Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

WoL u japońców na 6* podobno lepszy tank niż Cecil. Dobry pull.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czy lepszy nie wiem, ale inny. Na 6* ma breaki AoE, Raise i parę buffów. Cecil za to ma Curaja i lepszy cover. Nie wiem jeszcze jakie będą statsy po dobiciu do capa, ale może i da się jakiś DMG wyciągnąć z niego.

Kurde, mam Cecila, Snowa i WoL. Na upartego dorzuciłbym Leo i Amaranta i mam drużynę samych tanków. Ale dobrego DMG dealera to do dziś nie wyciągnąłem...

Opublikowano

Nowy baner to prawdopodobnie Noctis/Charlotte/Chizuru/Mercedes.

Na livestream z Taiwanu cos niby przebakiwali.

Opublikowano

Moze czas wrocic na global... albo re-rollowac? Juz tak daleko jestem w JP though, szkoda mi tylko ludzi z ktorymi by mozna bylo pogadac.

Opublikowano

Super, 30 biletow czeka, jak nie trafie Noctisa, zadowole sie Chizuru 6*. Musze luknac co dostaje za upgrade.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Serio nikt nie chce się podzielić szczęściem? Chociaż troszkę? Pls...? :(

Opublikowano

Nie narzekaj, Ja po Elzie straciłem 15k lapisu i z 50 biletów i nie dostałęm ani Gilgamesha, ani Lighting , i teraz jestem goły i wesoły

Opublikowano

Ja też mam pecha. Mam masę jednostek topowych ale nie mam żadnego tanka. Nawet byle jakiego. Galuf się liczy?

Opublikowano

Nie narzekaj, Ja po Elzie straciłem 15k lapisu i z 50 biletów i nie dostałęm ani Gilgamesha, ani Lighting , i teraz jestem goły i wesoły

Ja tęczowego kryształu na oczy nie widziałem. Nie mam też CoDa, Chizuru, Exdeatha, Agrias, Refii, ani Tilith, mimo setek pullów od sierpnia. Ty masz Elze, Ramze i Lunetha afair, a grasz krócej ode mnie. No biedaku Ty... ;) I to ja nie mam narzekać? ;)
Opublikowano

Nie mam Chizuru.... i Tilith.

Wyglada to tak, COD mi wpadał tak samo jak Ex, natomiast reszta to niestety słabizna

A pozatym , oprocz samych postaci, to jak patrze na equip Adrea to mi sie przykro robi :/

Dzis skonczyłem farmic Excalibur od Cecila - teraz jade z Save the Queen i Brave Suit

Opublikowano

A tymczasem u mnie w daily 4* Galuf... Znowu...

Opublikowano

A tymczasem u mnie w daily 4* Galuf... Znowu...

u mnie Bedile jeśli to cie pocieszy xD
Opublikowano

Luna ma chociaz dobry tmr, wlasnie koncze ja farmic jutro

Opublikowano

Już mam ze cztery, więc można pomyśleć o farmie.

Ależ pięknie te geary lecą po tym maintenance :). Dziennie po 10k+ jestem w stanie wyciągnąć i powoli zaczynam się zastanawiać na co je wydawać.

Gorzej, że w story dobiłem do jakiegoś bossa w mieście, gdzie nie da się walczyć z leaderem jakiegoś znajomego i lekko mówiąc wyciera mną podłogę :v

Opublikowano

Veritas of Heavens, pierwszy boss na ktorego sie musialem dlugo przygotowac. Patrz na jego ataki, jak skacze to blok, jak masz na bareora i jedziesz.

Opublikowano

Jest już info o TM Noctisa. Jest coś wart wg was ten ring of lucii?

Opublikowano

Mag +3, Spr +3, allows use of alterna, death and holy

Alterna to chyba ultima

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Ech. Chciałbym Chizuru i/lub Mercedes. Dostanę pewnie Charlotte, której nie będę używał. O Noctisie mogę pomarzyć. Pora na kolejny tydzień rozczarowań.

W ogóle dziwne, myślałem, że bannera nie ogłosili, a tymczasem news miałem jako przeczytany, choć na pewno na niego nie klikałem.