Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ta piękna wydmuszka gameplayem i klimatem zjada wszystko co na xboxa wyszło gościu :D

Ale no sprytnie walczysz Zeldunią, sam z chęcią ogram.

No dla Ciebie na pewno gościu.

Ja mam nieco inne zdanie.

W gearsach da sie jabłko z drzewa strącić i upiec na ognisku po podpaleniu trawy? A w Sunsecie? Bo jakoś nie pamietam żeby ci brak tego w jakimś exie na xboxa przeszkadzał, chociaż patent z podpalaniem trawy i rozprzestrzenianiem ognia w grach open world jest znany chociażby od Far Cry 2 o ile nie wcześniej, tylko że nikt się jakoś nad tym nie spuszczał zanim po latach nie skopiowało tego apple nintendo. A może w Scalebound masz takie możliwości?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jan Nintendo II 21/37 na metacritic

Opublikowano

W gearsach da sie jabłko z drzewa strącić i upiec na ognisku po podpaleniu trawy? A w Sunsecie? Bo jakoś nie pamietam żeby ci brak tego w jakimś exie na xboxa przeszkadzał, chociaż patent z podpalaniem trawy i rozprzestrzenianiem ognia w grach open world jest znany chociażby od Far Cry 2 o ile nie wcześniej, tylko że nikt się jakoś nad tym nie spuszczał zanim po latach nie skopiowało tego apple nintendo. A może w Scalebound masz takie możliwości?

Siema Filip z konopi miło Cię widzieć, akurat ciężko coś porównać z ONE, bo tam akurat nie ma gry w takim stylu, która była by wyłącznie na ONE, no ale hej przecież są inne gry, które w mojej ocenie są lepsze od Horizona ZERO.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Brak reakcji npc w Horizon, że w nich napier,dlasz z łuku albo dzidą jest słaby.

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

jak ci się nie podoba to nie strzelaj płonącą strzałą w wodę i nie rzucaj kamieniami w skały, w czym problem?

Problem w tym, że grasz w piękną wydmuszkę i się tym jarasz, a co gorsze bronisz tak oczywiste lenistwo jakim wykazał się deweloper robiący Horziona ZERO.

No ale u klapa to normalka, (pipi) z tymi wszystkimi "bzdurami", ważne, że graficzka się zgadza xD

Zelda jest bardziej next genową gry niż te wszystkie razem wzięte exy, które ukazały się do tej pory na PS4.

Soul skonczyles w koncu tego Nioha?

Opublikowano

Czy następne konsole będą w częściach do samodzielnego montażu? 

Opublikowano

jak ci się nie podoba to nie strzelaj płonącą strzałą w wodę i nie rzucaj kamieniami w skały, w czym problem?

Problem w tym, że grasz w piękną wydmuszkę i się tym jarasz, a co gorsze bronisz tak oczywiste lenistwo jakim wykazał się deweloper robiący Horziona ZERO.

No ale u klapa to normalka, (pipi) z tymi wszystkimi "bzdurami", ważne, że graficzka się zgadza xD

Zelda jest bardziej next genową gry niż te wszystkie razem wzięte exy, które ukazały się do tej pory na PS4.

Soul skonczyles w koncu tego Nioha?

80 lvl, 55h za mną, jeszcze nie, niestety nowa ZELDA zassała. 

Opublikowano

Czy następne konsole będą w częściach do samodzielnego montażu? 

Konsole w IKEI, czujesz to? Marcinie?

Opublikowano

To sranie, że klapy grają w Zero Dawn, bo graficzka, a w temacie o Zeldzie więcej spustów nad grafiką i widoczkami niż w temacie o Horizon. I jeszcze to spamowanie screenami :reggie:

Ale no nie ukrywam, że czytanie wrażeń z ogrywania Zeldy sprawia frajdę. Cieszy, że wyszła gierka, która daje graczom tyle przyjemności co mi ogrywanie Horizon. Bałem się, że już żadna gierałka nie zrobi na mnie takiego wrażenia jak przygody Pani Aloy, ale jest nadzieja, że Linkiem będę bawił się równie dobrze :obama: Trza sobie sprawić za jakiś czas, wspaniały rok, by być graczem :fsg:

Opublikowano

Switch miało najlepszą premierę w historii konsol we Francji :) Sprzedało się więcej Switchów w weekend, niż PS4ek w dwa tygodnie.

#nintendodoomed

Opublikowano

no jak już się przywołuje listy sprzedaży w chuyowej francji to serio slaba ta premiera

Opublikowano

Z tego co piszą to na całym świecie konsolka całkiem schodzi. Do końca kwietnia powinno pójść koło miliona.

Ja jednak czekam na usprawnione modele co przy polityce z 3DS nie powinno trwać za dlugo.

Opublikowano

Pamietacie kolesia od DayZ na scenie MS zapowiadajace nowy super projekt mmo na xboxie i PC? Wlasnie go skasowali :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

czy Horizon jest ubi rakiem, czy dobrą grą z fajnym story?

a tego się pjerdoleni hejterzy teoretycy od nich nie spodziewaliście, co? :pope:

Opublikowano

Pomyśleć, że jakiś gamoń xbot wczoraj pisał, że Sony ma graczy głęboko w poważaniu :yao:

Opublikowano

Pamietacie kolesia od DayZ na scenie MS zapowiadajace nowy super projekt mmo na xboxie i PC? Wlasnie go skasowali :kaz:

Chyba tylko Ty wiesz o czym mowa.

Opublikowano

technologiczny bełkot

Opublikowano

Jakuba jak boli każdy post w któym ktoś szkaluje jego ukochane sony :dynia: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.