Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kupowania trofeów.

Opublikowano

po 3 czy 4 przejsciach, mozesz kupic trofea nie zwiazane z fabula za walute w grze

Edytowane przez Shen

Opublikowano

xD

Opublikowano

Jak typy sapią, że mozna kupic trofki za WALUTE W GRZE, czyli cos co jest w sumie częścia gry xD

Opublikowano

Blantuś, kiedy cebulowa edycja Horajzona? Ustawiać się już w kolejce? :ogor: 

Opublikowano

Raven juz zaklepal, trzeba byc szybkim. Raz tylko udalo mi sie sprzatnac rejwenowi gre od blanta.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Rejwen jest tak szybki, że Usain Bolt zdaje się przy nim czołgać.

Opublikowano

Powinno byc osiągniecie w tej grze - "zdobadz wszystkie trofea bez ich kupowania

Opublikowano

kiedy ta zelda na pc?

Opublikowano

Pisali ze 2-4 miesiace

Opublikowano

raven zakosił niera steelbuka a horizon nadal w obiegu. Jak przejdę mogę się do ciebie odezwać . Od razu - 10 zł za nie bycie randomem a inną cebulke jeszcze się wymyśli :)

Co do kupna trofeów za walutę w grze to dla mnie duży plus :D Ktoś nie będzie chciał skorzystać z tego przecież nie musi a ja będę miał swoją 4 platyne mimo że nie zbieram;) 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Platyna w nier z ta nowa funkcja to juz nie bedzie zadne osiagniecie. :(

No bez tego to trzeba byloby chyba ze 150 razy gre przejsc... Po 4 ukonczeniach nadal nie mialem czesci by usprawnic chociaz 1 poda o 1 level xD a trzeba zrobic wszystkie na maksa...

No ale to byloby bez sensu jakby trzeba bylo AŻ tyle poswiecic na platyne w tej grze. Kto by tyle siedzial przy grze?

A kupowac trofiki mozna po 3 przejsciu.

No jezeli nie liczysz epilogu na kolejne pare h jako odzielnego zakonczenia.xD

Sam platynowalem, wiec wiem.

kiedy ta zelda na pc?

Juz jest - tyle ze w 15 fpsach xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

to dalej o 5fps wiecej jak na switchu

Opublikowano

Ta zelda na torentach pod Cemu to ukazala sie chyba szybciej niz wersja europejska xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak przejdę mogę się do ciebie odezwać . Od razu - 10 zł za nie bycie randomem a inną cebulke jeszcze się wymyśli :)

Blantman? Zawsze szanowałem, nigdy się nie smiałem.

Opublikowano

Raven juz zaklepal, trzeba byc szybkim. Raz tylko udalo mi sie sprzatnac rejwenowi gre od blanta.

Ale przecież ja nie biorę Horizon od blantisa.

prawilnie nóweczka była kupiona day 1, żeby wesprzeć wspaniałe Sony i Ubis... Guerilla Games

Opublikowano

prawdilowo, wspaniale nowe ip trzeba wspierać

a takiego niera z jakimis trofikami za hajc na 6h to tylko uzyweczka

Opublikowano

Ale przecież ja nie biorę Horizon od blantisa.

prawilnie nóweczka była kupiona day 1, żeby wesprzeć wspaniałe Sony i Ubis... Guerilla Games

po(pipi)alem z Nier, za duzo tych gier kupujesz a blant sprzedaje
Opublikowano

po 3 czy 4 przejsciach, mozesz kupic trofea nie zwiazane z fabula za walute w grze

lol, ja myślałem, że to za prawdziwe siano, ale jak za walutę w grze to co za problem w sumie?

Opublikowano

no zaden, do tego na platyne trzeba poswiecic gdzies z 35-40h, a pozostale fabularne osiagniecia zrobic samemu - oburzenie jak zwykle tylko u ludzi, ktorzy gry na oczy nie widzieli.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.