Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Ja liczylem na drugi rzut postaci z type 0

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Banner z orlandu w Japonii był bannerem z king mogiem. Czyli tak szybko u nas nie będzie bo king mog właśnie trwa.

Opublikowano

Napisałem,że bylibyśmy bliżej,a nie ,że byłby już Orlandu ;)

Tak czy inaczej każdy byłby lepszy niż Ariana.

Opublikowano

Wszyscy czekają na tego Orlandu jak na zbawienie i coś oczywistego, niczym pewniaka. Łzy rozczarowania będą cudowne...

Mam Xiao, ale nie wiem, co by musieli jej dać na 6*, żeby była przydatna na tym etapie. Tym bardziej, że dobrych broni na pięści mamy mało, innych, niż z TMów, których nie grinduję.

Opublikowano

Obawiam się ,że nie będzie to też 3 luty jeśli chodzi o Orlandu.

31 stycznia SQ ma impreze

30th anniversary więc może banner z FFVII ^_^

licze na dużo lapisu i biletów z tej okazji :sorcerer:

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Ta, wiesz co będzie jeśli rzucą FFVII na raz w JP i GL? Dostaniemy osłabione względem JP postaci, jak z Noctisem, które pewnie nie będą potem poprawiane. Więc lepiej nie.

Opublikowano

To Noctis jest osłabiony? Przecież teraz każdy trial ludzie przechodzą z "friend noctisem", który sam robi robotę.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Jego TM jest osłabiony, nie on sam.

A propos, czy jest jakaś apka na androida, która zastąpiłaby mi emulator od strony makro? Tak jak pisałem, nie mam jak i kiedy grindować TMów na emulatorze PC, ale gdyby podobne makro działało mi na tablecie, to w sumie coś by z tego mogło być.

Opublikowano

Jestesmy do tyłu za jp, tam maja o wiele wiecej postaci ktorej moga konkurowac z Noctisem, dlatego go oslabili u nas.

Wiekszosc skilli ma slabszych niz na jp.

Opublikowano

Jego TM jest osłabiony, nie on sam.

A propos, czy jest jakaś apka na androida, która zastąpiłaby mi emulator od strony makro? Tak jak pisałem, nie mam jak i kiedy grindować TMów na emulatorze PC, ale gdyby podobne makro działało mi na tablecie, to w sumie coś by z tego mogło być.

On sam też jest osłabiony,nie tylko TM

Proof:

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Zacząłem robić arenę i sprawdza się świetnie taktyka - distress od d.finy czyli losowe statusy na party wroga bardzo często wchodzi petrify i do tego WoL z golem staffem walący we wszystkich z bladeblitz.

Dalej też to się będzie sprawdzało czy w końcu wszysccy będą mieć ribbony itp?

Którego dnia są te nagrody np. 5% mog?

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Trochę mi się odechciewa :/. Trzy-cztery razy dziennie trzeba zużyć NRG, są zadania do zrobienia, trzeba arenę dla lapisu zrobić, codziennie z godzina na to schodzi jak nic. Dzisiaj pierwszy raz odpuściłem i nie czuję się z tego powodu specjalnie źle.

Opublikowano

Ja juz odpuscilem calkiem. Nadal przegladam temat i reddita, moze bym zagral jaky cos nowego dodali (np w koncu postacie z FF).

Juz nie gram 2 tygodnie i mam w chooy czasu na wiele innych rzeczy.

Opublikowano

arene olalem juz dawno, a gram tylko w pracy i w autobusie, w domu tylko makro. Team ustawiony, nie mam juz na nic cisnienia. Za to sporo mi schodzi na dragon ball dokkan battle ;/ 

Opublikowano

10 dni darmowych daily summonów. Myślę sobie, że szanse pewnie jakieś zaniżone, a tu mi wpada tęcza i... DK Cecil... Yay?

Opublikowano

10 dni darmowych daily summonów. Myślę sobie, że szanse pewnie jakieś zaniżone, a tu mi wpada tęcza i... DK Cecil... Yay?

Gratki, daj  mu tylko  barrage i będzie kosił.

Opublikowano

DK Cecil spoko, trochę troll rainbow jak wszystko co nie jest Noctisem ale i tak lepiej niż u mnie czwarta Chizuru już zacząłem je zjadać.

Opublikowano

Dobrze ze zostawilem 3k lapisu, te bundle z ticketami spoko.

Opublikowano

Kaktusy  kupowane z bundli za kase lub lapis nie kasują sie z końcem miesiąca?

Opublikowano

nie mam pojęcia,może na reddicie spróbuj zapytać,albo na jakimś streamie FFBE

Opublikowano

Ta 4* base dupeczka wygląda na całkiem fajny supporcik.

Opublikowano

Wogole cały banner noworoczny imo spoko.

Wylosowałem dzisiaj Refie. Czyli mam już healerów do wyboru - luka, refia, santa roselia, a jeszcze niedawno nie miałem żadnego.

2 dni temu minęło 2 miesiące jak w to gram i wczoraj wpadł pierwszy Tmr - Genji Glove.

600 dual ataku gilgamesha zrobiło różnicę.

Jednak te duald wieldy to game changer.