Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Starcraft 2 2800x1880 jakość grafiki ekstremum, czyli najwyższy, betonowe 30 klatek. Nadal śmiechy na temat grania na macbooku? :)

To musi być troling
Opublikowano

Starcraft 2? Taka super gierka, że po 5 godzinach grania odpaliłem stareńkiego Total Annihilation. Przepaść.

Opublikowano

Total Annihilation? Zawsze na propsie, szczególnie z modami i mapami tak wielkimi, że jednostki latające z jednego końca mapy na drugi leciały ok. 7 minut :D

Opublikowano

Dziwne, że klapy hejtują ubicrapy, a ladniejsza wersja ubicrapu to dla nich mesjasz. Po 10 godzinach w Horizon odpaliłem Wiedźmina. To tak jakby się przesiąść ze skasowanej, ale ładnie poszpachlowanej Toyoty do pachnącej nowością BMW serii 7. Przepaść

wiedzmin? ta gra z drewnianym systemem walki?

Opublikowano

Czolgista pe el od cd project

Opublikowano

Mnie tam się Wiedźmin podobał, ale te Horizon Zero Dawn miażdży Wieśka pod każdym względem.

Opublikowano

panowie z cdp powinni sie uczyc gameplayu od gorillaz

Opublikowano

wiedźmin mocne 7/10 

Opublikowano

Tak jak rdr :frog:

Opublikowano

Ja bym wolał aby uczyli się od Panów, którzy stworzyli nową Zelde. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zelda pokazuje jak się robi open world, a i tak nikt nie pójdzie w jej ślady. Za to zachodni devowie nagle zaczną robić gry z robotami i łukami.

Opublikowano

Ja bym wolał aby uczyli się od Panów, którzy stworzyli nową Zelde. 

Obawiam się, że tego nie da się nauczyć.

Opublikowano

W ogole co za pacan wymyslil by siwy biegal cale gre z dwoma identycznymi mieczami

Opublikowano

Mnie tam się Wiedźmin podobał, ale te Horizon Zero Dawn miażdży Wieśka pod każdym względem.

Wiadomo bo na playstation xD

Walka fajna, nie powiem coś tam nawet się dzieje i nie ma takiego drewna, graficzka też GOTY, ale cała reszta Wiesiek>Horizon, 

Każdy piszę, że woda jest słabo wykonana a ja jeszcze dorzucę od siebie, że deszcz, deszcz też jest słabo wykonany, krople nie reagują w ogóle na podłoże, tu  Wiesiek też wypada lepiej, ogólnie muza, klimat, dialogi to wszystko jest tak ze 100 razy lepiej zrobione niż te popłuczyny z Horizona.

Pograłem jakiś 2h i ogólnie gra nie jest zła ale po zagraniu w nową Zeldą, to jest jakiś gameplayowy kasztan xD

Zelda co 5 minut ryje banie, jeżeli chodzi o grywalność, takiego przywiązania do szczegółów to ja już dawno nie widziałem, tu każdy Twój czyn niesie za sobą masę możliwości. A walka i Wieśka i Horizona zawstydza...

Dziękuje z uwagę. 

Opublikowano

Zapytam tutaj bo nie chcę zaśmiecać tematu zeldy. Do tych co grają od piątku. Czy nowa zelda naprawdę jest warta wydania 1500 zł na konsole z ryzykiem że trafimy na bubel do wymiany? Czy to taki mesjasz jak w recenzjach piszą? 

Opublikowano

Każdy piszę, że woda jest słabo wykonana a ja jeszcze dorzucę od siebie, że deszcz, deszcz też jest słabo wykonany, krople nie reagują w ogóle na podłoże

Nieprawda. Woda jest slaba to fakt, ale deszcz jest bardzo dobrze zrobiony i zarowno na ubraniach jak i otoczeniu widac rozwalajace sie krople. Nawet sa takie drobnostki jak splywajace krople z brody alloy czy innych osob.

Opublikowano

Jest GOTY, jak masz Wii U to łykaj bez zastanowienia. 

@tedy 

Mi osobiście w Wiesiu deszcz bardziej się podobał, fajnie błyskało niebo, wiaterek wiał, widać było jak spływają krople po otoczeniu jak reagują na podłoże itp  Może tu trafiłem na jakiś gorszy moment, było szaro buro a krople nie reagowały no wodę i podłoże, może później jest lepiej? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zapytam tutaj bo nie chcę zaśmiecać tematu zeldy. Do tych co grają od piątku. Czy nowa zelda naprawdę jest warta wydania 1500 zł na konsole z ryzykiem że trafimy na bubel do wymiany? Czy to taki mesjasz jak w recenzjach piszą?

No tych 250 zł za wersję na Wii U wydaje się warta.

Opublikowano

Mi ogolnie burza w wiesku tez sie bardziej podobala, ale to glownie za sprawa tego jak sie na nia zbieralo. Tutaj jest w tej kwestii slabo bo biegasz sobie na sloneczku i za sekunde szaro i deszcz ;d

Opublikowano

7.5 user score :bad:  Prawdy przed graczami nie ukryją recki nintendozboczków

Opublikowano

7.5 user score :bad:  Prawdy przed graczami nie ukryją recki nintendozboczków

bombed.png

no w ch. uj xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.