Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

czyli we wrzesniu caly forumek sciga sie lambo po plazy w ekosystemie windows 10?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

w tym roku mam nadzieje na rozjeżdżanie pająków na antypodach i fury z wymalowaną średnią gt sports :fsg:

Opublikowano

czyli we wrzesniu caly forumek sciga sie lambo po plazy w ekosystemie windows 10?

cały forumek oprócz ficusia. 

Opublikowano

rayos ty dalej sie ludzisz ze przezyjesz wrzesniowy zlot i nikt cie nie utopi w jeziorze albo sam do niego wpadniesz jak ktos ci rzuci patyk do aportowania?

Opublikowano

rayos ty dalej sie ludzisz ze przezyjesz wrzesniowy zlot i nikt cie nie utopi w jeziorze albo sam do niego wpadniesz jak ktos ci rzuci patyk do aportowania?

A tu proszę państwa możemy zaobserwować typowego przedstawiciela powoli wymierającego gatunku klapus totalus inihalitarus. Ten tu osobnik charakteryzuje się nadmierną agresją wobec innych gatunków z rodziny ConsoleManiacus spowodowaną swoim ograniczonym i mało pojemnym mózgiem połączonym ze zmysłem wzroku skierowanym tylko ku jednemu - nietypowemu logu marki PlayStation. Nie przeszkadzajmy mu w egzystencji, wszak tak niewiele ich już zostało... 

Opublikowano

bluber, widzę, że szukasz DR3. Też bym kupił w sumie, ale czy pisałbyś się na coopa? :fsg: 

Opublikowano

Kolejny dzien, kolejne 500 dow(nene)ow z jednoplatformowca Ficka, jak monotematycznie.

Jeszcze wam sie nie znudzilo?

Wez Ficek kup do (pipi)a jakiegos xboxa starego czy cos bo rzygac mi sie chce juz od tych zarcikow.

Opublikowano

bluber, widzę, że szukasz DR3. Też bym kupił w sumie, ale czy pisałbyś się na coopa? :fsg:

Oczywiście kolego tylko jeszcze poczekam bo może rzucą do :cebula:

:yao:

Kolejny dzien, kolejne 500 dow(nene)ow z jednoplatformowca Ficka, jak monotematycznie.

Jeszcze wam sie nie znudzilo?

Wez Ficek kup do (pipi)a jakiegos xboxa starego czy cos bo rzygac mi sie chce juz od tych zarcikow.

wyobraż sobie jak ja się czuje po kolejnym wpisie JESZ TRAWE!!!!2321kalafiorungabunga xd

Opublikowano

ale wyzywanie gejosa to się nigdy nie znudzi :frog: 

Opublikowano

NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam najlepsze konsole dostepne na rynku, jestem spelnionym graczem, a trzeba oszczedzac na neo jak zona nie kupi na rocznice albo sony przeniesie premiere 

Opublikowano

najlepsze konsole to może i tak, ale w gierki grasz z ps2 xD

Opublikowano

@blubi

No to wspaniale. Czekam w takim razie na info, że zakupiłeś to i ja wezmę. Będzie mielenie zombiaków na 1000 kawałków. 

Opublikowano

do coopa polecam mocno pojazd do czyszczenia ulic z armatka u gory, idealny do coopa

Opublikowano

$ony oddawaj moje 55$ za brak linuxa w ps3, mendrek czy grigori mnie namówili na multimedialny kombajn kilka lat temu...

Opublikowano

Dobrze ze na Scorpio oszczędzisz bo po co kupować kolejnego PC na dodatek bez exów :lol:

Opublikowano

- miej xboxa

- o skurwesyn, exy z xboxa wychodzą na pc!

- oszukany przez bandę decydentów

- kup ps4

- tym samym nie zagraj w ogóle w gry z xboxa

xD klaperska logika since 1999

Opublikowano

Od zarania wojenek konsolowych chyba wiadomo ze sama swiadomosc ze inni tez moga zagrac wystarcza zeby gardzic w CW xD

Opublikowano

Bez jaj a czym się kierujesz kupując konsole? jakością plastiku czy grami na wyłaczność ? ;) (poza ficusiem bo ten to zawsze klap)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja kupię PS4 (ale pewnie zanim kupię, to wersja Neo będzie w sklepach)

dla Crasha i Uncharted 4.

Opublikowano

Bez jaj a czym się kierujesz kupując konsole? jakością plastiku czy grami na wyłaczność ? ;) (poza ficusiem bo ten to zawsze klap)

no grami na wyłączność. Czy na PS4 dostanę Horizon 3? albo Halo?

Opublikowano

Nie, ale na PS3 dostaniesz. :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.