Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jeżeli grał w młodym wieku to kto wie jaki wpływ mogła mieć GRA WIDEO na jego rozwój, może być niebezpieczny dla forumka 

Opublikowano

bardziej myślałem o Tobie blanti :kaz: 

Opublikowano

Stąd, że odsetkowi osób, które ocenili się podobał bardziej, więc na większej próbie byłoby tak samo, słyszałeś kiedyś o statystyce? Trolling to błąd marginalny przy dużej próbie, a zobacz ile graczy oceniło te gry.

Taka statystyka jak wyniki ankiety lub sondaży. O kant dupy można rozbić. Wziął byś inna grupę ludzi, wyniki byłyby inne.

User score na metacritic można traktować jako ciekawostkę, a nie źródło oceniania gry. Oceny recek w sumie też są ciekawostką, bo każdy ma inny gust. Dalej nie zmienia to faktu, że fan nie zawyża oceny z automatu - nie ma na to reguły. Fan danej serii ci prawdopodobnie wyjaśni lepiej co poszło nie tak w jednej części gry względem innej. Jego ocena może być więc zaniżona, nie zawyżona.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że GTA 5 ma największe grono trolli internetowych na świecie, bo na ponad 3tys głosów, więcej osób dało "zaniżoną" ocenę (mniejszą od uważanej przez ciebie dychy), niż wiedźmin 3, który ma 3x więcej głosów i średnią z ocen graczy o 1 oczko wyższą? Bo GTA oceniali sami ludzie, którzy go nie lubią, a Wiedźmina sami ludzie, którzy go lubią? Okej, myślę, że tyle mi wystarczy na dzisiaj.

Opublikowano

Mały user score to pewnie też z powodu multiplayera, który w GTA ma w uj hackerów, mikrotransakcje itd. W "komercyjnych" recenzjach praktycznie oceniany był sam singiel.

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że GTA 5 ma największe grono trolli internetowych na świecie, bo na ponad 3tys głosów, więcej osób dało "zaniżoną" ocenę (mniejszą od uważanej przez ciebie dychy), niż wiedźmin 3, który ma 3x więcej głosów i średnią z ocen graczy o 1 oczko wyższą? Bo GTA oceniali sami ludzie, którzy go nie lubią, a Wiedźmina sami ludzie, którzy go lubią? Okej, myślę, że tyle mi wystarczy na dzisiaj.

Czyli chcesz mi powiedzieć, że Wiedźmin 3 jest grą lepszą od GTA V, bo tak wynika z user score? Nie ma żadnego narzędzia, takiego jak termometr, które by ci zmierzyło jakość gry i podało ją w liczbie. W przypadku GTA V wielu osobom nie podobały się 3 postaci, postawienie przez Rockstar nacisku na multiplayer, wybór lokacji - na pewno wokół gry jest więcej kontrowersji aniżeli przy Wiedźminie. Nawet na tym forum jest dużo osób, które o GTA V pisały 'mesjasz'. Rozumiem, że oni wszyscy się mylą, bo ty tak uważasz.

Opublikowano

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Już tyle razy pisałem, że nie ma czegoś takiego jak lepsza gra, bo każdy ma swój gust, tak samo jak nie ma czegoś takiego jak obiektywna ocena, cały czas próbuję ci powiedzieć, że user score określa poniekąd procent graczy, którym dana gra się podoba, a czym ten procent jest większy tym szansa, że mi się gra spodoba tez jest większa, nie uważasz?

Dam ci przykład, jest sobie janek, nie zna gta nie zna wiedźmina, nie grał w żadną część z tych serii, czysta kartka papieru. Po wyższym user score można przypuszczać, że większa szansa jest na to, że spodoba mu się wiedźmin. Jak weźmiemy dużo janków, to szansa, że większości spodoba się bardziej wiedźmin jest jeszcze większa. Też jesteśmy jednymi z tych janków, więc?

Tak myliły się, bo w (pipi)u mam gust innych, osobne przypadki mają tendencje do skrajnych wartości - te kilka osób mówiły, że gta v to mesjasz, dla mnie to kupa na 3/10. Widzisz skrajności?

