Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Po co to porownywac Horizona z trzecim Wieskiem. Przeciez Horajzon mial byc gierka na 8/10 i taka jest, nawet mocna ósemką. Porównywanie go z Geraltem jest troche krzywdzące.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no właśnie w Horizon najsłabszym aspektem jest walka i te pseudo polowania XD bardziej bezpłciowego strzelania z łuku chyba nie dało się zrobić. Gra jest do bólu bezpieczna by przypadkiem gracz się nie odbił od gry, każda mechanika jest op w tej grze, ostatnio tego tyranozaura samymi potykaczami w kotle załatwiłem.

Opublikowano

No człowiek czytał temat przez tydzień i myślał że dostanie goty a to nawet nie mieści się w top 5 gier już ogranych w tym roku :D  

Opublikowano

zdecydowanie horizon największe rozczarowanie 2017 narazie, poziom podobny co 1,2  switch

Opublikowano

czyli jak zwykle klapy hajpują, że mesjasz a okazuje się, że tylko dobra gra

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pamiętam czasy hajpowania Killzone 2... i jak bardzo się ******** gdy kupiłem PS3 z Killzonem 2 :p

Opublikowano

jak mozna porownywac horajzona do monstera :mog: 

Opublikowano

a co carpenter sądził o black flag?

Opublikowano

Ze slabsze walki niz w monster hunter

Opublikowano

W co grał wcześniej carpenter, co uważa za goty tamtego roku i czy ktoś mu nie zapłacił za reklamę. Za mało informacji mamy! 

Opublikowano

zdanie jakiegoś starego dziada xdddddd

Opublikowano

ale czemu taki niemiły dla blantmana jesteś?

Opublikowano

Zdanie Carpentera, starego pierdoły, który najlepsze czasy ma dawno za sobą cenię równie motzno jak zdanie mojego ulubionego autora fantasy tj Scotta Lyncha, który jest bardzo zachwycony Failoutem 4 :yao:

Bądźmy poważni...to może o zdanie poprosimy jeszcze Irenę Santor? :Coolface:

Opublikowano

Zdanie Carpentera, starego pierdoły, który najlepsze czasy ma dawno za sobą cenię równie motzno jak zdanie mojego ulubionego autora fantasy tj Scotta Lyncha, który jest bardzo zachwycony Failoutem 4 :yao:

Bądźmy poważni...to może o zdanie poprosimy jeszcze Irenę Santor mnie? :Coolface:

Opublikowano

Mówienie, że w Tomb Raiderze fajnie się strzela. xD W Rise to nawet wysilać się nie trzeba i na najwyższym poziomie trudności przeciwnicy padają od headshotów jak muchy bo Lara to jakiś predator czy coś. W Horizon trzeba pomyśleć chociaż trochę, no chyba, że blantman grałeś na easy albo normal.

Opublikowano

dunkey jak zwykle nie zawodzi :fsg: 

Opublikowano

akcja z 5:45, o je,bany. muszę spróbować. jezu ile tam jest możliwości w s z y s t k i e g o.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

zelda gra generacji.

szkoda ze wyszła na tak niszową konsole.

Opublikowano

dunkey jak zwykle nie zawodzi :fsg:

przecież ta gra jest genialna, faktyczne GOTG

Opublikowano

Co w tej Zeldzie można odwalać to ja nie mam pytań. Niech mi to ktoś jeszcze raz porówna do Horajzona xD

Opublikowano

I nawet Nintendo zadbało o to, by nie skończyć jej za szybko, więc w razie czego puścili ją w 20 fps-ach! Co za sztos! :)

A to że tam jakiś Nier: Automata zgarnia 90 na MC to pic, jest za mało homoseksualny by rozmawiać o nim na obecną chwilę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.