Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pewnie ze lepiej poczekać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kupić prosiaka teraz czy poczekać na Skorpio i dopiero wtedy kupić prosiaka?

Opublikowano

Ale z was śmieszki, ja rozumiem ze dla ludzi wychowanych na konsolach Casual Experience Driveclub jest słabym tytułem, jazda w nocy to udręka skoro nocne wyścigi z zmienna pogoda zobaczyli na nowej generacji...cofania czasu nie ma itd.

Owszem gra w singlu jest prosta, to nie ulega wątpliwości, ale to tak samo jak by włączyć FH3 na defaultowych ustawieniach.

Zabawa zaczyna się tam gdzie w Forzie kończy, czyli na wyzwaniach pomiędzy graczami, w Forzie nie ma to sensu, bo jeżdżenie na skróty zalatuje słabym Need For Speedem a nie dobra ścigałka, a w DC grę dopiero człowiek lubi gdy podejmuje się rywalizacji i próbuje zbić czas ustalony.

Zreszta zapraszam do wyzwania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

w pgr 4 miałeś noc i zmienne warunki pogodowe w 2008 roku na xbox 360  :daddy:

Opublikowano

Ale z was śmieszki, ja rozumiem ze dla ludzi wychowanych na konsolach Casual Experience Driveclub jest słabym tytułem, jazda w nocy to udręka skoro nocne wyścigi z zmienna pogoda zobaczyli na nowej generacji...cofania czasu nie ma itd.

Owszem gra w singlu jest prosta, to nie ulega wątpliwości, ale to tak samo jak by włączyć FH3 na defaultowych ustawieniach.

Zabawa zaczyna się tam gdzie w Forzie kończy, czyli na wyzwaniach pomiędzy graczami, w Forzie nie ma to sensu, bo jeżdżenie na skróty zalatuje słabym Need For Speedem a nie dobra ścigałka, a w DC grę dopiero człowiek lubi gdy podejmuje się rywalizacji i próbuje zbić czas ustalony.

Zreszta zapraszam do wyzwania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

w pgr 4 miałeś noc i zmienne warunki pogodowe w 2008 roku na xbox 360 :daddy:

Chyba nie porównujesz oświetlonych ulic którymi się jeździło jak za dnia z nocnymi trasami + opady śniegu które niemalże uniemożliwiały jazdę bez zaliczenia bandy, to by świadczyło o twojej niekompetencji.

Opublikowano

wiadomo ze pgr lepszy i jest to legendarny sztos ale marka padla

znajac ms padla dzieki ms a prawa do marki ma ktos kto juz nie zyje i ms nic nie moze z tym zrobic

Opublikowano

Forza wygryzla PGR chyba.

Opublikowano

Wlasnie zastanawiam sie nad nowa konsola- prosiak, switch, n3ds czy xone s? Co radzi forumek?

no przeciez pisales ze kupisz switcha czyzbys sie rozmyslil? :dynia:

Jak mnie wku,rwia ten argument z cofaniem czasu. Hardcore'owcy je,bani, save'owanie w grach pewnie też dla lamusów i kto nie przeszedł gierki w jednym posiedzeniu to casul i xbot?A to tak abstra(pipi)ąc, bo Driveclub super gierka. Wczoraj zaliczyłem AMATEUR cup xD. Rozumiem, że to jakiś hołd złożony poległym po premierze PS4 PRO. Model jazdy przyjemny, gierka prosta jak but: masz tu listę wyścigów, masz po 2-3 samochody do każdego i jedź.Niemniej rozumiem gorycz ludzi jeśli próbowali to ogrywać na premierę, ja teraz za gierkę z SP dałem jakieś 65 zł, jubileuszowe patche od razu się ściągnęły i na start je,bie deszczem po twarzy, kiedyś tak dobrze nie było.

Otóż to. Kiedys gier na PS4 Amateur bylo tak malo ze musiales POPROSIC pana kaza hirai zeby na ciebie naplul np. za pomoca deszczu w patchu. Teraz w zalewie premier posiadacze PS4 Amateur beda opluwani praktycznie codziennie :banderas:

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Jezu expert nadal w 2017 roku walczy tym crapem na 7/10? Tfu godnosci nie mają.

Jeden po godzinie sprzedaje shovela, drugi hejtuje deszczklap, nie dziwne bo wychowali i przyzwyczaili sie do gier z cofaniem czasu.

