Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja tam czuje że ms doyebie z gierkami na skorupiaka. Kurde coś przecież muszą robić.

Sea of Thieves samo się nie zrobi przecież xD

Juz widzę to E3 i pół godzinny pokaz, następnie pjerdololo o 4K, kolejne pół godziny na Forze 7 i na koniec zlepek trailerów multiplatform. Normalnie doczekać się nie mogę.

Opublikowano

Bylem dzis w ultimie, podczas zakupów dzwonil koles z reklamacja Switcha, no i sprzedawca ze dostali na pismie ze wszelkie zglaszanie usterek i sprawy gwarancyjne bezposrednio do Conquestu. Odklada sluchawke i pytam czy czesto takie telefony sa, ze sie znicz zwalil, koles ze troche dzwonia, ale nie jakos duzo ale ze jest wieksza beka, podobono jak sie zwali konsola to wysylasz do Czech na SWOJ KOSZT :pawel: i czekasz MIESIAC az rozpatrza :pawel: A oni łaskawie zaplacą za wysylke do PL :pawel:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W tej części Europy Nintendo nie istnieje więc jakoś mnie to nie dziwi. Już wystarczy sam fakt, że dystrybucją sprzętu i gier nie zajmuje się Nintendo tylko pośrednik i to z innego kraju.

Opublikowano

Mnie zastanawia czy w ogole mozna zrobic tak jak oni sobie zazyczyli, przeciez teoretycznie towar mozna reklamowac z miejsca, w którym sie nabyło produkt, wiec nie wiem co to za cyrki. Musialby sie ragus wypowiedziec bo wyglada to dosc dziwnie.

Opublikowano

No jak geniusze przynoszą sprzęt do sklepu i zamiast zwrócić na podstawie rękojmi pozwalają żeby sklep wysłał na gwarancję, to tak mają, że czekają później dwa miesiące :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no tak kazdy teraz musi iść na studia z gwarancji produktu bo nintendo to chuyki, w końcu placimy tylko 1500zl za chinska tandete to czego sie mamy spodziewac

Opublikowano

Bylem dzis w ultimie, podczas zakupów dzwonil koles z reklamacja Switcha, no i sprzedawca ze dostali na pismie ze wszelkie zglaszanie usterek i sprawy gwarancyjne bezposrednio do Conquestu. Odklada sluchawke i pytam czy czesto takie telefony sa, ze sie znicz zwalil, koles ze troche dzwonia, ale nie jakos duzo ale ze jest wieksza beka, podobono jak sie zwali konsola to wysylasz do Czech na SWOJ KOSZT :pawel: i czekasz MIESIAC az rozpatrza :pawel: A oni łaskawie zaplacą za wysylke do PL :pawel:

Dokładnie tak Nientendo robi, wysyłka kosztuje 8 dyszek. 

Opublikowano

no tak kazdy teraz musi iść na studia z gwarancji produktu bo nintendo to chuyki, w końcu placimy tylko 1500zl za chinska tandete to czego sie mamy spodziewac

No tak, teraz nikt nie wie co i jak, ale jak Nemesis(?) dał się wyrolować sklepowi przy okazji wadliwej PS4, to wszyscy mądrzy byli ;)

Opublikowano

Brawo. Golić frajerów do końca :dynia:

Opublikowano

wtedy tez mowilem ze to wina sklepu a nie nemesisa ze nie studiowal prawa na Harvardzie

sprzedajesz chuyowe guwno na legalu to zrob ludzka gwarancje, mamy 2017 rok

Opublikowano

Należy zrozumieć gałgany, że gwarancja jest dobrowolnym oświadczeniem woli, nie ma ustalonych reguł i producent równie dobrze może kazać wam wyklaskiwać pośladkami hymn polski, bo inaczej nie przyjmie wam rzeczy do naprawy gwarancyjnej.

Opublikowano

Kermit: No ja nigdzie nie piszę, że nie. Odpowiadałem tylko Veliusowi jak to jest "możliwe".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dokładnie tak Nientendo robi, wysyłka kosztuje 8 dyszek. 

Do Czech akurat PP z zadeklarowana wartoscia wysyla za 45zł, no ale sam fakt tego jest smieszny.

Opublikowano

Jakby zrobili pegasusa 2 to w yanuszowych sklepach typu MM oraz empik nawet nikt by sie nie kapnął ze to podróbka i wyslali by do serwisu jakiegos yanusza biznesu w azji co by je w swoim garazu lutownicą serwisował.

Opublikowano

Ładnie Nintendo wypiedoliło w kakaowe oczka, dawno takiego sprzętu nie było, żeby zaraz po premierze nagle odsyłać, bo jakieś Joy cony nie działają albo inne zło, nawet mi ich nie żal XD

Opublikowano

oby to do świąt naprawili bo juz odkladam kaskę i rozchylam poslady

Opublikowano

No niech ogarniają, też trzeba kupić, już może bez wadliwego badziewia XD

Opublikowano

Ubi przechodzi na kolejny level chuyostwa xd

Ubi may be forcing you to listen to bad music

Due to marketing agreements Ubi made with these "musicians" (that crap is hardly music to my ears) they have no intentions of giving options for having radios OFF by default. This hurts streamers like me because we get slammed with copyright notices if we so much as record any gameplay at all. However, that is what they count on ... Ubisoft has it arranged so that anyone who streams their game sends money to these "musicians" and also gets the videos blocked in countries they don;t see fit to acknowledge based on their own personal opinion.

As a result, I, as well as at least 4 other streamers I know personally, will not be streaming this game at all.
Ubi will not change this. They have told me so personally and stated their reason why is the agreement they have with the people who wrote the content you hear on those radios.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Strach to (pipi) kupic, bo loteria straszna. Przypominaja mi sie czasy zakupu psp i sprawdzania czy nie ma martwych pikseli.

Opublikowano

Innymi słowy, należy oczekiwać Gearsów 5 z loot crate, Halo 6 z kompetetiw esport środowiskiem i Forzę 7 z turniejami, które nikogo.

a zamkniesz ty mordę w końcu stulejarzu?

Opublikowano

Tytul raka branży nintendo zgarnie w cuglach w tym roku

Opublikowano

Na Wii u miesiacami moglo wiac (pipi)em ale nic to, mamy Mario mamy Zelde Nintendo pany.

Patrzac obiektywnie, to chyba fani Ninny tutaj to najwieksze betony

Opublikowano

ragus jak broni nintendo xddd

ah ci fanboje nintendo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.