Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej zamknac to CW i otworzyc Tata Wars, czyj stary wiecej wyłoży hajsu na konsole i gierki.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Frustracja zielonych ludzi złej woli w temacie Horizon wybija niczym szambo :frog: Nie rozumiem, bo przecież zawsze mogą odkuć się w ReCore :yao: albo poczekać na Scalebound :xboss:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ja tam obejrzałem jedynie zapowiedzi na targach e3. Na wszystkie inne filmiki kładę lagę, a tym co znają już prawie całą grę przed zagraniem, serdecznie współczuję

Opublikowano

masz może jakies time lapsy?

Ależ oczywiście mój niebieski przyjacielu 

Widzę tu tylko graficzkę. A gdzie reszta, pytam się ja? :dunno:

Opublikowano

Frustracja zielonych ludzi złej woli w temacie Horizon wybija niczym szambo :frog: Nie rozumiem, bo przecież zawsze mogą odkuć się w ReCore :yao: albo poczekać na Scalebound :xboss:

:dafuq:

Opublikowano

Lepiej zamknac to CW i otworzyc Tata Wars, czyj stary wiecej wyłoży hajsu na konsole i gierki.

Fajnie macie chłopaki mój tata mi na gry nie daje ... Pójdę dzisiaj do niego i powiem że kolegom rodzice dają 

Opublikowano

Niestety odkąd zielone choragiewki wylaly się ze swoim szambem na niebieską wyspę to jest wielki smród więc niech bękart spencer jak najszybciej zapowie krasnale i brum brum to zielony plebs może wróci do swojej zagrody.

Opublikowano

Observer jeżeli chcesz manipulować wypowiedziami to przynajmniej rób to dobrze

Opublikowano

Fajnie macie chłopaki mój tata mi nie daje ... Pójdę dzisiaj do niego i powiem że kolegom rodzice dają

:|

Opublikowano

Fajnie macie chłopaki mój tata mi nie daje ... Pójdę dzisiaj do niego i powiem że kolegom rodzice dają

To żona już nie daje??
Opublikowano

Nie da Tobie tego żona, nie da tobie tego matka co może dać ci sąsiadka. Ewentualnie 43letnia pani kardiolog.

Opublikowano

masz może jakies time lapsy?

Ależ oczywiście mój niebieski przyjacielu

https://youtu.be/tZYcS8_XSkI

Widzę tu tylko graficzkę. A gdzie reszta, pytam się ja? :dunno:

A co ty byś (pipi)a chciał na time lapsie dialogi? :dunno:

Opublikowano

Kurde no nie to miałem na myśli a edytować nie ma już po co:)

Opublikowano

No to co ja kupuje znicza przechodze zeldę i sprzedaje krukowi w pakiecie konsola - gra  a potem kruk przekazuje znicz dalej ?

ja w domu mam taką szafę do której jak raz coś wpadnie to ciężko wyjąć, wszystkie moje gry i konsole na razie tam są :/

mówiąc inaczej - tak, jak przejdę (xd) to puszczę dalej :usmiech:

Opublikowano

giphy.gif

o kurrrrwa, jakie gluty xddddddddddd

japonia to stan umysłu

Opublikowano

co za janusz

Opublikowano

wklejcie krasnala z halo

Opublikowano

H5G-Render-Grunt.png

ten sam dostawca narkotyków, jak nic

Opublikowano

jaka f i z y k a :fsg:

Opublikowano

Singiel już teraz po tylu miesiącach prawie nikogo. Za to w multi gluto-krasnale nie występują.

5npvk7.jpg

Występują za to samce alfa.

Opublikowano

Przelom jezeli chodzi o fizyke :obama: gdyby takie cos w far cry 2 zaimplementowali to bylby HIT. No a na serio to bardzo fajnie ta zelda wyglada, jak switch juz zdechnie za te trzy lata to licze ze nintendo zacznie wypuszczac swoje gry na inne platformy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.