Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Na Trial z Gilgameshem na poczatek bedziecie potrzebowac pewnie z 30-40 minut. Trzeba miec naprawde mooooocarny team zeby go szybko rozwalic. A im dluzej sie z nim walczy tym mocniej on bije. Trzeba tez miec hipkow co atakuja roznymi elementami, zeby nas nie za(pipi)al. I co najlepsze zaczyna bic bardzo mocno od ok 80% HP. Jak ja z nim walczylem to juz mialem Rikku a ona w chooy pomaga w trialach. 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Miałem dzisiaj trolla żółty kryształ miała być luka, a tam garnet (pipi)a. Jak nie będę miał healera 6* w tym bannerze to nie gram w to.

Opublikowano

Zaraz będę miał 15k lapisu. Co ja mam z tym robić :D?

tak jak mowi bot, farma tmr

mnie juz (pipi) strzela z tym memu, gdyby sie nie wywalal to na jeden dzien bym postawil z odnowa energii za lapis i z glowy. No atak to musze zagladac co jakis czas.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

trzymac na

bWtP7Ci.png

Opublikowano

Czuję, że będzie ogromny zawód i płacz jak już wyjdzie ten Orlandu. Tyle ticketów, lapisu i tylko cała armia Mustadio.

Opublikowano

Czuję, że będzie ogromny zawód i płacz jak już wyjdzie ten Orlandu. Tyle ticketów, lapisu i tylko cała armia Mustadio.

te sama spiewke slyszalem przy Noctisie a trafił sie chyba za 4 czy 5 razem
Opublikowano

tak jak mowi bot, farma tmr

mnie juz (pipi) strzela z tym memu, gdyby sie nie wywalal to na jeden dzien bym postawil z odnowa energii za lapis i z glowy. No atak to musze zagladac co jakis czas.

Ja ustawiłem memory na MEmu na max 9999 i używam macra,które włącza grę po crashu automatycznie - nie mam problemów ze stabilnością MEmu od tego czasu i farma idzie gładko,ni zdarzyło się bym miał zwiechę lub farma się zatrzymała.Mam wyłączone animacje czarów/umiejętności i inne pierdoły w MEmu,może to też ma wpływ.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

O matko, rekord, 18x Earth Shrine i ani razu +0,1% na choćby jednej postaci... Ta gra mnie nienawidzi.

Swoją drogą, tak swego czasu się uwziąłem na Barrage Luny, a teraz wychodzi na to, że nie mam na kogo go wrzucić, bo każda postać albo ma już Barrage, albo ma coś lepszego/porównywalnego. No chyba, że Cecil, na te sporadyczne sytuacje, kiedy nie ma co robić.

Opublikowano

u mnie Cecil ma i ten miecz co wrzuc blind.

Wbilem przez weekend 40% tmr na postaciach, bo tym rzucie juz bede mogl zwolnic ;p

Opublikowano

Nie wypadła mi Luka z dzisiejszych ticketów tylko troll żółty Tellah.

(pipi)a nie mam healera chyba będę musiał wstawić tę Santa Roselie. Sama w sobie nie jest zła tyle, że nie chcę postaci w stroju mikołaja.

Opublikowano

Nie wypadła mi Luka z dzisiejszych ticketów tylko troll żółty Tellah.

(pipi) nie mam healera chyba będę musiał wstawić tę Santa Roselie. Sama w sobie nie jest zła tyle, że nie chcę postaci w stroju mikołaja.

gdzie te czasy kiedy Tellah byl topowa jednostka.

58 ticketow, mam nadzieje ze jakis event sie tarfi jeszcze przed Orlandu ;/

Opublikowano

Rzuciłem od niechcenia biletem, bo mam naście, a w daily był summon, więc czemu nie. Rainbow. Tak trochę w szoku zacząłem się zastanawiać czy cieszy mnie Dark Fina, kiedy wypadł Ramza. W sumie to gówniak, więc trochę smuteczek, choć i tak lepsze niż troll rainbow crystal. TMkę się wyfarmi.

Opublikowano

gdzie te czasy kiedy Tellah byl topowa jednostka.

Nadal używam. Na Arenie - Raise na wszelkie CoDy i Recall z nadzieją na Death.

No ale zastąpię go siłą rzeczy, jak wyleveluję Exdeatha do 100.

PS. Dziś złoty kryształ, a w nim Galuf...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ten Ramza spoko on i Dark Knight Cecil jako pierwsze jednostki mają dostać jakieś tam ulepszenia. Piszą na wiki, że buff od Ramzy będzie zwiększał wszystko o 100%.

Opublikowano

No (pipi)a wreszcie...

mNCuNC8.png

To czekamy na event z kaktusami.