Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tylko że pierwsze lata PS4 to również więcej lepiej ocenianych gier niż na Xone - o lepszych multiplatformach już nie wspominając. Sami sobie w obliczu aktualnej anihilacji wybielacie przeszłość, ale statystyki nie kłamią, PS4 zjadał xboxa od początku.

sunset rozpyerdala na atomy infamousa ale co klapy moga o tym wiedziec

Zdanie zaślepionego bota nic nie znaczy. Obiektywnie to pisanie że 81 na MC rozpyerdala 80 na MC, pomijając przy tym Bloodborna z 92 i pisaniu do tego że 89 dla Horizon czy 87 dla Nioh to średnio, świadczy o mocnym spencerowieniu umysłowym.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

kermit jest klapem

Opublikowano

Boty jakie załamywanie rzeczywistości, gdy wychodzą "jakieś gry" na Xboxa lub wychodzą kopie gier z przed roku to - z xboxem nie jest tak zle.

Gdy każdego roku na PS4 wychodziło gier więcej niż na Xboxa to boty miały to wtedy w (pipi)e XD

Co roku to boty ustalają nowy, wyższy poziom hipokryzji.

Opublikowano

Klapy jakie załamywanie rzeczywistości, gdy wychodzą "jakieś gry" na ps4 lub wychodzą kopie gier z przed roku to - z ps4 nie jest tak zle.

Gdy każdego roku na 360 wychodziło gier więcej niż na ps3 to klapy miały to wtedy w (pipi)e XD

Co roku to klapy ustalają nowy, wyższy poziom hipokryzji.

Dziala i w druga strone.

Opublikowano

Mnie w to proszę nie mieszać, na tamtej generacji Xbox był u mnie dla multiplatform a Ps3 do exow, a na tej Sony tak wspaniałe ze mam 2 w 1, i lepsze exy i lepsze multiplatformy, chociaż w niektórych przypadkach lepsze multiplatformy to obraza dla PS4, bo faktycznie, to jest przepaść.

Opublikowano

Kidnappa pisał że Sunset to średniak. Myślę że jego opinii można zaufać.

Opublikowano

przepaść to jest między PC a konsolami, pozdrawiam

Mam PS4 Pro i TV 4K z HDR, czy to juz są granice PC?
Opublikowano

a przypadkiem wersja na steam nie była zapowiedziana od dawna?

Opublikowano

3 dniowy ex :obama: 

Opublikowano

Proszę Cię, na X'a wychodzą 3-4 tytuły rocznie od MS. PC nie ma do tego startu :|

No jak sobie ustawię na sztywno w sterach 29fpsów i skalowanie obrazu to pewnie będziesz miał nawet lepiej niż ja, bo masz HDR, a ja nie (przypomnij mi w ilu grach on występuje?).

Opublikowano

Tobie nawet posiadanie smoka nie pomoże. 

pozdrawiam

I kolejna gra z listy klapów wyleciała xD czyli został już Horizon z tych turbo exów, bo Persona jeszcze na PS3 więc nie ex xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mnie w to proszę nie mieszać, na tamtej generacji Xbox był u mnie dla multiplatform a Ps3 do exow, a na tej Sony tak wspaniałe ze mam 2 w 1, i lepsze exy i lepsze multiplatformy, chociaż w niektórych przypadkach lepsze multiplatformy to obraza dla PS4, bo faktycznie, to jest przepaść.

Przepaść to właśnie była pomiędzy zdecydowaną większością multiplatform na X360 a PS3. W przypadku X0 i PS4 różnica jest pomijalna.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Kidnappa pisał że Sunset to średniak. Myślę że jego opinii można zaufać.

Pewnie wymieniają się opiniami z Figaro przez priv

Opublikowano

Rozliczanie PS4 z exow wiedząc ze na Xboxa nie wyjdzie już żaden dobry ex :dynia:

Opublikowano

Rozliczanie PS4 z exow wiedząc ze na Xboxa nie wyjdzie już żaden dobry ex

xD

Opublikowano

Jak sie dobrze nad tym zastanowic, to wlasnie blaszka najlepiej wyszla na 8 generacji. Line up na PC nigdy nie byl tak mocny. Mam nadzieje, ze kiedys Nintendo przejdzie na 3rd party i w zasadzie skoncza sie dylematy nad wyborem konsoli.

@down - poprawilem, inne slowo mi sie wkradlo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jak sie dobrze nad tym zastanowic, to wlasnie blaszka najlepiej wyszla na 8 generacji. Line up na PC nigdy nie byl tak mocny. Mam nadzieje, ze kiedys Nintendo przejdzie na 3rd party i w zasadzie skoncza sie dylematy nad przyszloscia konsoli.

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.