Opublikowano 4 lutego 20178 l Zastanawiałem się, na co teraz przeznaczać kaktusy, ale chyba faktycznie drugi Exdeath się przyda.
Opublikowano 4 lutego 20178 l ja wylewelowalem swoje bonusowe postacie bo wala magia, nie mialem i tak co robic z kaktusami. Event na lajcie idzie
Opublikowano 4 lutego 20178 l Wywaliłem 90% swojej friend listy i wysłałem invite do masy Randich dla lepszego bonusa.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Ja dopakowałem ExD trust masterami to mam prawie 700magii i prawie wszystko w tym evencie sam zabija za jakiś czas chyba wyfarmie 2x Magistral Crest. Teraz wszystkie tm jakie robie to pod Firiona jakby Orlandu nie chciał z jakiegośpowodu dołączyć do mojego teamu(f@#k RNG) Moonblade Kaiser Knuckles 1x Champion's Belt (gdzie mój drugi Snow?)
Opublikowano 4 lutego 20178 l Czy da się jakoś dla róznych party wybrać inne summony? Bo strasznie mnie irytuje, że sloty na summony są te same dla wszystkich ustawień, a bym sobie pozmieniał trochę.
Opublikowano 4 lutego 20178 l @masta Wyciągnij Yuna dla kurteczki jak już fisty dajesz;). Banner jeszcze wisi. Atak skoczy bardzo mocno(+30% atk z fistami) Edytowane 4 lutego 20178 l przez devilbot
Opublikowano 4 lutego 20178 l Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Event nie jest specjalnie trudny jeśli nawet ja jestem w stanie bez spocenia się zrobić ELT z bonusowymi jednostkami, ale drop rate to jakiś dramat. Trochę mi się nie chce tego robić.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo. Na pewno musi żyć. Więc ekwipunek na HP albo Evade. W łapę sztylet +10% HP z Type-0 Akademeia. Materie na Evade albo na HP. Te z Akedemei Speed Plus widzę ludzie dają to +20% więcej Evade.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Jak przy Dual Wield działają statusy z broni? Jeśli np. wrzucę na CoD Golem's Staff, to przy Barrage 4/8 ataków będzie miało szanse na Petrify, czy wszystkie 8? Nie lubię recenzji tego gościa. Połowa filmów to pierdoły z wiki, a druga połowa to info i buildy dla wielorybów, i osób grindujących TMy. Edytowane 4 lutego 20178 l przez Suavek
Opublikowano 4 lutego 20178 l Kto by czekał aż CoD skończy 8 ataków? Może lepiej wstawić inną postać z szybszą animacją? edit: O (pipi)a CoD po ulepszeniach będzie miała 5 ciosów w Barrage. Edytowane 4 lutego 20178 l przez devilbot
Opublikowano 4 lutego 20178 l Wyskoczylo mi chyba z 5 bonusowych potworkow i wpadlo prawie 5k eventowych itemkow :|
Opublikowano 5 lutego 20178 l Trzeci zidane i dwudziesta charlotte. (pipi)e nie robie pulli do czasu Tidusa. Nie bede zaśmiecał tematu takimi wpisami.
Opublikowano 5 lutego 20178 l (pipi)a co wy macie z tymi zidanami, ja dwoch wyciagnalem jak byl banner z ff9 i od tego czasu nic.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Ja nie miałem żadnego prze 2,5 miesiąca odkąd gram, a teraz na tym bannerze wpadły 3 ale nie mam nikogo z bannera do bonusa ;(. Nadmiar już mam i będę zjadał. Bo raczej nie potrzeba 4 dual wieldów (razem z genji glove). Pulla gównianych postaci 3* jest coraz większa i coraz trudniej trafić co się chce. No i jak się kitra tickety to nie wypadnie widadomo. Ja rzucam wszystko co gra daje od razu. Gdybym tego nie robił i rzucił wszystko np na banner orlandu i go nie trafił to nie miałbym nic. A tak kilka 5* base wpadło.
Opublikowano 5 lutego 20178 l 95 ticketow mam, dobije do 100 i reszte bede przewalac. Mam nadzieje ze na Orlandu wystarczy.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Mnie ta gra wyraźnie kantuje. W tym roku nie widziałem jeszcze zlotego kryształu, do eventu na 4 pulle żadnej bonusowe postaci a przed chwilą miałem 5 królików, Randiego od znajomych w teamie i nie dostałem bonusa... Gram dalej bo w końcu każdy musi mieć swoje 5 minut. Prawda?
Opublikowano 5 lutego 20178 l Ja w sumie zrobiłem z 8 pulli w tym bannerze i nie mam żadnej bonusowej postaci. Tak bywa. Trzeba zaakceptować działanie gier tego typu inaczej zwariujemy. No i gdyby każdy dostawał co chce to Gumi poszłoby z torbami.
Opublikowano 5 lutego 20178 l W poprzednim bannerze co drugi pull to Xiao, tutaj na jakieś ~10 dostałem co prawda Primm (ta 4*), ale gówniaka 3* żadnego.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Ja trochę pulli zrobiłem z ticketów + daily, to dostałem 4 Popoi, ale żadnej Primm, którą bym nawet chciał, bo widzę bardzo różnorodne buildy można porobić. Niby wpadł Gaffgarion przy okazji, ale ja to i tam TMów nie grinduję, więc "yay".
Opublikowano 5 lutego 20178 l Ja właśnie zacząłem się rozglądać jak mogę mojego Exdeatha dopakować, bo jak tak patrzę na friend listę to kiepski trochę. Na pierwszy rzut będzie farma Arca, Omnirod co daje prawie +100 MAG to będzie konkret boost. I chyba rzucę trochę ticketów, a nóż się trafi Ingus z Letter and Arms? Ogólnie to kiepski mam ten team i zastanawiam się co mogę zrobić, żeby trochę podpakować. Chyba muszę gdzieś poszukać spisu najlepszego ekwipunku który można dostać ze skrzynek otwieranych magic keys, i ogólnie tego, co można ze story wyciągnąć, to może być jakiś start. Hero's ring też sobie muszę zrobić, ale trzeba farmić megacrysty z eksploracji, meh :/.