Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

na horizon to mi twoja mama da :)

Ehh pojazdy po matkach również u posiadacza playstation, tego kiedyś nie było - jednak bot z xbox live wyjść może, ale xbox live z bota nigdy :/

Tym zdaniem, to on pojechał ale po swoich rodzicach. Na szczęście ja nie muszę chodzić po cudzych domach i prosić o pieniążki.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja się wstrzymam z oceną zero dałna póki nie zagram. Killzone 2 też miał świetne oceny, a był strasznym góównem. 

Opublikowano

Wyprawny gracz zobaczy filmik i wie z czym ma do czynienia, to, że od Horizona wieje niczym specjalny widać na każdym nowym materiale, piękna grafika, cudowny świat i chyba na tym koniec. Sprawdzić ja kto wygląda w 4K z HDR, potasować się do graficzki...no nic sprawdzi się choć po takich gameplayowych sztosach jak Dishonored2,Yakuza 0 i Nioh, obawiam się, że szału nie będzie. 

Opublikowano

W tym roku Horizon, a w przyszłym God of War. Następne lata to Days Gone, Tlou2, Spiderman I gra od Pana Kojimy :obama: Takie wsparcie konsoli to rozumiem.

Opublikowano

Ficus ladny bol d.upy w temacie Horizona bo ktos osmielil sie  przytoczyc zbyt malo entuzjastyczna opinie xD

Opublikowano

paradoksalnie sony robi najwiecej dobrych gierek jak nie maja praktycznie zadnej konkurencji

mogli by (pipi) infamousem 4 czy knackiem 2 a i tak by orali ten smieszny ms

Opublikowano

Nie bez powodu Nier na PS3 lata drozej niz zboze.

to po ile chodzi teraz? kupowalem jeszcze przed ogloszeniem automaty to 100zl trzeba bylo dac
Opublikowano

kosmiczna cena, zwazywszy na to iz lepsza wersje mzna kupic za 30 zl

Opublikowano

paradoksalnie sony robi najwiecej dobrych gierek jak nie maja praktycznie zadnej konkurencji

Oni zaczeli je robic jak jeszcze walczyli, tylko cykl wydawniczy sony ta wyglada :P

Opublikowano

to po ile chodzi teraz? kupowalem jeszcze przed ogloszeniem automaty to 100zl trzeba bylo dac

250 zl UNIKAT FOLIA. Uzywana 220 :thumbsup:  no yebnac na cyce mozna

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Oni zaczeli je robic jak jeszcze walczyli, tylko cykl wydawniczy sony ta wyglada :P

spidermana, days gone czy ta gierke kojimy chyba zaczeli robic jak juz bylo wiadomo ze spencer lezy w trumnie

Opublikowano

Nier wyszedl w 2 wersjach - Gestalt i Replicant.

Caly myk polega na tym, ze na PS3 masz i to i to, a na 360 tylko Gestalt.

Opublikowano

Pierwsza większa posucha w obozie zielonych = brak konkurencji, M$ leży i kwiczy gier nie robi wycofuje się z konsol a Scropio wydaje dla beki  :dynia:

Co te klapy to ja nawet...

Za to granie dwa lata w jedną grę o nazwie BB to super partia qrvo xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

250 zl UNIKAT FOLIA. Uzywana 220 :thumbsup:  no yebnac na cyce mozna

takie ceny to na allegro chyba, nowka na vgp jakies 120zl
Opublikowano

Pierwsza większa posucha w obozie zielonych = brak konkurencji, M$ leży i kwiczy gier nie robi wycofuje się z konsol a Scropio wydają dla beki  :dynia:

Tą kwestie zostawmy do E3, ale coś mnie się wydaje że raczej będą wydawać dla beki jednak :dunno:

Opublikowano
It is The Witcher 3 of post-post-apocalyptic robo-dino adventures; it is the sort of thing Ubisoft will wish you had never seen if it dares to release another time-sucking, glitch-filled Assassin’s Creed. This is very probably the most flawless open world game ever made.

http://www.vg247.com/2017/02/20/horizon-zero-dawn-review-sony-and-the-witcher-3-had-a-baby-and-it-deserves-to-win-your-heart/

:kaz:

A co tam u zielonych? Community zmalał urósł?

Opublikowano

Pierwsza większa posucha w obozie zielonych = brak konkurencji, M$ leży i kwiczy gier nie robi wycofuje się z konsol a Scropio wydają dla beki  :dynia:

Tą kwestie zostawmy do E3, ale coś mnie się wydaje że raczej będą wydawać dla beki jednak :dunno:

Znalazłeś w końcu frajera co od ciebie xboxa kupi ?  

Opublikowano

Chwalenie się exem który jest kalką asasynow i byciem z tego dumnym :notbad:

Opublikowano

DDFBbYN.png

blanti rozjechał

:obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DDFBbYN.png

blanti rozjechał

:obama:

daj linka

Opublikowano

Scorpio mocą zamiecie ale gry gry i jeszcze raz gry. Ostatnio zakupiłem slima aby ograć mass effecy bo 360 zdycha i jedyne co mogę powiedzieć to ms (pipi) wie o robieniu sprzętu bo te yebane swierszcze to dramat, udało mi się na szczęście wymienić w sklepie ale jak dodamy do tego rody z 360 to co druga konsola przez nich wydana ma jakieś problemy więc z zakupem scorpio też nie warto na premierę się nastawiac bo pewnie znowu będzie coś zyebane. Nie ma to jak sony co robi w elektronice od walkamnow do profesjonalnych kamer do kręcenia filmow.

Opublikowano

Chwalenie się exem który jest kalką asasynow i byciem z tego dumnym :notbad:

akurat gra dla ciebie, wszystkie AC ukonczone.
Opublikowano

Najlepsze że wychodzą same nietuzinkowe pozycje, Yakuza wiadomo, nie ma drugiej takiej gry, Nioh, nowe ambitne IP, Horizon to samo (może mniej z ambitnym), Nier dla fanów slashera i odmiennych produkcji, a zaraz jeszcze Persona no i Crash majaczy się zza krzaków. To jest ta różnorodność za którą kocham Sony.

Za to u MS dobry kwartał to więcej Gearsów, Forzy i Halo. Plus może jedno nowe IP ze  s p l u w a m i.

Opublikowano

figaro i jak ten nioh czy yakuza . Opowiedz o swoich wrażeniach z ogrywania tych nietuzinkowych gier. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.