Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Też tak macie, że po ostatnich super paczach odechciało wam się grać ? Brak radaru zabił praktycznie cały fun z gry, ale przecież ten radar nie działał od dawna, wyłączyli go chyba od razu po premierze gry w europie
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Moze Nintendo by przynajmniej wydalo jakosciowo dobra gre a nie wersje beta, ktora jest coraz gorsza z kazdym update'em. No chyba, ze zmiane czcionki uwazasz za super wyczyn. Jeszcze blokuja dzialalnosc fanow, ktora uprzyjemnia gre a nic nie robia z cheater'ami, ktorzy jeszcze na tym zarabiaja. Moze jak juz wszystko bedzie naprawione i bedzie smigac cacy to wtedy wroce. Narazie niech sie je.bia.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l no tak bo nintendo ma ogromnie doświadczenie w robieniu gier na smartfony xddd zrozumcie ludzie ze nintendo nie ma nic wspolnego z pokemonami
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l wiedz, że spadła popularność, jeżeli pod blokiem masz gym przejęty przez dwa gów,niaki po 600cp :czesc:
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l no tak bo nintendo ma ogromnie doświadczenie w robieniu gier na smartfony xddd zrozumcie ludzie ze nintendo nie ma nic wspolnego z pokemonami To prawda. Gry ogarnia(l) GameFreak, Nintendo bylo/jest wydawca.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Oddadzą do Nintendo? Ile razy można mówić, że Nintendo z tą grą ma absolutnie nic wspólnego? :facepalmz: ja gry nie skreślam, czekam na updaty i liczę, że ogarną całą sytuację z radarem. ale firma ma ta sama logike.....drukowac kase...a o reszte nie ma sie martwic
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l był nowy update. wprowadzili pare rzeczy + troche ogarneli radar. z tłumaczenia PPE: - Wprowadziliśmy poprawki do celności podkręconych rzutów - Poprawiliśmy błąd, który powodował, że nieprawidłowo zliczały się bonusy XP po rzucie - Poprawiliśmy grafiki związane z osiągnięciami - Włączyliśmy możliwość jednokrotnej zmiany pseudonimu trenera - Poprawiliśmy funkcję oszczędzania baterii na iOS - Dodaliśmy grafiki z wizerunkami liderów zespołu Czerwonego, Niebieskiego i Żółtego - Obecnie testujemy wariant funkcji radaru Pokemonów znajdujących się w pobliżu. - Poprawiliśmy małe błędy tekstowe Od siebie dodam, że jak pokemony nie sa w poblizu pokestopu, to wyswietlaja sie w "trawce". IMO poki co dobre rozwiazanie, wiadomo przynajmniej gdzie isc mniej wiecej
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Dali by tą muzyczke jak masz walke w gymie : i chodziłbym codziennie przejmowac siłownie.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Tak No nie wiem, ostatnio troche sztuk widzialem jadac z pracy do domu. Ogolnie zrobili troche rotacji z siedliskami.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l nie da się łapać pokemonów, na je,banego magicarpia zużywam razzberry i greatballe bo inaczej się nie da go złapać
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Widocznie nie jestes godnym by posiąsć je wszystkie i nie nadajesz się na profesjonalnego trenera Pokemon!
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l a ja go złapałem ponad miesiąc temu od niechcenia idąc do pracy prawie go olałem bo mało CP miał bardzo
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Też szanowałem do momentu materiału na siłowni , jakim trzeba być kiepem by na boso iść na pakernie . Nie pozdrawiam
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Pomijając kwestie religijne to wszystko co powiedział jest prawdą. Odpowiednio zmodyfikowana aplikacja jest w stanie zebrać w określone miejsce duża grupę osób. No przecież co się dzieje w USA to jakiś kabaret.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l z tymi zamachami i faktem, ze na jakies oficjalne zgromadzenie zamachowiec musi przeciskac sie przez ochrone itp, a przy zmodyfikowanej aplikacji moze sam sobie wybrac miejsce i sciagnac do siebie pokemonomaniakow to akurat mial swieta racje
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Idź do metra rano w japoni/ameryce w shibui/NY i masz więcej ludzi niż na tych materiałach z pokemonów. WC gadał co wyczytał/usłyszał od casuali na tej wsi do której jeździ co roku i tyle + podpioł to pod swoje przekonania i wyszedł bigos
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Czemu od paru dni (wczesnien dzialalo) nigdzie nie moge wrzucić Lurka na pokestopa. Bylem w gorach , wyskakiwal komunikat ,ze ta rzecz nie moze byc tutaj uzyta, wrocilem na swoją wioche i znowu to samo