Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Po genialnym "Interstellar" Nolan zabiera się za kolejny film, tym razem tematyka do niego zupelnie nie podobna.. Ale że to Nolan, to czy zapowiada się na najlepszy film wojenny ever? W obsadzie Tom Hardy, Cillian Murphy, a za stworzenie ścieżki dźwiękowej zabiera się Hans Zimmer. Edytowane 5 sierpnia 20168 l przez Shagohad
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Na pewno będzie bardzo dobrze zrobiony, ale to Nolan, nie wierzę w prawdziwie poważne kino, niemniej na film czekam. Same techniczne sprawy będą tego warte.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Znowu będę musiał się wybrać do IMAXa. Ostatnio byłem na Interstellar i zrobił na mnie duże wrażenie w tym formacie. Trzeba Krzysiowi przyznać, że potrafi zrobić widowisko. Niestety gorzej jego filmy wypadają po przyjściu do domu i przemyśleniu tego co wydarzyło się w filmie. No, ale i tak uważam go za wizjonera. Przynajmniej pod względem technicznym.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Sam obraz to jedno, ale ja bardziej czekam na muzykę Zimmera, który w każdym filmie Nolana robi małe arcydzieło. Uwielbiam filmy wojenne, więc tym bardziej nie mogę się doczekać. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Hum
Opublikowano 14 grudnia 20168 l hmmm no nie wiem co napisac, liczylem na bonera po zwiastunie, a michalek spokojny w spodniach Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Technicznie na pewno bedzie rewelacja ale ten zwiastun jakis taki, bez szalu. Moze to i dobry znak, kto wie.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Na razie wygląda to na średnio interesujący mix Szeregowca Ryana i Pearl Harbor
Opublikowano 14 grudnia 20168 l No dziwne, ja się spodziewałem mechów i potworów wychodzących z morza.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l No mnie też jakoś nie powalił na kolana. Trudno coś więcej powiedzieć po tym trailerze. Taki charakter filmu i historii którą przedstawi - wiadomo czego można się spodziewać i ciężko o jakieś zaskoczenie.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l No dziwne, ja się spodziewałem mechów i potworów wychodzących z morza. A ja Pylletzkiego jako syreny.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Mi się podoba, lubię jego filmy i obsada też jest bardzo dobra więc czekam z niecierpliwością.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l wyyebane na to (pipi) po całości, nic w tym trailerze nie było. Może jak nie bedzie wpadek logicznych to bedzie 6/10
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Również nie jestem zbytnio podekscytowany tym zwiastunem = mom to w chuju.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l do tego z cala sympatia do nolana to sceny akcji rezyseruje slabo w porywach do srednio/ujdzie