Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Bo lubię inny gatunek gier niż Ty a Ty jesteś wyrocznia?

nie, bo grasz w gonwo

(podobno) 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 716,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

Czyli przez ten cały czas Twojej nieobecności na forum poza U4 nic nowego i sensownego nie dotknąłeś? Nie czepiam się bynajmniej. Nie mówię, że każdy musi grać we wszystko nowe, co wychodzi, no ale bez jaj, szanujmy się, grać tyle czasu w DC to już się kwalifikuje na wizytę u lekarza. :cool:
Nie, grałem w Dirta, PCars, R6, Black Ops 3, BF4, BF1

A aktualnie gram w cudownego Ratcheta, i po urlopie biorę Horizon

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy   :)

it's funny because it's true

90% postów w tematach jak Horizon czy innych przed premierą to YETI i mu podobni wrzucający non-stop jakieś screeny i trailery

Opublikowano

Expert, co z tego, że ma skoro nie są one dla Ciebie?

Bardziej Cie interesuje to, że koledzy mają w co grać?

xD

Opublikowano

Nie no spoko...  

Mieć konsolę, która rzekomo exami tak bardzo gniecie konkurencję, a grać w jakieś multiplatformowe-rakowe uj wie co :dynia:

Opublikowano

Expert to jak facet co kupił wyczesane auto do offroad'u, a jeździ nim wyłącznie z domu do pracy po asfalcie równym jak szkło.

Opublikowano

xD

A to Personal Wars czy Console Wars?

:dynia: beka z Ciebie typie

Opublikowano

Exact jak dostał ataku wściekłej macicy, miota nim jak mrowka na wietrze w horizonie xD 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie no spoko...

Mieć konsolę, która rzekomo exami tak bardzo gniecie konkurencję, a grać w jakieś multiplatformowe-rakowe uj wie co :dynia:

Mam konsole która rzekomo gniecie exami i daje możliwość grania w lepsze multiplatformy które tez są dla mnie ważne, dlatego na tamtej generacji siedziałem na Xboxie 360 a na tej na PS4, a ze każda Forza Horizon to kopia rewelacyjnej części pierwszej, multi w gearsach mnie nie interesuje a od krasnali mam poważniejsze gierki to Xbox ssie, to wszystko.

Expert to jak facet co kupił wyczesane auto do offroad'u, a jeździ nim wyłącznie z domu do pracy po asfalcie równym jak szkło.

Slabiutkie, zapytaj właścicieli Land Roverow, ilu z nich było w terenie.

Opublikowano

xD

xD

Zresztą nie ważne...

Opublikowano

xD

?

xD

Zresztą nie ważne...

Poważnie jesteś taki ciemny?

W tym temacie się siedzi by się przekrzykiwać która konsola ma lepsze gry i która ma ich więcej, a nie kto w co grał i dlaczego tyle.

Starałem się Ci to wytłumaczyć jak mojemu synowi, prościej się nie da.

Opublikowano

Jak toś nie lubi strzelać i robić brum brum to niestety nie ma czego szukać na xbox i co do róźnorodności to faktycznie ps4 miażdzy zielonego karakana

Opublikowano

Najlepiej sprzedającymi się ex'ami na plejstejszyn są brum brum i szczelanki, ale klapki od dekady udają, że takie gierki ich nie interesujoo.

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

nie bo masz gówniany gust i tyle 

Opublikowano

Jak toś nie lubi strzelać i robić brum brum 

no ale expert tylko to robi xD

Opublikowano

xD

?

xD

Zresztą nie ważne...

Poważnie jesteś taki ciemny?

W tym temacie się siedzi by się przekrzykiwać która konsola ma lepsze gry i która ma ich więcej, a nie kto w co grał i dlaczego tyle.

Starałem się Ci to wytłumaczyć jak mojemu synowi, prościej się nie da.

Jak Ty tak dziecku tłumaczysz, to będzie miał ciężko w życiu.

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że ma się inny gust, gdy wcale się go nie ma <avatar_pawcia>

Opublikowano

Xbox One nie ma nic do zaoferowania. Probowalem pare razy wrocic do tej konsoli i nici z tego. Bez przerwy serwuja te same exy, ile to mozna? Forza,Gearsy, Halo.. Microsoft upadl gorzej na kolana niz Ubi i Acti. Interfejs to jakas porazka. Nie dosc, ze wolno dziala to na dodatek ciezko cokolwiek znalezc w sklepie. Grafika odstaje od PS4 Pro. 

Prawda jest taka, ze PS4 nie ma konkurenta. Microsoft to moze jedynie z Nintendo i ich switchem rywalizowac.  

Opublikowano

Dodam jeszcze, ze ludzie zaczynaja powoli rzygac tymi tasiemcami, ktore serwuja Microsoft. Dobrym przykladem jest Halo Wars 2 i kiepska sprzedaz tej gry. Co tam nowego dali? Pare nowych map, broni i nowe stroje dla krasnali?  To sie nazywa innowacja, haha. 

Opublikowano

Leci raport za post pod postem, spamerow nam tu nie potrzeba

Opublikowano

Przejrzałem pobieżnie nowy psx extreme i horizon to wcale nie taki mesjasz według recenzenta. Najbardziej uśmiałem się z wersji konsolowej tormenta. Mówiłem że cRPG gra się na kompie. Tam recenzent pisze że gra prawie nie grywalna przez bugi. Loadingi czy klatkowanie.  Gratulacje dla tych co będą grać w tormenta na konsoli. Beka z was xD  

Co do podjazdów osobistych. Trzeba się przyzwyczaić bo niektórzy nie mając argumentów takie podjazdy robią . 

Opublikowano

nie bo masz gówniany gust i tyle

Jak płytkim trzeba być by dyskutować o guście xD
Opublikowano

Jak torment to tylko na macu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.