Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie, po prostu jest nieśmiesznym debilem

To akurat było tysiąc razy bardziej śmieszne niż twoje smutne pierdy o xboxie. Idź polizac po jajkach daddego to może wymyśli za Ciebie jakiś pocisk.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wzialem sobie tormenta na smoka i wyszedlem zadowolony... [true story]

Haha, jak zabawnie to wygląda gdy w jednym zdaniu błędny rycerzyk blachy umieszcza "smoka" (za 4 kafle), kolejnego izometrycznego rpg-a wyglądającego jak Icewind Dale 2 na modach, oraz wyraz zadowolenia.

Co za ironia, że posiadacze Playstation 4 mogą już grać w Horizona, czyli Crysisa tej generacji, a pctowe wieśniaki ogrywają jakieś gierki z grafiką dedykowaną 2 letniemu lapkowi z biedry (który nawet nie jest ex'em).

Ale oczywiście nie umniejszam samej wartości Tormenta, to dobra gra z 83 na MC, acz no kupowanie dla niej wypaśnego pc-ta to jest szczyt patologii. To już lepiej kupić konsolę, Tormenta i Horizona - a przez to cieszyć się i dobrą fabułą i dobrą grafiką ;)

Opublikowano

Mój drogi torment chodzi na pc za równowartość prosiaka lepiej niż na prosiaku.  Tutaj mocno nie trafiłeś. Czekam na twoją recenzje obu giereczek w odpowiednich tematach. Masz szanse zagrać w jakiegoś exa na ps4 przede mną . 

BTW czytam temat horizon i napaliłem się na gierke mam nadzieję że forum nie kłamie. W Marcu jeszcze zakupie jak tormenta i nioha ogram.  

Opublikowano

Rzadko mam czas pisać recki, ale Horizona opiszę pewnie w "właśnie ukończyłem", podobnie jak Yakuzę 0 którą aktualnie kończę. Do Tormenta się mogę nie przekonać, bo już do Divinity zabieram się jak pies do jeża i dla mnie takie klasyczne, quasi-archaiczne, izometryczne rpg-i to powinny zostać w pamięci w szufladzie sentymentów (wyjątkiem chyba byłby Fallout). Także pewnie nie będę trzecią osobą na forum która kupi tą grę w najbliższym czasie. Za dużo dobroci z innych szuflad ostatnio które mnie jarają. Nawet nie umiem znaleźć jakiś porównań pc i konsolowych wersji tej gry, chyba jednak wszyscy kupili Horizona...

Opublikowano

Jak nie chcesz grać, to nie graj. Ja bym chciał, żebyś z piwnicy nie wychodził, ale jak widzisz, nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Podobno horizon zaoral nioha systemem walki i zostal niekwestionowanym krolem action rpg :obama:

Opublikowano

YETI Observer Figaro jak tam Horizon Zero Dawn, ile godzin już wbite? Dobrze chodzi na waszych PS4 Pro?

edit: napisałem waszych z wielkiej litery, głuptasek ze mnie

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

gdyby sony mialo sie opierac na takich ultra fanach z cw to juz dawno by zbankrutowali

typy wolą ghost rakona od horizona xdd

Opublikowano

Ja jestem biednym nastolatkiem,musicie mi wybaczyć

Opublikowano

okradnij jakas babke na wnuczka kur.wa fajna gierka, warto

Opublikowano

Piszesz tak bo jestes klapem, kopia far cry primal z assasynem od sredniego studia z holandii

Opublikowano

no gdybym sie kierowal w temacie postami fanka czy ficusia to pewnie bym tak pomyślał

Opublikowano

Opłaciłem Zelde i Niera i koniec z kupowaniem gierek na ten miech. Ale Horizon kusi kurcze blaszka. ;(

Opublikowano

ficus niezłe opary z topionych kubot przyjał action rpg xd

Opublikowano

Czemu wiedzmin to rpg a horizon nie?

Jeszcze ten pierwszy ma system walki dla daunow, drugi jak sam podtytul wskazuje do nich nie jest

Opublikowano

Patrzac po wpisach w temacie to chyba jest wyłącznie dla nich właśnie

Opublikowano

Kiedyś Order był dla Was grą z otwartym światem, dziś Horizon jest rpgiem. Ciekawe co następnego wymyślą klapy xD

Opublikowano

action adventure rpg

Opublikowano

co jest lepszym rpg horizon czy zelda?

Opublikowano

horizon wygrywa, poprzez swój niesamowity (i tu może zaryzykuje) najlepszy system walki w grach typu adventure action jrpg.

Opublikowano

Z Far Cry też niezły First Person RPG Shooter.

Opublikowano

co jest lepszym rpg horizon czy zelda?

Lepsze nowe IP czy 20 taka sama zelda?

Opublikowano

Nowe IP, ale gatunek stary jak świat. jRPG to obok platformówek najdłużej mielony dział w gierkach, więc mimo wszystko panowie z gorilla games się nie postarali.

Opublikowano

the division tez mocno namieszało w segmencie mmotpsrpg :obami:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.