki, ale na forum lubię posiedzieć kilka godzin w ciągu dnia""

To trzeba kupić xboxa.

No tak, bo ludzie po 30 nie mają do emerytury nic innego do roboty jak tylko grać 24/7 w gierki i to jest priorytet XD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Świadomy klient towarzyszu Piotrewski to zaczynał generację od WiiU, gdy dobrych gier było 2x więcej niż na PS4 i Xone razem wziętych.

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, że teraz według botów o zwycięstwie xboxa świadczy fakt że wy(pipi)ali xboxa na śmietnik i przesiedli się na Playstation? xD

:obama:

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, że teraz według botów o zwycięstwie xboxa świadczy fakt że wy(pipi)ali xboxa na śmietnik i przesiedli się na Playstation? xD

Ale nie na zwykłe tylko na PRO Z BUSTO MODE

Opublikowano

swiadomy klient czeka na halo wars 2

Opublikowano

Wiadomo ze na forum wygrywaja zycie ci co dalej maja rodzicow za sciana, jada na tatomacie, a cale kieszonkowe moga wydac na gierki

w życiu trzeba być zaradnym i mieć starego co przelewa pieniążki na nowe konsol, proste

Opublikowano

Przyznaj sie raven, stary kupuje te konsole sobie i gra cale dnie a Ty sie tylko patrzysz i strugasz znawce gier na forum

Opublikowano

Jak ktos nie ma czasu na gierki to zapraszam do mnie, zagadam z Mustafa i zalatwie robote na dwie zmiany  :ogor:

Opublikowano

Yeti jak udaję, że nie widzi tych wszystkich ataków xD

Gra w 720p, ma telewizor full HD i PS4 dla amatorów, po czym śmie się czepiać xboxa xD

Beka z Yetiego

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Korona z glowy mu nie spadnie jak jedna gierke ogra "na xbota" :kaz:

Opublikowano

Przecież jest jeszcze drugi tryb z 1080p. :lapka: 

Opublikowano

Grac w taka gre w 30fps? Poyebalo?

Opublikowano

w 30fps jest jeszcze trudniej, fat i slimka dla prosow

Opublikowano

Korona z glowy mu nie spadnie jak jedna gierke ogra "na xbota" :kaz:

No tak, teraz nagle to korona z głowy mu nie spadnie, klapy i podwójne standardy  :kaz:

Opublikowano

Jedna gierka w 720p xbotem nie czyni, jakby to powiedzial ukyo, raz w dupe to nie pedal. :cool:

Opublikowano

lepszych nioh na ps4 amateur niz xbone bez gier

Opublikowano

to nie jest zwycięstwo xboxa tylko zdrowego rozsądku. w ch.uju mam czy xbox czy PS4 sprzeda więcej pudełek. (cała poprzednia generacja przegrana na PS3) Za 1400 zł XONE zapewnił mi przez 2 i pół roku lepsze gry niż PS4 w analogicznym okresie. ale jak komuś pasowało wbijać zęby w pudło po PlayStation to nie moja sprawa - rozumiem, że są na tym forum osoby, które wolą się tasować do list prawdy/zapowiedzi/wyników sprzedażowych niż grać w gierki

Opublikowano

Yeti jak udaję, że nie widzi tych wszystkich ataków xD

Yeti jak prawdziwy rewolucjonista, walczył dzielnie w imię Playstation, wyprowadził ślepy lud z mroków MS, a ci po tym jak wykonali jego instrukcje i zakupili Playstation, zwrócili się przeciwko niemu. Jednak uśmiecha się leżąc we krwi kamieniowany przez motłoch, który zwrócił ku światłu - ostatecznie zwyciężyła idea królestwa niebieskiego, której poświęcił życie, chociaż on poległ na jej ołtarzu. Prawdziwa postać tragiczna.

Opublikowano

to nie jest zwycięstwo xboxa tylko zdrowego rozsądku. w ch.uju mam czy xbox czy PS4 sprzeda więcej pudełek. (cała poprzednia generacja przegrana na PS3) Za 1400 zł XONE zapewnił mi przez 2 i pół roku lepsze gry niż PS4 w analogicznym okresie. ale jak komuś pasowało wbijać zęby w pudło po PlayStation to nie moja sprawa - rozumiem, że są na tym forum osoby, które wolą się tasować do list prawdy/zapowiedzi/wyników sprzedażowych niż grać w gierki

Zdrowy rozsadek w CW?

Opublikowano

guerwa, a jak ktoś jest stary i 60 klatek daje mu efekt "teatru telewizji"? w DSII:SotFS było mi trudniej, niż w DSIII z 30 w 900p

to chyba jest upośledzony 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.