Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

minusy nawet za prosiaka lecialy, a teraz te osoby poluja na nadkonsole. 

Ja sam wyłapałem minusy w zakupach za PRO na premiere, teraz zamierzam te minusy oddać w zakupach również jak przyjdzie stosowny moment xD

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-582?do=findComment&comment=3863946

Bonzaj niedługo pęknie. To pewniak. :kaz: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bananzai kupi używaną świnie, już nakarmioną, by mieć pewność że dożyje do kolejnej generacji.

Opublikowano

Jestem po Xboksie przyzwyczajony do 720p wiec wytrwam. :lapka:

Opublikowano

Ja sam wyłapałem minusy w zakupach za PRO na premiere, teraz zamierzam te minusy oddać w zakupach również jak przyjdzie stosowny moment xD

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-582?do=findComment&comment=3863946

I ty śmiesz mówić coś o minusach? XD Miałeś największy ból dupy o nie chyba w historii tego forum i teraz nagle będziesz rozdawać? :dynia: Już nie wspomnę płaczu i zawracaniu mi i Bansaiowi dupy.

Opublikowano

Jestem świeżo po trzecim, albo czwartym seansie Niebiańskiej Plaży, z boskim Leo. Co za wspaniała, wakacyjna przygoda z akcentem gamingowym i morałem. Prawie jak Uncharted 4. :banderas:

Opublikowano

Pro czyli świadomi gracze(w tym mnóstwo braci xbotów) vs biedaki ze slimem (yeti, mendrek, pewnie kasias i observer też xddd)

Cieszysz się świetnymi grami, najwyższą wydajnością i nadal ciśniesz bekę z klapów. To CW nagle zrobiło się zaje,biste.

xboty to jednak cwane bestie, statek im zatonął to zayebali ze stoczni przeciwnika najnowszy model ich flagowego okrętu i znowu sieją postrach wśród klapów

well played

Opublikowano

Klapy grają w nioha, xboty czekają na halo wars 2 a co robi blacharnia?

09a7e33bda6b98095eb6dd2ea80071bb.png

pozdrawiam prawdziwych graczy

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

Fallout 4 odniosło największy sukces z wszystkich gier, jakie kiedykolwiek wydaliśmy. Przebiło nawet Skyrima - w kwestii tego, czego dokonaliśmy. (...) Niezależnie od tego, czy będzie to Fallout, Elder Scrolls czy cokolwiek innego, mantra studia to "musimy naprawdę podnieść poprzeczkę".

Niezłe wariaty w tej Bethesdzie <3

Opublikowano

Fallout 4 odniosło największy sukces z wszystkich gier, jakie kiedykolwiek wydaliśmy. Przebiło nawet Skyrima - w kwestii tego, czego dokonaliśmy. (...) Niezależnie od tego, czy będzie to Fallout, Elder Scrolls czy cokolwiek innego, mantra studia to "musimy naprawdę podnieść poprzeczkę".

Niezłe wariaty w tej Bethesdzie <3

.... NAJWIĘKSZE GÓWNO JAKIE KUPIŁEM NA PREMIERĘ.  Szukałem tam dobrej gry ale po 7 h się podałem. To była też nauczka aby nie wierzyć hype'owi, nie słuchać forumowiczów, recenzentów i nie kupować takich gier na steam. Gra mimo że jej nie chce zostanie ze mną na całe życie ... NA steam tyko cyfrowo i opcja refund :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

wierzyć :(

Opublikowano

Kolejna smutna historia z pamietnika blanta.

Opublikowano

Kolejna smutna historia z pamietnika blanta.

akurat to historia już znana (piszę o mojej niechęci fo f4 przy każdej okazji) ale zadra w sercu na całe życie. Po świetnym skyrimie kupiłem fallouta 4 mimo tego że fallout 3 był taki sobie. Obiecywali wiele a dostałem coś jeszcze gorszego od fallouta 4. Z nowych Falloutów tylko new vegas.  Nigdy więcej gry od Bethesdy (twórcy nie wydawcy:> )  na premierę. Toddowi nigdy nie zaufam. 

Opublikowano

I ty śmiesz mówić coś o minusach? XD Miałeś największy ból dupy o nie chyba w historii tego forum i teraz nagle będziesz rozdawać? :dynia: Już nie wspomnę płaczu i zawracaniu mi i Bansaiowi dupy.

No gdybym wiedział wcześniej, że wyjdzie z tego takie story to NIGDY bym nawet nie napisał.

Opublikowano

Może minusy były za Tomb Raidera? Bądź wyrozumialym fankowiczem.

Opublikowano

a kilka stron wcześniej perła zakupowa 2016 czyli maska z kolekcjonerki dishonored 2 XD

Opublikowano

Znam osobe co ma wiekszy, dwie pogadanki z administracja juz mialem w tej sprawie.

Opublikowano

Sony wydymalo pro graczy podwojnie, wszyscy jak pan Jezus zaspiewal w Świetej biblii sony, polecieli po świnie i telewizory 4k.

A biedne yanusze dalej na amatorze w niewiedzy ze jest lepsza konsola ktora wywietli pilke w fifce w lepszej jakosci. Jedyna opcja ze przyjedzie brat willy z angli i powie ze istnieje konsola z turbo ssaniem co robi lepiej na ekranie i miedzy nogami.

Niestety ale wyglad fat > wyglad pro. Ten równoległobok mial pazur, ostre kąty, jak design sportowego auta, a pro i slim niestety ale wyglada jak kwadratowy plecak do szkoly od Pawcia.

Tutaj sie zgodze.Jedyne co wyszlo sony w tej generacji to wyglad pierwszego gó.wnostejszon4.

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Analogiczna sytuacja z PS3 i Vitą. Sony czasy designu PStwo ma dawno za sobą, niestety.

Pierwsze ps3 60 GB to byl pieekny elitarny  sprzet ;] potem zaczeli ciac koszty ;/

Opublikowano

przeciez Vita to czysty sex, oczywiscie fat, bo slimka wyglada gorzej od PSP 

Opublikowano

Activision Blizzard podało wczoraj, że w 2016 zarobili 3.5 mld $ na samych DLC i mikrotransakcjach w grach. Wzrost o 116% w porównaniu z 2015 :p

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale królem designu i tak pozostanie XO S i nowy padzior. Śliczne, zgrabne, a do tego bardzo ciche. Wersja biała :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.