Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Bo lubię inny gatunek gier niż Ty a Ty jesteś wyrocznia?

nie, bo grasz w gonwo

(podobno) 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

Czyli przez ten cały czas Twojej nieobecności na forum poza U4 nic nowego i sensownego nie dotknąłeś? Nie czepiam się bynajmniej. Nie mówię, że każdy musi grać we wszystko nowe, co wychodzi, no ale bez jaj, szanujmy się, grać tyle czasu w DC to już się kwalifikuje na wizytę u lekarza. :cool:
Nie, grałem w Dirta, PCars, R6, Black Ops 3, BF4, BF1

A aktualnie gram w cudownego Ratcheta, i po urlopie biorę Horizon

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy   :)

it's funny because it's true

90% postów w tematach jak Horizon czy innych przed premierą to YETI i mu podobni wrzucający non-stop jakieś screeny i trailery

Opublikowano

Expert, co z tego, że ma skoro nie są one dla Ciebie?

Bardziej Cie interesuje to, że koledzy mają w co grać?

xD

Opublikowano

Nie no spoko...  

Mieć konsolę, która rzekomo exami tak bardzo gniecie konkurencję, a grać w jakieś multiplatformowe-rakowe uj wie co :dynia:

Opublikowano

Expert to jak facet co kupił wyczesane auto do offroad'u, a jeździ nim wyłącznie z domu do pracy po asfalcie równym jak szkło.

Opublikowano

xD

A to Personal Wars czy Console Wars?

:dynia: beka z Ciebie typie

Opublikowano

Exact jak dostał ataku wściekłej macicy, miota nim jak mrowka na wietrze w horizonie xD 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie no spoko...

Mieć konsolę, która rzekomo exami tak bardzo gniecie konkurencję, a grać w jakieś multiplatformowe-rakowe uj wie co :dynia:

Mam konsole która rzekomo gniecie exami i daje możliwość grania w lepsze multiplatformy które tez są dla mnie ważne, dlatego na tamtej generacji siedziałem na Xboxie 360 a na tej na PS4, a ze każda Forza Horizon to kopia rewelacyjnej części pierwszej, multi w gearsach mnie nie interesuje a od krasnali mam poważniejsze gierki to Xbox ssie, to wszystko.

Expert to jak facet co kupił wyczesane auto do offroad'u, a jeździ nim wyłącznie z domu do pracy po asfalcie równym jak szkło.

Slabiutkie, zapytaj właścicieli Land Roverow, ilu z nich było w terenie.

Opublikowano

xD

xD

Zresztą nie ważne...

Opublikowano

xD

?

xD

Zresztą nie ważne...

Poważnie jesteś taki ciemny?

W tym temacie się siedzi by się przekrzykiwać która konsola ma lepsze gry i która ma ich więcej, a nie kto w co grał i dlaczego tyle.

Starałem się Ci to wytłumaczyć jak mojemu synowi, prościej się nie da.

Opublikowano

Jak toś nie lubi strzelać i robić brum brum to niestety nie ma czego szukać na xbox i co do róźnorodności to faktycznie ps4 miażdzy zielonego karakana

Opublikowano

Najlepiej sprzedającymi się ex'ami na plejstejszyn są brum brum i szczelanki, ale klapki od dekady udają, że takie gierki ich nie interesujoo.

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

nie bo masz gówniany gust i tyle 

Opublikowano

Jak toś nie lubi strzelać i robić brum brum 

no ale expert tylko to robi xD

Opublikowano

xD

?

xD

Zresztą nie ważne...

Poważnie jesteś taki ciemny?

W tym temacie się siedzi by się przekrzykiwać która konsola ma lepsze gry i która ma ich więcej, a nie kto w co grał i dlaczego tyle.

Starałem się Ci to wytłumaczyć jak mojemu synowi, prościej się nie da.

Jak Ty tak dziecku tłumaczysz, to będzie miał ciężko w życiu.

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że ma się inny gust, gdy wcale się go nie ma <avatar_pawcia>

Opublikowano

Xbox One nie ma nic do zaoferowania. Probowalem pare razy wrocic do tej konsoli i nici z tego. Bez przerwy serwuja te same exy, ile to mozna? Forza,Gearsy, Halo.. Microsoft upadl gorzej na kolana niz Ubi i Acti. Interfejs to jakas porazka. Nie dosc, ze wolno dziala to na dodatek ciezko cokolwiek znalezc w sklepie. Grafika odstaje od PS4 Pro. 

Prawda jest taka, ze PS4 nie ma konkurenta. Microsoft to moze jedynie z Nintendo i ich switchem rywalizowac.  

Opublikowano

Dodam jeszcze, ze ludzie zaczynaja powoli rzygac tymi tasiemcami, ktore serwuja Microsoft. Dobrym przykladem jest Halo Wars 2 i kiepska sprzedaz tej gry. Co tam nowego dali? Pare nowych map, broni i nowe stroje dla krasnali?  To sie nazywa innowacja, haha. 

Opublikowano

Leci raport za post pod postem, spamerow nam tu nie potrzeba

Opublikowano

Przejrzałem pobieżnie nowy psx extreme i horizon to wcale nie taki mesjasz według recenzenta. Najbardziej uśmiałem się z wersji konsolowej tormenta. Mówiłem że cRPG gra się na kompie. Tam recenzent pisze że gra prawie nie grywalna przez bugi. Loadingi czy klatkowanie.  Gratulacje dla tych co będą grać w tormenta na konsoli. Beka z was xD  

Co do podjazdów osobistych. Trzeba się przyzwyczaić bo niektórzy nie mając argumentów takie podjazdy robią . 

Opublikowano

nie bo masz gówniany gust i tyle

Jak płytkim trzeba być by dyskutować o guście xD
Opublikowano

Jak torment to tylko na macu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.