Nie dziwie sie ze boty hejtuja tez mesjasza horizon, gra dla wyzszej rasy, zreszta sam podtylul jasno sugeruje, ze to nie gra dla daunow

grę hejtują osoby z gustem, które kupiły nioha, yakuze 0 albo kupią niera w marcu a nie ten każual generic ubi soft crap, ale czego oczekiwać od osoby, która w bloodbornie sie zgubiła (masorz juz pomógl ci przejśc gre?)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Driveclub tragiczna gra, a horizona bym ograł no ale w tym roku za dobre gry wychodzą żeby tracić czas na gierki 7/10

Opublikowano

Horizon powinien szybciej tracic na wartosci niz u4 bo tam nie ma multi, a ludzie tylko dla graficzki kupia i do zyda. Nie mam skrupulow zeby kupic ta gierke w uzywanej wersji, chyba ze GG zrobi jakiegos sztosa gameplayowego po raz pierwszy w swojej karierze

Opublikowano

uzywka z artbookiem i stEAlbookiem - przyjmuje zapisy

Opublikowano

Również nie sadze by Horizon był wybitnym tytułem.

Popatrzeć na grafikę i do Żyda.

Opublikowano

A to ktoś się spodziewa czegoś więcej niż ładnej graficzki i widoczków po tworze GG?

Opublikowano

Yakuza 0 ograna, aktualnie zaczety Nioh deluxe edition, a juz dzis zamowiony Nier w steelbooku :banderas:

Co za wysyp perelek do wsparcia.

A na koniec Personka 5 i koniec w tym roku z premierowymi zakupami.

Opublikowano

Przeczytałem ostatnie strony i niezła bieda z tego tematu

Jakiś Pawcio w każdym poście lamentuje na mój temat, kiedy ja nawet nie mam pojęcia kim on jest, jakiś nowy? 

Ficuś dalej pozostaje żałosnym graczem, a jak słyszałem jakie bzdury pisze w tematach Nintendo, to nawet nie będę wchodził w tamte rejony

bluber dalej bezpłciowy jednolinijkowiec, szkoda

bez kitu ten temat miał sens w 2013 roku kiedy Sony wszystkich zaskoczyło, a boty miały nadzieję, że Xbox zaraz zregeneruje siły i uderzy dwoma sierpowymi. Przyszedł 2014, zawitał 2015, zapukał 2016, a sierpowych jak nie było, tak nie ma. O co tu się nawet spierać? Na Xboxie nic nie ma, mnóstwo indie devów ignoruje tę platformę, to samo z japońskimi developerami, Spencer nie ma pojęcia co się dzieje z jednym ze swoim exów (Phantom Dust), co sam przyznał, totalny chaos i porażka. Nawet cyfronomicon pisze na fejsie, że sprzedaje Xboxa i zostaje przy Playstation. Jeśli nawet oni odwracają się od Xboxa, to chyba najlepszy znak, że Halo Wars 2 i State of Decay 2 nie pomogą sytuacji.

Stało się już jasne - Halo, Forza i Gearsy nie podniosą ani Xboxa, ani Scorpio. Nie ma na to szans. Przyjdzie E3, MS zapowie Forzę 7, Gears of War 5: Locust Boogaloo oraz Halo, które spróbowało wbić się w esport i się nie udało. MS obecnie nie ma już żadnej potężnej marki growej, kiedy Sony pielęgnuje swoje stare IP, jak i bez przerwy dodaje kolejne nowe jak Horizon (wiem, że to crap, ale gra będzie popularnym i docenianym IP). 

O Scalebound już nic nie piszę, choć widzę, że w temacie nikt nie wspomniał o pogłoskach insajderskich, jak to MS traktował współpracę z Platinum. Choć to żadna niespodzianka, bo zachowanie MSu w związku z niektórymi devami to już słynna sprawa w growym światku.

Ogółem tylko Sega Mega Drive i Hard Corps.

Opublikowano

Yakuza 0 ograna, aktualnie zaczety Nioh deluxe edition, a juz dzis zamowiony Nier w steelbooku :banderas:

Co za wysyp perelek do wsparcia.

A na koniec Personka 5 i koniec w tym roku z premierowymi zakupami.

torment kup 

Opublikowano

Nowy Torment? Ta pecetowa gierka żerująca na nostalgii i wyżebrana z prywatnych pieniążków graczy?

Zdecydowanie lepiej jednak kupić Nioh Nioha albo Niera.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Chętnie przeczytam jak MS traktował współprace z PG.

Opublikowano

No musze wyrobic norme z chinskimi gierkami za japonczykow bo oni juz tylko na komorkach graja, gardze mocno :/

Opublikowano

Lol, gatunek crpg, który umierał i dzięki takim studiom, a także kickstarterowi co udało im się uratować to teraz nagle gadanie o żerującej nostalgii? Żadne poważne korpo nie chciało robić tego gatunku już. Były Pillarsy, były Tyranny, to teraz Torment, czemu by nie? Ale żeby żerująca nostalgia? Zwykły szacunek do gier poprzedniej dekady i wspomnienie złotych czasów ery crpg. Yebać graczy.

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.