Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Ta za(pipi)isty. Wpadł kolejny Russel i kolejna Rydia. A poza tym dwa trollujące złote kryształy z Vanille i WoL...

Ten bundle to raz dziennie, czy raz ogólnie? I przyznam, że kusi troszkę ten drogi bundle za ponad dwie stówy.

EDIT:

A dobra, w newsie napisali, że daily, a ten drugi jednorazowy.

A Medius i Cerius okazali się raczej nędzni, jeśli chodzi o nowe zdolności na 6*.

Edytowane przez Suavek

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

He he he, z 3 dzisiejszych biletów Penelo, Celes i 4*Freja, jak psu w dupę.

Opublikowano

Mam z daily Cecila wkońcu tank i już mam cały skład gotowy. Teraz skupie się na wyekspieniu wszystkich i przebudzeniu. Już nie poluje na nic teraz tylko daily pulle tickety oszczędzam a przez święta to i daily olewam szkoda miejsca na te jednostki.

Farma Tm, ekspienie i eventy yo.

Opublikowano

A Medius i Cerius okazali się raczej nędzni, jeśli chodzi o nowe zdolności na 6*.

Cerius dzieki dual cast moze byc spoko supportem, wystarczy mu heal wrzucic

Opublikowano

Kupilem bundle za 300 lapis z 2 ticketami i oczywiście odrazu zużyłem. Kolejna trzecia Chizuru i Warrior of light. Obie 4*.

Opublikowano

Spoko ten bundle za 229zl, majac 10k lapisu sporo tmr bym wbił

Opublikowano

Cerius dzieki dual cast moze byc spoko supportem, wystarczy mu heal wrzucic

Jej.

Z tym supportem to nie wiem, no bo co by miała rzucać co turę, w dodatku dwa razy? Shellga i Protectga nijak się mają do Cheer/Focus i ich odpowiedników. To samo z Bravery i Faith. Bar-ra są sytuacyjne. Nijak to widzę.

Nowe zdolności Mediusa natomiast są zwyczajnie śmieszne. Postać zdaje się polegać na critach, ale crit dmg jest stały i nie można go zwiększyć. Mam wrażenie, że moja BCL będzie większy DMG total wyciągać Ultimate Blow niż on.

Opublikowano

Powinienes sie szarpnac na tego bundla za 200zl i dobrac sobie jakies konkretne postacie.

Opublikowano

Ta nowa jednostka - "White Knight Noel" będzie Galufem na sterydach:

cyevvpq.gif

Opublikowano

Ta, to z bannera pewnie mi Mediusy i Ceriusy by same wpadały.

Daily sobie chyba odpuszczę od piątku i będę tylko ticketami ciągnął obecny banner, z nadzieją na Chizuru. W tym świątecznym nic mnie nie interesuje.

A tak w ogóle to marzy mi się 6* Fencer. Te exclusive awakening dla globala dają mi nadzieje, że może kiedyś się doczeka, bo już na 5* postać jest bardzo fajna.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ja kupiłem (wygralem dzisiaj u buka wiec łatwo przyszło łatwo poszło)

Najlepsze co mi dropło to Mercedes 4* - 10k lapisu i 10 biletów w dupe.

PS: przez przypadek 5k drugie wydałem , mialem miec na te bundle z biletami przez 10 dni

Edytowane przez Welna

Opublikowano

ja (pipi)e ten banner, tak samo nastepny, szkoda lapisu i ticketow. Licze ze w pierwszym kwartale wjedzie Tidus, Orlandu i Balthier.

Opublikowano

Charlotte, Galuf, Charlotte

:/

Teraz wiesz, jak to jest...

U mnie wyjątkowe szczęście, bo wreszcie Exdeath, plus Faris i Lenna. Oczywiście wszystko tylko 3*.

Opublikowano

Uwielbiam gilgamesha gdy inne postacie zabierają od 3 do 6 tys dm pojedynczym mobką on zapierdala za 27k i to aoe.

Opublikowano

Miales juz Lenne? Za(pipi)isty healer, taka slabsza kopia Refii. Exdeath wiadomo, topowy mag.

Opublikowano

Miałem z 8 Lenn już. TM kiedyś trzeba będzie zrobić, bo ma już prawie 50%.

Opublikowano

Zapomnialem dzisiaj telefonu na ktorym mam gre zainstalowana. Akurat byl update a ja grac nie moge caly dzien. A w koncu siegnalem do rangi ponizej 30k w arenie.

Opublikowano

Zidana ktos trafil w ostatnich miesiacach? Tyle summonow zrobilem i nie trafilem go poza bannerem, a bazowa * ma niska.

Opublikowano

Zidana łatwo nie będzie trafić. Gumi wie że jest cenniejszy niż 90% podstawek 5* bo ze średniej postaci jego Tm robi za(pipi)iste.

Edit:

Dobra czas naprawdę oszczędzać lapis i tickety. Szczęście mnie opuściło - z 2 ticketów Sazh i Charlotte :(

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Podobno ostatnio szanse na wszystkie 3* się wyrównały.