Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

konsola 4x słabsza od PS4, 1080p, 60fps a i tak wygląda lepiej od klapczarteda 3.5 w multi 900p :fsg:

kur.wa znowu to strzelanie bez mocy xdd ta gra w ogole nie ma feelingu strzelania, bronie nie maja mocy, gralem w 1, w2 i  kupsztal niesamowity.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie perdolta, multi wygląda sto razy lepiej niż singiel gdzie spadają z nieba zle roboty.

Ogra się jak będzie na stemie :kaz:

Opublikowano

Strzelanie bez mocy w GOW? Co tu się odpierdala  :niedobrze:

Opublikowano

Świński trucht pudzianem z magnesem w du.pie co z 5 metrów potrafi świnie do murka przyciągnąć, no ale jak wpadnie headshot albo zmielisz przeciwnika na 1000 kawałków to :banderas:

m7fXkEU.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Order to wspaniały tytuł w moim top 5 na konsoli ps4. Bawiłem się świetnie ale ja lubię walking simulatory. Grunt żeby nie były za długie jak uncharted 4 bo wtedy zaczynają nudzić po 8-10 h :D  

P.S. Czekam na minusa od mojego fana Alika

Opublikowano

Najmocniejsze 5/10 bez patcha premierowego w dziejach historii PS4 :banderas:

PurePlayStation (recenzja bez patcha premierowego) 8/10

Jim Sterling 5/10

StarBurstMagazine 5/10

WeGotThisCovered 3.5/5

CriticalHits  5/10
Opublikowano

Order to wspaniały tytuł w moim top 5 na konsoli ps4. Bawiłem się świetnie ale ja lubię walking simulatory. Grunt żeby nie były za długie jak uncharted 4 bo wtedy zaczynają nudzić po 8-10 h :D  

P.S. Czekam na minusa od mojego fana Alika

No już nie przesadzaj. Mowa o pierwszych 5 z 14h. A strzelanie w Gearsach z power weapons to czysty fun, ale te chłonięcie jak gąbka kul przez Loldukty, z podstawowych giwer (lancer, hammerburst, czy pistol), nawet w przypadku headshotów to dobry lolek w kontekście gadki o najlepszym shooterze tpp w swojej kategorii. xD

Opublikowano

Gra drugi dzień w sprzedaży a ocen jak nie było tak nie ma prawię w ogóle, dobra kicha musi być z tym no man's sky  :pawel:

I ta cena 260 PLN piękny kawalerze  :pawel:

Opublikowano

Gra drugi dzień w sprzedaży a ocen jak nie było tak nie ma prawię w ogóle, dobra kicha musi być z tym no man's sky  :pawel:

Oj tam czepiasz się  to piękny bardzo drogo utuczony indyk , a że ludzie chcieli nie wiadomo czego  to ich problem. Mnie ten tytuł  zainteresuje jak spadnie poniżej stówki.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

3 posty wyzej zarzucilem pierwsze oceny. 

Opublikowano

konsola 4x słabsza od PS4, 1080p, 60fps a i tak wygląda lepiej od klapczarteda 3.5 w multi 900p :fsg:

Ależ to się rusza! kolejny cudowny MP na ONE a na PS4 co tam totem w 900p ?  :pawel:  ale żal ale żal  :pawel:

Yeti pisał coś o animacji no ta po prosty wciąga nosem tego downa z U4 

jug1ygr1dICuk.gif

Pamiętamy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jarac sie multi... jakie sku.rwienie honoru gracza...

Opublikowano

No jak ktoś ma dwie lewe ręce do grnaia to zostaje mu tylko single z auto aimem. :pawel: 

Opublikowano

Jesli to nowa, gleboka opowiesc, pelna fascynujacych MOMENTOW, ciekawej grafiki i mechanizmow ORAZ PELNA EPICKOSCI to dlaczego nie?

Chyba lepsze to niz wielokrotnosc poprzednich czesci klocow drewna robiacych pifPaf do robotow

Edytowane przez okens

Opublikowano

No weź jeszcze dodaj że epicka

Opublikowano

Jesli to nowa, gleboka opowiesc, pelna fascynujacych MOMENTOW, ciekawej grafiki i mechanizmow to dlaczego nie?

Chyba lepsze to niz wielokrotnosc poprzednich czesci klocow drewna robiacych pifPaf do robotow

A wyszła w ogole taka gra na tą generacje? 

Opublikowano

No coz...

kilka ma jeszcze szanse.

EDIT: OK, DOOM

Edytowane przez okens

Opublikowano

Doom i głęboka opowieść? wut

Opublikowano

Nie znam głębszej opowieści niż nowy DOOM. :banderas:

Opublikowano

No dobra ku.rwa ale opowiesc jest tam tylko po to, zeby cokolwiek trzymalo sie kupy. Ja szczerze mowiac w ogole sie w nia nie zaglebialem. Ale za to wzsytsko inne...

i zeby nie bylo niedomowien

WSZYSTKO INNE

Edytowane przez okens

Opublikowano

No ale to multiplatforma więc każdy kto chciał to już dawno ograł. Meh. 

Opublikowano

3 posty wyzej zarzucilem pierwsze oceny. 

Spokojnie Radziu ja wszystko widzę.

Posiadacz PS4 śmie coś pisać na temat honoru gracza  :pawel:

Opublikowano

No haloooo Soul, przynajmniej od 118 stron mamy udowodniona wyzszosc PS4 nad Xklocem :bunny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.