Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

minusy nawet za prosiaka lecialy, a teraz te osoby poluja na nadkonsole. 

Ja sam wyłapałem minusy w zakupach za PRO na premiere, teraz zamierzam te minusy oddać w zakupach również jak przyjdzie stosowny moment xD

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-582?do=findComment&comment=3863946

Bonzaj niedługo pęknie. To pewniak. :kaz: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 712,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bananzai kupi używaną świnie, już nakarmioną, by mieć pewność że dożyje do kolejnej generacji.

Opublikowano

Jestem po Xboksie przyzwyczajony do 720p wiec wytrwam. :lapka:

Opublikowano

Ja sam wyłapałem minusy w zakupach za PRO na premiere, teraz zamierzam te minusy oddać w zakupach również jak przyjdzie stosowny moment xD

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-582?do=findComment&comment=3863946

I ty śmiesz mówić coś o minusach? XD Miałeś największy ból dupy o nie chyba w historii tego forum i teraz nagle będziesz rozdawać? :dynia: Już nie wspomnę płaczu i zawracaniu mi i Bansaiowi dupy.

Opublikowano

Jestem świeżo po trzecim, albo czwartym seansie Niebiańskiej Plaży, z boskim Leo. Co za wspaniała, wakacyjna przygoda z akcentem gamingowym i morałem. Prawie jak Uncharted 4. :banderas:

Opublikowano

Pro czyli świadomi gracze(w tym mnóstwo braci xbotów) vs biedaki ze slimem (yeti, mendrek, pewnie kasias i observer też xddd)

Cieszysz się świetnymi grami, najwyższą wydajnością i nadal ciśniesz bekę z klapów. To CW nagle zrobiło się zaje,biste.

xboty to jednak cwane bestie, statek im zatonął to zayebali ze stoczni przeciwnika najnowszy model ich flagowego okrętu i znowu sieją postrach wśród klapów

well played

Opublikowano

Klapy grają w nioha, xboty czekają na halo wars 2 a co robi blacharnia?

09a7e33bda6b98095eb6dd2ea80071bb.png

pozdrawiam prawdziwych graczy

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

Fallout 4 odniosło największy sukces z wszystkich gier, jakie kiedykolwiek wydaliśmy. Przebiło nawet Skyrima - w kwestii tego, czego dokonaliśmy. (...) Niezależnie od tego, czy będzie to Fallout, Elder Scrolls czy cokolwiek innego, mantra studia to "musimy naprawdę podnieść poprzeczkę".

Niezłe wariaty w tej Bethesdzie <3

Opublikowano

Fallout 4 odniosło największy sukces z wszystkich gier, jakie kiedykolwiek wydaliśmy. Przebiło nawet Skyrima - w kwestii tego, czego dokonaliśmy. (...) Niezależnie od tego, czy będzie to Fallout, Elder Scrolls czy cokolwiek innego, mantra studia to "musimy naprawdę podnieść poprzeczkę".

Niezłe wariaty w tej Bethesdzie <3

.... NAJWIĘKSZE GÓWNO JAKIE KUPIŁEM NA PREMIERĘ.  Szukałem tam dobrej gry ale po 7 h się podałem. To była też nauczka aby nie wierzyć hype'owi, nie słuchać forumowiczów, recenzentów i nie kupować takich gier na steam. Gra mimo że jej nie chce zostanie ze mną na całe życie ... NA steam tyko cyfrowo i opcja refund :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

wierzyć :(

Opublikowano

Kolejna smutna historia z pamietnika blanta.

Opublikowano

Kolejna smutna historia z pamietnika blanta.

akurat to historia już znana (piszę o mojej niechęci fo f4 przy każdej okazji) ale zadra w sercu na całe życie. Po świetnym skyrimie kupiłem fallouta 4 mimo tego że fallout 3 był taki sobie. Obiecywali wiele a dostałem coś jeszcze gorszego od fallouta 4. Z nowych Falloutów tylko new vegas.  Nigdy więcej gry od Bethesdy (twórcy nie wydawcy:> )  na premierę. Toddowi nigdy nie zaufam. 

Opublikowano

I ty śmiesz mówić coś o minusach? XD Miałeś największy ból dupy o nie chyba w historii tego forum i teraz nagle będziesz rozdawać? :dynia: Już nie wspomnę płaczu i zawracaniu mi i Bansaiowi dupy.

No gdybym wiedział wcześniej, że wyjdzie z tego takie story to NIGDY bym nawet nie napisał.

Opublikowano

Może minusy były za Tomb Raidera? Bądź wyrozumialym fankowiczem.

Opublikowano

a kilka stron wcześniej perła zakupowa 2016 czyli maska z kolekcjonerki dishonored 2 XD

Opublikowano

Znam osobe co ma wiekszy, dwie pogadanki z administracja juz mialem w tej sprawie.

Opublikowano

Sony wydymalo pro graczy podwojnie, wszyscy jak pan Jezus zaspiewal w Świetej biblii sony, polecieli po świnie i telewizory 4k.

A biedne yanusze dalej na amatorze w niewiedzy ze jest lepsza konsola ktora wywietli pilke w fifce w lepszej jakosci. Jedyna opcja ze przyjedzie brat willy z angli i powie ze istnieje konsola z turbo ssaniem co robi lepiej na ekranie i miedzy nogami.

Niestety ale wyglad fat > wyglad pro. Ten równoległobok mial pazur, ostre kąty, jak design sportowego auta, a pro i slim niestety ale wyglada jak kwadratowy plecak do szkoly od Pawcia.

Tutaj sie zgodze.Jedyne co wyszlo sony w tej generacji to wyglad pierwszego gó.wnostejszon4.

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Analogiczna sytuacja z PS3 i Vitą. Sony czasy designu PStwo ma dawno za sobą, niestety.

Pierwsze ps3 60 GB to byl pieekny elitarny  sprzet ;] potem zaczeli ciac koszty ;/

Opublikowano

przeciez Vita to czysty sex, oczywiscie fat, bo slimka wyglada gorzej od PSP 

Opublikowano

Activision Blizzard podało wczoraj, że w 2016 zarobili 3.5 mld $ na samych DLC i mikrotransakcjach w grach. Wzrost o 116% w porównaniu z 2015 :p

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale królem designu i tak pozostanie XO S i nowy padzior. Śliczne, zgrabne, a do tego bardzo ciche. Wersja biała :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.