Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 168,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ktoś gra, biorąc pod uwagę, że to nadal najlepiej zarabiająca gra na AppStore.

Ja tez sobie czasami włączę.

Opublikowano

Mam 21 poziom i odechciało mi się. Sezon ogórkowy sie skończył w sumie również.

Opublikowano
  • Autor

Urlop mi się skonczyl i akurat wyszło Mobius Final Fantasy na andka, wiec olałem poki. Juz w ogole nie odpalam. Moze jak bardziej rozwina gre.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wróciłem do grania po roku i niesamowicie przyjemnie się w to teraz gra. Raidy, nowe generacje pokemonów, eventy :wub: Teraz np jest event na halloween

Opublikowano
  • Autor

a to nie jest tak, że powyżej jakiejś prędkości nie nalicza kilometrów?

Opublikowano

Powyżej 10km/h nie zlicza. My z tym tylko chodzimy i licznik wydaje się być ok i pokrywać mniej więcej z licznikiem w telefonie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma dnia żebym nie odpalił. Tak jak Lucek wróciłem jakoś od jesieni i nadganiam z levelem, póki co 28. W porównaniu do pierwszych wersji jest cud miód, wszystko bangla jak należy. Byłem parę razy na RAIDzie i wciąż zadziwia mnie jacy ludzie przychodzą, parki, dużo starszych i naprawdę już dziadków. Jedna babcia naku.rwiała na 3 telefonach. Ogolnie bomba, aktualnie event z pokami z pierwszej geny i podwójne cukierki <3

Edytowane przez Bjały

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No mi się o tyle dobrze trafiło że mam 5 minut od domu pokegym i kilka pokestopów (w tamtym roku najbliższy pokestop był +/- 15-20 minut rowerem) więc wkręciłem się bardziej niż na premiere. Do tego obecnie świetna pogoda więc granie na powietrzu bajka , fajnie że gra dalej jest usprawniana i jednak coś tam działają. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem ostatnio po roku nie grania. Jest całkiem fajnie, mnóstwo nowych poków i różnorodnych. Już nie łażą wszędzie rataty.

Opublikowano
  • Autor

Zainstalowalem jakos na poczatku tygodnia, widze, ze jakies raidy dodali, ale nitk ich nie robi, moze gdzies blizej centrum wieksze zainteresowanie.

Opublikowano

Robią, robią. Z ludzikami są grupy na fejsie, czat ogólny z Trójmiasta i podzielone na dzielnice. Są lure party i wspólne polowanie. Tak jak pisałem, wszystko znajdziesz na fb.

Opublikowano
  • Autor

Bez przesady, aż tak to się nie wkręciłem, odpalam sobie czasem jak gdzieś idę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Odpalałem teraz na wyjezdzie pokemon go i kilka fajnych miejsc znalazlem dzieki temu xd

Opublikowano

No pora chyba znowu ściągnąć w związku z dzisiejszą zapowiedzią.

Opublikowano

Rejos cos tam mowil, ze duzo sie pozmienialo na lepsze przez te (chyba) 2 lata od premiery. Do tej pory widuje co jakis czas typow, ktorzy chodza po miescie i lapia poksy, to moze cos jest na rzeczy.

Opublikowano

Nawet jakieś questy podchodziły z tego co widzę.

Opublikowano

ja bym pograł jakby ktoś mnie nauczył grać z tymi nowościami bo zatrzymałem się w 2016 roku

Opublikowano

Jak odpalić to cholerstwo? Stworzyłem konto i nie mogę się polączyć. Na dzięn dobry info, że by sprawdzić, czy konot istnieje, każda nastepna próba "try again later".

Opublikowano

pobrałeś normalnie z app store/google play? jak się rejestrowałeś? dostałeś jakieś powiadomienia na maila? 

Opublikowano

Ze "Sklep Play". Zarejestrowałem wszystko na necie. Konto działa. Uaktywniłem nawet na tym całym pokemon club w zakładce Pokemon Go. Wszystko powinno być tip top.

Opublikowano

a w aplikacji logujesz sie przy uzyyciu tego konta pokemonowego czy moze probujesz sie logowac przez gmaila/facebooka? ja tam sie rejestrowalem i loguje normalnei przez gmaila, nie zakladalem pokemonowego konta