Już ci tego bardziej nie jestem w stanie wytłumaczyć, jak nie czaisz to się poddaję.

Opublikowano

Cooper, to jakie jest wytłumaczenie na to ze blantman przegrał w to 11godzin.

91505501489104540716.png

Opublikowano

Ex4ct no i po co te retoryczne pytania, każdy może mieć chwilowe zaćmienie umysłu, ty masz cały czas i żyjesz

Opublikowano

Cooper, to jakie jest wytłumaczenie na to ze lampman przegrał w to 11godzin.

No właśnie takie.
Opublikowano

No ale wiedzmin jest lepszy niż gta więc nie wiem po co ta dyskusja cala

Opublikowano

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Już tyle razy pisałem, że nie ma czegoś takiego jak lepsza gra, bo każdy ma swój gust, tak samo jak nie ma czegoś takiego jak obiektywna ocena, cały czas próbuję ci powiedzieć, że user score określa poniekąd procent graczy, którym dana gra się podoba, a czym ten procent jest większy tym szansa, że mi się gra spodoba tez jest większa, nie uważasz?

Dam ci przykład, jest sobie janek, nie zna gta nie zna wiedźmina, nie grał w żadną część z tych serii, czysta kartka papieru. Po wyższym user score można przypuszczać, że większa szansa jest na to, że spodoba mu się wiedźmin. Jak weźmiemy dużo janków, to szansa, że większości spodoba się bardziej wiedźmin jest jeszcze większa. Też jesteśmy jednymi z tych janków, więc?

Tak myliły się, bo w (pipi)u mam gust innych, osobne przypadki mają tendencje do skrajnych wartości - te kilka osób mówiły, że gta v to mesjasz, dla mnie to kupa na 3/10. Widzisz skrajności?

Już ci tego bardziej nie jestem w stanie wytłumaczyć, jak nie czaisz to się poddaję.

Rozumiem dokładnie o co tobie chodzi, ale dalej nic z tego nie wynika. Dalej to nie zmienia faktu, ze recki na 10 wcale nie musza być zawyżone i sa bardziej wirygodnym zrodlem informacji niż opinia jakiegoś tam janka z ulicy, która w żadna gre nie gral.

10/10 to trolling, ale 1/10 to już błąd, na który nie trzeba zwracać uwagi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ex4ct no i po co te retoryczne pytania, każdy może mieć chwilowe zaćmienie umysłu, ty masz cały czas i żyjesz

Płyciutki jesteś kolego jak user score Infinite Warfare na MC, jedyne na co Cie stać to żeby kogoś zwyzywać lub obrazić, zakres słów typowo gimbusiarski, jak już masz taki typowo klepkowy nick na forum to weź ty się chłopie w łeb klepnij.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Płyciutki jesteś kolego jak user score Infinite Warfare na MC, jedyne na co Cie stać to żeby kogoś zwyzywać lub obrazić, zakres słów typowo gimbusiarski, jak już masz taki typowo klepkowy nick na forum to weź ty się chłopie w łeb klepnij.

wróciłem do tego tematu specjalnie dla ciebie

Opublikowano

wróciłem do tego tematu specjalnie dla ciebie

Jeśli masz jakaś prywatę to zapraszam.

Opublikowano

Może Frosti dołączy na tę prywate

Opublikowano

NIe no serio, nie obrażajmy się wewnątrz jednego obozu bo będzie jedna wielka bluzgownica. Ja wiem, to nowa sytuacja. Przez 10 edycji CW nikt nie przypuszczał że którakolwiek strona może wygrać. No ale stało się, Playstation znowu praktycznie dominuje. Ten temat może już tylko szkodzić, bo sensem dominacji właściwej platformy jest zgoda w społeczności. Czyli jak rozmawiasz o konsolach to nie rozmawiasz o konsolach, tylko o Playstation. Proponuję zamknąć temat do E3, albo do następnej generacji...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.