Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zapyerdoliło, to Niny całą grową konkurencję swoją Zeldą, ale klapy i inne ulungi jak zwykle nie ogarniają co się dzieje i żyją w swoim świecie.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

20fps i obowiazkowo lutownica na chacie

Opublikowano

No czytam tematy switcha i nie wierze. Cyrki z joyami, rysujace sie ekrany, savy zapisywane na konsoli bez mozliwosci przeniesienia gdzie indziej, komunikacja glosowa przez skype'a na telefonie, friend cody, platny online, cotygodniowe updateowanie statow, komus wcielo 250zl za zaplate online. W sumie to dobrze bo i tak portfel placze, no ale ta zelda to sztosik. Widzialem wczoraj przez chwile i od razu czlowiek czuje ze ma do czynienia z czyms absolutnie wyjatkowym

Opublikowano

Tymczasem w swiecie klapa kasias wrzuca ten obrazek na kazdej stronie zeby nikt nie przeoczyl:

Crash_PS4.jpg

Wyglada na to ze mozna sie jarac crashem bo do tej pory sytuacja byla niejasna

A normalni ludzie czekają na Mario Odyseey
A to nie mozna czekac na obie gierki? :(
Opublikowano

nie można

Opublikowano

suteq: gdybyś był przykładnym klapem, a nie jakimś niewiadomoco, to bym powiedział, że nawet nie wypada ;)

Opublikowano

"Wyłącz te funkcę, jeśli podczas rozgrywki wystąpią nieoczekiwane zachowania"

Jak tam betatesterzy? Przygotowani na "nieoczekiwany" wybuch Pro? :kaz:

Opublikowano

Jesli Busoto Modo mialby spowodowac wybuch Pro, to kazde Pro juz dawno powinni byc w 1000 czesciach po odpaleniu gry z patchem.

Opublikowano

To już nawet jak tak miało być to by chyba na beta testach takie kwiaty się działy, a jak widać przeszło pomyślnie to wypuścili finalnie, nie ma co srać żarem z tą opcją, że wywali chałupę XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Boost mode wysysa moc z okolicznych amatorow jak jej potrzebuje wiec nie zdziwcie sie jak wam zaczna klatki spadac

Opublikowano

Jedyne co wybucha przy włączaniu BEAST MODE to du.py posiadaczy PS Amateur zwanym też PS Plebs   :cool::lapka:

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Jak miło popatrzeć, jak klapy, niczym najgorsze pecetowe dzifki graficze targają się między sobą.

Opublikowano

nie można

ok.
Opublikowano

Jak miło popatrzeć, jak klapy, niczym najgorsze pecetowe dzifki graficze targają się między sobą.

Sony mogłoby losowo do jednych Pro wrzucać kartę ATI a do drugich NVIDIA  :banderas:

Opublikowano

a xbox mógłby w końcu jakąś gierkę dostać :banderas:

Opublikowano

Już wiem dlaczego pranie mi tak szybko wyschło. Dzięki Yakubu  :lapka:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jedyne co wybucha przy włączaniu BEAST MODE to du.py posiadaczy PS Amateur zwanym też PS Plebs   :cool::lapka:

Bierzcie przykład ze mnie. Wszedłem do Niebieskiego Królestwa w odpowiednim momencie jak panisko, kiedy po pierwsze ukazały się w końcu jakieś gry na to, po drugie kiedy Sony w końcu jako tako powiedzmy ogarnęło jakość wykonania sprzętu, a po trzecie w chwili kiedy wypuścili Biusto Mondeo :obama:  A klapy co...jak te poślednie zwierzęta, tyle lat bez gier, na odrzutowcu ze skrzypiącymi jak średniowieczne szkatuły padami w rozdzielczości sub-HD i 20 fps-ach... :pawel:

Opublikowano

Czarek kupił Pro w bundlu z powietrzem i od razu urósł z 10 e-centymetrów ;)

Opublikowano

Czarek kupił Pro w bundlu z powietrzem i od razu urósł z 10 e-centymetrów ;)

A co! A jak! A betatesterzy w rodzaju YETI czy Yakuba jeszcze mi czerwony dywan przed bramą wjazdową do Królestwa rozpostarli :Coolface:

Opublikowano

Zawsze możesz pograć w Paragon albo Warframe.

Zamiast tego gram w Kapiszony 4.

Opublikowano

NIedobitki bociarni łapią się Switcha z jedną wspaniałą grą, po której ograniu pozostaje tylko sim-workshop gdzie możemy ponaprawiać szrotcha. W ogóle Nintendo to jest paradoks, bo robi rzeczy kuriozalne. Z jednej strony ich konsole są najbardziej konsolowe, ale z drugiej strony doganiają pozostałe biorąc od nich zamiast dobrych to te złe rzeczy. Przecież oni na licencjach i grach wydawanych na inne konsole zrobiliby jakieś kosmiliony, ale nie - muszą pchać to na swoje szroty, jak jacyś psychopatyczni sadyści :/  Ale ch*j tam, wolę mieć PS4 i grać w hity, odżałuję tą Zeldę i nie będę się stresował gdzie podziałem kalafonię...

Opublikowano

Oczy podyabane od maratonow w Nioha by w koncu platyne wbic, a teraz juz Niera bede zaczynal, a juz wkrotce Personka jak zyc ja sie pytam i to jeszcze w Japonii gdzie czasu na wszystko za malo.

Ale chooj tam normalnie jak za czasow Szaraka cioranie niesamowite :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.